kızlar yardımınıza çok ihtiyaım ver bu hafta kesin tarih belirlencek ona göre.ben bu 2 mekan arasında kararsız kaldım aslında hep portaxe istiordum ama yıdız hisarıda çok beğendim.portaxede 16 haziran yıldızdan 1 temmuz için yer ayıttım.fiyat olarak tabiki yıldız hisar 4bin 5bin kadra daha hesaplı.
Ben yıldız hisarda evleniyorum 19 Haziranda ... Ama portaxe de oldukça güzel ... Maddi olarak seni zorlamayacaksa eğer hayallerine hangisi daha çok yakınsa orayı tercih et bence ...
Ben yıldız hisarda evleniyorum 19 Haziranda ... Ama portaxe de oldukça güzel ... Maddi olarak seni zorlamayacaksa eğer hayallerine hangisi daha çok yakınsa orayı tercih et bence ...
hayırlı olsun canımm seninde..orda biz özlem hanımla görüştük o kadar sıcak ve içtenki çok güven verio insana herşey sorunsuz olcakmış gibime gelio ama hala düşünüorum işte bu hafta karar vercez artık
canım hisarda haftaiçi düşünürsen kiş tamamen dolmuş gibi 73 tl kişi başı limitsiz alkol yemekleri güsel süsleme pasta müzik içinde fiyatı hafta sonu sadece yemek kişi başı 80 süslemeler senin steğine göre değişio.
portaxe hafta içi fiyatlarda indirim apılabilio hadta sonu kişi başı 109 tl artı kdv sadece yemek süsleme müzik hariç
maddi gücüm yetseydi portaxe'de yapmak istiyordum. daha uygun olduğu için yıldız hisar'a gittim ama hayal kırıklığına uğradım. alt terası ala carte müşterisine açık tutacaklarmış, yani düğün sahibine vermiyorlar. bu nedenle vazgeçtim çünkü alt terasa ve üst terasa yoğunlukla masa koymak istiyordum (deniz-köprü manzarasının tadı çıksın diye). diğer durumda insanların çoğunu salona tıkmak gerekecek, öndeki teras alanında daha az kişi olacak.
diğer bir alternatif de havuzbaşını kullanmaktı. ama masaların çok azı deniz görecekti. bir de köprünü tam dibinde, kamyonların arasında olmak tuhaf hissettirdi. havuzbaşı düğünü birçok yerde yapmak mümkün zaten.
ilgilenler için yıldız hisarla ilgili detaylı fiyat bilgisi vereyim
haftasonu:
tavuklu menü 80 TL, etli menü 85 TL
süslemeler kişi başı ortalama 20 TL.
extra ücretler:
DJ – 750 TL + KDV, Pasta / Kişi başı – 4 TL, Video – 700 TL / Barkovizyon – 400 TL
haftaiçi:
tavuklu menü 73 TL, etli menü 78 TL
video, pasta ve az da olsa süsleme dahil
Cumartesi 250 kişi, Cuma 150 – Pazar 200 kişilik katılım sayısı gerekiyor
kızlar yardımınıza çok ihtiyaım ver bu hafta kesin tarih belirlencek ona göre.ben bu 2 mekan arasında kararsız kaldım aslında hep portaxe istiordum ama yıdız hisarıda çok beğendim.portaxede 16 haziran yıldızdan 1 temmuz için yer ayıttım.fiyat olarak tabiki yıldız hisar 4bin 5bin kadra daha hesaplı.
her ikisi de cok güzel
tabi aradaki fark seni zorlamayacaksa portaxe bogaz kenarında cok güzel bir mekan
16 haziran istanbul icin acık hava dügün yapmak icin riskli bir tarih olabilir
kapalı olma durumunda da seni mutlu edicek mi iyi düsün
onun dısında 1 temmuz icin sunu biliyorum. arkadasım 2 sene önce 1 temmuzda evlenmisti. meteorolojiden arastırmıslar son bilmem kac senede 1 temmuzda hic yagmur yagmamıs :))