Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm kızlar bebeğim için portatif mama sandalyesi arıyorum ikinci el .sıfır almak istemiyorum evde normal mama sandalyemiz var fakat biryere giderken hem oturması hemde beslenmesi için istiyorum .yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
slm kızlar bebeğim için portatif mama sandalyesi arıyorum ikinci el .sıfır almak istemiyorum evde normal mama sandalyemiz var fakat biryere giderken hem oturması hemde beslenmesi için istiyorum .yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
şu anda eşimin işi gereği karstayım .burda imkanlar kısıtlı evet gördüm o mama sandalyesini ama ben şu taşınanlardan istiyorum .masaya yada sandalyeye monte edilenlerden.aslında sıfır alıcam ama kullanabilirmiyim bilmiyorum.boşuna almak istemedim bakalım hayırlısı.
castello mini mama sandalyesi var bende,evde büyük olanlardan dışarda ise bunu kullanıyorum,tam istediğiniz gibi,katla götür,sandalyeye bağla.şahane,çok memnunum.