- 25 Mayıs 2014
- 157
- 8
- 68
- 50
- Konu Sahibi breadmaker
-
Ev 40-40 cm ve tum yuksekliği 70cm.polly pocket gibi küçük oyuncaklarla oynanabilir. Biz oyuncaklarımızı yeni yaptıracağımız evimizde oynayacagımız için satmıyoruz.Evin olculeri nedir cnm dogrusu icinin oyuncaklari olmadan bi anlani olmicak tahta 26btl miydi
Yazı tahtasına ben talibim.boyutu biraz küçük ama olsun.kargo ne kadar tutar acaba bilginiz varmı.istanbuldaysanız elden alsam keşkeyutma tehlikesinden dolayı3 yas ve uzeri diyor kutusunda ,ancak daha kucuk cocuklarda eline vermeden kavram ve renk ögretmek için cok rahat kullanılabilir. 26 tl son fiyat. Eki Görüntüle 1263575 Eki Görüntüle 1263576
bu yazı tahtasından 1 adet bize ayırırmısınız birde boyutlarını öğrenebilirmiyim?94 parca magnetli yazı tahtası 26 tl.elimde 2 adet mevcutEki Görüntüle 1265015 Eki Görüntüle 1265016 Eki Görüntüle 1265017 Eki Görüntüle 1265018
Kitaplarımız duruyor.kitaplarınız kaldıysa almak istiyorum
size mesaj atıyorum.Yazı tahtası varsa elinizde bende isterim
Yazı tahtası sıfır, kutusunda 26tl.Magnetli yazı tahtasıni ne kadara almistiniz
siz 26 tl mi almıstınız aynı fiyata satarsanız kargo da var pahalı olmaz mı ya da ben mi yanlış anladımYazı tahtası sıfır, kutusunda 26tl.
Bu urunu sadece bu sayfada 4 kişi aldı.26tl artı kargo seklinde. Ptt teslimde 5 tl.adrese teslimde 7tl.siz 26 tl mi aPtt teslindenı fiyata satarsanız kargo da var pahalı olmaz mı ya da ben mi yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?