garip_bir Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2011 454 4 66 Aksaray 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi garip_bir #1 Arkadaşlar dün meyve yiyordum portakalın kabuğunu soyuyordum.anem kabuqunu eline sür dedi [TURUNCU OLAN KISMI] Bnde sürdüm elleim yumuşack oluyor.. ama bu kısa sürüyor. fakat elleri bembeyaz ve yumuşak yapıyor deneyin bnce............
Arkadaşlar dün meyve yiyordum portakalın kabuğunu soyuyordum.anem kabuqunu eline sür dedi [TURUNCU OLAN KISMI] Bnde sürdüm elleim yumuşack oluyor.. ama bu kısa sürüyor. fakat elleri bembeyaz ve yumuşak yapıyor deneyin bnce............
afrodit21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 277 1 46 Ankara 7 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi garip_bir #2 Babam mevye yediğinde daima ellerini sürerdi. Bak bir bildiği varmış.
Kaldirim Sercesi Guru Kayıtlı Üye 26 Mart 2011 181 116 323 İstanbul 9 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi garip_bir #3 evet iyi oluyor portakal,limonuda mesela suyunu sıktınız artık atıcaksınız atmadan bi güzel ellerinize bulayın hem el hem tırnaklara iyi gelir:112:
evet iyi oluyor portakal,limonuda mesela suyunu sıktınız artık atıcaksınız atmadan bi güzel ellerinize bulayın hem el hem tırnaklara iyi gelir:112: