Bebek İkinci El Port bebe ve göğüs pompası

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul

Resimdeki avvio marka portbebe yi yalnızca bir kez kullandım hastaneden eve gelirken.
Ben çok araştırdım ve çok beğenerek aldım
Diğerleri gibi bez değil su geçirmez.
İçinde ince bir süngeri var ve altı sert destekli.
Yeni ben kullanamıyorum çünkü bahar bebeği olduğu için havalar güzel bebeğim içinde bunalıyor
doğumu kışa denk gelecek olan varsa almayı düşünen olursa ben 85 e aldım ve yalnızca bir kez kullandım 50 tl ye satıyorum.
Yanında ücretsiz olarak bebek yan yatırma yastığıda göndericem onu da hiç kullanmadım

Resimdeki Kraft av-33 model elektrikli süt sağma pompasını da yanlızca birkez kullandım.
Çekişi çok kuvvetli ama sağarken can yakıyor onu belirteyim
kullanıpta memnun olan yada başkasında aynı markayı görüp denemiş olan varsa almayı düşünen olursa 130 tl ye aldım ve 70 tl ye satıyorum.5 adet lansinoh süt saklama poşeti var onuda göndericem.

Son düzenleme:

Sadece yazmak istedim gecen sene ki yorumunda bir arkadaşa doğum ile ilgili keşke hamile olsam hiç doğumu düşünmem bile yazmışsınız ben de hemen konularına girdim inşallah bebeği olmuştur diye ve görünce çok sevindim allah ömürlü etsin hayırlı olsun canım

Çok teşekkür ederim çok şükür benimde bebeğim oldu Allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…