Port bebe aldınız mi

semasg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
9
0
31
Arkadaşlar bebeği hastaneden neyle cikarticagiz arabamız yok o yüzden puset almadım port bebe alsam olur mu

Bizim de arabamız yok ama belli bi süre puset kullanımı daha kolay diye ben pusetli araba aldım. Ama puset ya da port bebe olmadan normal bebek arabasında yanlarına destek koyarak da bebeği oraya yatıranı gördüm

Ben bebek arabası şimdilik alamiyacam ilk aylar port bebe kullanışlı olur mu acaba hastaneye götürüp getirirken

Bence puset alın araba şart değil evde ana kucağı diye de kullanıyorum ben 🌸 Kızım 4 günlük pıt pıt her yere götürüyorum evde 🤣 Hem biraz baş tarafı yüksek olduğu için kusunca boğulma tehlikesi de oluşturmuyor bence porttan daha güvenli bi nevi reflü yatağı🥹 Sallanması da mükemmel oluyor 🥰

Bence puset alın araba şart değil evde ana kucağı diye de kullanıyorum ben 🌸 Kızım 4 günlük pıt pıt her yere götürüyorum evde 🤣 Hem biraz baş tarafı yüksek olduğu için kusunca boğulma tehlikesi de oluşturmuyor bence porttan daha güvenli bi nevi reflü yatağı🥹 Sallanması da mükemmel oluyor 🥰
Uzun sure pusey icinde yatmasi tehlikeli ama

Kucağımda çıkıp arabaya bindim sizde taksiye binersiniz muhtemelen çok şart değil bence sonrasında da normal bebek arabası kullandım kanguru cok kullandım

Muhakkak dikkat ediyorsunuzdur ama yine de uyarmak istedim puset içinde en fazla 2 saat yatabilir daha fazla yatırmayın.

Konu sahibi için de evet sizin durumunuzda port bebe gayet uygun olur. Puset de zaten port bebe ile aynı mantıkta.

X