Porselen mi_? Zikrom mu_? Laminat mı_?

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.110
658
Bugün dişçiye gittim kızlar dişimin ölçülerini aldılar salı akşamı tedaviye başlanılacak önce diş taşlarım temizlenecek daha sonra diş etim düzeltilecek..Bugün giderken aklımdaki tek şey ön dişlerimden nefret ettiğim ve makul bi şekilde bunlardan kurtulmak istediğimdi..aklımda porselen ile gittim 900 milyon dediler 6 dişe..uygun diye yaptırayım dedim ama internetten okuduğum kadarıyla zikrom-laminat daha kullanışlıymış..
Laminate ile zikrom aynı mı yoksa aralarında ki
fark nedir :93:

bide zikrom mu - porselen mi - laminate mi

porselen çok belli
oluyor dediler gerçekten çok mu belli oluyor

bilgi verirseniz çok sevinirim

Sorunuza cevap buldunuz mu bilemiyorum ama dikkatimi çekti benim de biraz bilgim var paylaşayım dedim.Laminate diş üzerinde bir miktar kesim yaptıktan sonra uygulanan bir restorasyon tamamen estetik amaçlı bunun için dişinizde madde kaybı olmaması gerekiyor.Benim çok hoşuma gidiyor ama yine de insanın kendi dişi gibi yok diyorum.Porselen zaten laminate'in yapıldığı malzeme ki zirkon da porslene katılan bir maddedir.Yani üçü de birbiriyle ilişkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…