• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

porselen lamina

parvati

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
314
35
318
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben bir seneden de az kısa bir süre tel taktım dişlerim zaten düzgündü ama estetik açıdan gerçekten içim rahatladı.
şimdi ön dişlerimde vs bir problem yok sadece sağ yan dişlerimin biri sivrice ve diğeriyle arasında biraz boşluk var şekliyle alakalı bir durum bu birazda yoksa dişler sıralı yani. şimdi ben diğerlerine uyum sağlayacak şekilde porselen lamina yapmak istiyorum. bir yaprak aşağı yukarı ne kadara mal olur birde bu porselen laminanın süresi ne kadardır bir süre sonra düşer mi düşerse de kaç yıl sonra? bunları merak ediyorum

size danışmak istediğim bir şey daha var ön iki dişim diğerlerine nazaran daha çıkıkca ama ben biraz daha yani tabiri caizse hafif daha dişlek olmasını isterdim bunu çıkarınca farkettim. şimdide dişlek gözüküyor ama bir tık daha olmasını isterdim. böyle ufak detayları dişin kendisine zarar vermeden yani aşındırmadan halledebiliyorlar mı porselen lamina'da?

forumda diş hekimi varmış galiba bulamadım ama.. kendisine de soracaktım.

Son düzenleme:
Back