Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi haftada yapılır önce onları sökerler altındaki dişlere bakarlar çürük varsa dolgu yaparlar kesim düzenleyip ölçü alırlar bazen bi kaç gün sonra ölçü alınıyor o arada geçici diş takıyorlar... bence mutlaka zirkonyum yada empres yaptırınÖn iki dişimde 10 sene önce porselen yapılmıştı . Ama yıllar geçtikçe görüntü olarak kötü duruma geldiler . Değiştirmek istiyorum ama ne yapılıyor ,nasıl olacak? Kaç günde yapılır ,? Bilen var mı acaba ?
Aradaki fark ne bir de fiyatları nasıl acaba .Bi haftada yapılır önce onları sökerler altındaki dişlere bakarlar çürük varsa dolgu yaparlar kesim düzenleyip ölçü alırlar bazen bi kaç gün sonra ölçü alınıyor o arada geçici diş takıyorlar... bence mutlaka zirkonyum yada empres yaptırın
Bir de sökme işlemi çok acıyormudur .Aradaki fark ne bir de fiyatları nasıl acaba .
İyi bir dişçiye gidiceksiniz. Ölçüleriniz alıncak iki kere falan prova yapılcak bir ya da iki haftaya yapılırÖn iki dişimde 10 sene önce porselen yapılmıştı . Ama yıllar geçtikçe görüntü olarak kötü duruma geldiler . Değiştirmek istiyorum ama ne yapılıyor ,nasıl olacak? Kaç günde yapılır ,? Bilen var mı acaba ?
eski porselenler çıkınca acısı çok oluyır mu acaba ? Bide utanıyorum açıkçası dişlerimden doktor birşey derse , dalga geçerse diyeİyi bir dişçiye gidiceksiniz. Ölçüleriniz alıncak iki kere falan prova yapılcak bir ya da iki haftaya yapılır
Ne utanıyorsun onları küçültürken bile görüyorlar bunlar normal doktor için hem zaten çıkarmadan önce ağrı kesici iğne yapılıyor sonra bi aletle dişleri tak diye ittirip çıkarıyorlar acımıyor hiçeski porselenler çıkınca acısı çok oluyır mu acaba ? Bide utanıyorum açıkçası dişlerimden doktor birşey derse , dalga geçerse diye
Çok teşekkür ederimNe utanıyorsun onları küçültürken bile görüyorlar bunlar normal doktor için hem zaten çıkarmadan önce ağrı kesici iğne yapılıyor sonra bi aletle dişleri tak diye ittirip çıkarıyorlar acımıyor hiç
Aradaki fark zirkonyum estetik bi malzeme empres daha estetik tamamen cam porselen fiyatları biraz yüksek her şehirde farklıdır istanbuldaysanız biraz yüksektir benim yaşadığım şehirde ki fiyatlar 3 yıl önce İstanbul’daki fiyatlar burada zirkonyum tane 750-800 empres tane 1500 filan ama sizin iki diş olduğu için bunları tavsiye ederimAradaki fark ne bir de fiyatları nasıl acaba .