• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

porselen diş ve gülüş estetiği

aydana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
13
2
1
bende dişlerimi yaptırdım dişlerimin aralarında boşluk oluşmuştu ön 16 dişimi kestirdim ve porselen yaptırdım ankarada doktorum süperdi fiyatlarıda uygundu gittiğim diğer dişçilere göre ..dişlerim süper oldu kimse anlamıyor

Ne kadar fiyata yaptırdın canım ? Ben ön üst 4 dişimi yaptırmak istiyorum da. Damak morarması oluyor yapma dişte. Sende oldu mu? Renk olarak çok farklılık oluyor mu?

Ne kadar fiyata yaptırdın canım ? Ben ön üst 4 dişimi yaptırmak istiyorum da. Damak morarması oluyor yapma dişte. Sende oldu mu? Renk olarak çok farklılık oluyor mu?
mrh kesinlikle morarma olmadı kimsede yapma diş olduğunu anlamıyor gerçekten çok güzel oldu doktorum süper

diş rengini kendiniz seçiyorsunuz ben beyaz yaptırdım fiyat konusuda gittiğim diğer doktorlara göre çok uygun

evet foto benim yeni yapılan porselen dişlerim görüldüğü gibi 10 gün içinde kesme takma işleri bitti çok rahatım

Back