porselen çaydanlık

ben böle kullanılıyor denılen bıkac bısey parcaladım da ondan soruyorumm canımmm

allah allah
ama senın cam dediğine bişi olması ımkansız
çünkü hepsı cam zaten
bundan bahsetmıyor musun? bunlar ısıya dayanıklılar.

Eklentiler

• $Siyah-Sapl%C4%B1-Cam-Caydanl%C4%B1k-Modeli.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 799
borcamlardan bile şüphelendireceksiniz insanı yaa boşver en iyisi camı sen çelik çaydanlık kullan

canımmm en saglıklısı cammmm bilio musunn ..celık,su yapısmayannn teflonlar falan cok zararlıymıs aslında bu konuda bır arastırma yapmıstımda...

mantıklı olan büyüğün altta olması demişşiniz ya ona ithafen bende zaten büyüğü üste koymuyorum dedim demliği 2 dk ateşte tutuyorum çay kabarıyor benim demleme stilim yani

hmm, sen demliğe kaynar suyu koyduktan sonra 2 dakıka da ateşte tutuyorsun yani

evet evet canım bunlar..ama bunlar elektırıklı ocakta kullnılması gerekıyormuss ..yuksek ateste bunlarda gıdıyormus yanı .....

tanıtım kısmında öyle yazmıyor ama sen bundan alacagın zaman iyi araştır
ona göre al. eğer ateşte çatlar, patlar ise dava açarsın

canımmm en saglıklısı cammmm bilio musunn ..celık,su yapısmayannn teflonlar falan cok zararlıymıs aslında bu konuda bır arastırma yapmıstımda...

evet en sağlıklısı cam bende borcamı çok kullanırım ama hiç porselen çaydanlığıma potansiyel bi bomba gözüyle bakmamıştım hiç şu an korktum yani bide benim ateşe koyduğumu göz önünde bulundurursak ben 3 yıldır tehlikedeymişim sanırım

bakbak senı bır tehlıkeden kurtardım

tanıtım kısmında öyle yazmıyor ama sen bundan alacagın zaman iyi araştır
ona göre al. eğer ateşte çatlar, patlar ise dava açarsın

gümlettiklerımın hıcbırınde yazmıyordu ıstee kullanılır dıe gecıoduu bırde camın patlaması porselene benzemez daha tehlıkelı yanı

evet aynen öyle demliyorum çayı işte sizde deneyin porselenle eğer bişey olmazsa arkadaşta denesin yeni evlenecekmiş yazık şimdi onda patlamasın

ben porselenı ateşe tutmuyorum hiç :)
su kaynayınca demlıyorum çayı ve altını kısıyorum :) mis mis gerçi aradan bıraz zaman geçince feci halde demliğin sapı sıcak oluyor
bende elbezı ıle tutmak zorunda kalıyorum
o derece sıcaklık gelıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…