porselen çaydanlık

altındaki suyu kaynayınca üstüne normal dıgerlerınde nasıl demlıyorsan demleyebılırsın canım ama sakın atese tutma çatlayabılır..cok da guzel olur porselen caydanlıkta cay ...

ben genelde kabartırım çayı canım yani porseleni ateşede koyuyorum ben 3 senedir bişey olmadı çok şükür günlük kullanıyorum hemde

ben genelde kabartırım çayı canım yani porseleni ateşede koyuyorum ben 3 senedir bişey olmadı çok şükür günlük kullanıyorum hemde

markası nedır canımmm merak ettım..bennkorkuyorum patlar dıe de :/

alttaki ısınıyor ya üsttekini o şekilde çatlatmaz değil mi

vala benn gunluk yapıyorummm üsttekine bişey olmuyor kutahya porselen bendekı ama atese tutumuyorum belkı bısey olmaz tutunca ama patlar dıe korkuyorum yaa :D porselennı ıyıyse bısey olmaz yanıı ...ayrıca tek porselen ustler satılıyor fıyatları uygunnn caydanlıgına uygun alabılırsınn meselaa iyi bişeyyy degilse sendekı

annem almıştı canım bana evlenirken bilindik bir marka değil yani 4-5 ay öncede gelen misafirim çok oluyor yetmiyor 1 çaydanlık diye bir porselen çaydanlık daha aldım onlada 4-5 kez demledim henüz ama onuda koydum ateşe sorun olmadı yani ıslak olarak koymazsan sorun olacağını sanmam ateşin üüstüne ben kabartmadan içemiyorum çiğ kokuyor çay bana korkuyorsan sen kabartmadan koyarsın alttaki ısınınca yada kaynayınca bir sorun olmaz korkma

Son düzenleme:
vala benn gunluk yapıyorummm üsttekine bişey olmuyor kutahya porselen bendekı ama atese tutumuyorum belkı bısey olmaz tutunca ama patlar dıe korkuyorum yaa :D porselennı ıyıyse bısey olmaz yanıı ...ayrıca tek porselen ustler satılıyor fıyatları uygunnn caydanlıgına uygun alabılırsınn meselaa iyi bişeyyy degilse sendekı

benim çaydanlık emsan. normal çelik çaydanlığa göre mi alabilirim

canım alttaki çok ısınınca üsttekide çatlamıyor yani

ilk defa duyuyorum çatladıgını :)
alttakı kaynadıgı zaman üsttekıne istediğin kadar dök
daha sonra demlenmesını bekle :)

hiçbişi olmaz merak etme
porselenı ateşte tutma yeter:34:

Son düzenleme:
ilk defa duyuyorum çatladıgını :)
alttakı kaynadıgı zaman üsttekıne istediğin kadar dök
daha sonra demlenmesını bekle :)

hiçbişi olmaz merak etme
porselenı ateşte tutma yeter:34:

arkkadasın bırıde ateste bısey olmaz dıyor yahu kafam karıstı onunkıne bısey olmamıs ...

kızlar hazır burdaykennnn sualtı ustu cam caydanlıklardan kullanan var mı onlar dırek atesın ustune konulabılıyor mu merak ettım ??????????????????????

patlarsada acayip şekilde korkutucu mu patlıyor ki :D ben düşünmedim hiç bunu ondan patlamadı yarın ürkerek çay demleyeceğim sanırım

yahu, ben 35 liralık üstü porselenlerden aldım
hatta bırı eskıdı yenisini aldım
ama sen bu şüphe ile bile insanı korkutursun :1::9:

kızlar hazır burdaykennnn sualtı ustu cam caydanlıklardan kullanan var mı onlar dırek atesın ustune konulabılıyor mu merak ettım ??????????????????????

evet kullanılıyor.
altıda cam olunca, mantık kullanılması gerektiğini gösterıyor :1: hiç kullanmadım ama kullanılıyor

Son düzenleme:
Back