Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altındaki suyu kaynayınca üstüne normal dıgerlerınde nasıl demlıyorsan demleyebılırsın canım ama sakın atese tutma çatlayabılır..cok da guzel olur porselen caydanlıkta cay ...
ben genelde kabartırım çayı canım yani porseleni ateşede koyuyorum ben 3 senedir bişey olmadı çok şükür günlük kullanıyorum hemde
alttaki ısınıyor ya üsttekini o şekilde çatlatmaz değil mi
ben genelde kabartırım çayı canım yani porseleni ateşede koyuyorum ben 3 senedir bişey olmadı çok şükür günlük kullanıyorum hemde
vala benn gunluk yapıyorummm üsttekine bişey olmuyor kutahya porselen bendekı ama atese tutumuyorum belkı bısey olmaz tutunca ama patlar dıe korkuyorum yaaporselennı ıyıyse bısey olmaz yanıı ...ayrıca tek porselen ustler satılıyor fıyatları uygunnn caydanlıgına uygun alabılırsınn meselaa iyi bişeyyy degilse sendekı
canım alttaki çok ısınınca üsttekide çatlamıyor yani
ilk defa duyuyorum çatladıgını :)
alttakı kaynadıgı zaman üsttekıne istediğin kadar dök
daha sonra demlenmesını bekle :)
hiçbişi olmaz merak etme
porselenı ateşte tutma yeter![]()
caydanlıgı atese koyup kacım en ıyısı![]()
arkkadasın bırıde ateste bısey olmaz dıyor yahu kafam karıstı onunkıne bısey olmamıs ...
patlarsada acayip şekilde korkutucu mu patlıyor kiben düşünmedim hiç bunu ondan patlamadı yarın ürkerek çay demleyeceğim sanırım
belkıde doğrudur bilemem
ben hiç ateşe koymadım çünkü
mantıgın gerektırdıgını yaptım sadecebüyük altta küçük üstte
![]()
kızlar hazır burdaykennnn sualtı ustu cam caydanlıklardan kullanan var mı onlar dırek atesın ustune konulabılıyor mu merak ettım ??????????????????????
ateşe koyduğumda zaten büyüğü üstüne koymuyorum ki bende 2 dk tutup çekiyorum![]()