- Konu Sahibi BenimAdxixmKxixrmxixzxix
-
Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım ama sirkeyi dene derim. Benim sürahi berbattı iğrençti hatta 1 çay bardağı sirkeyi döktüm üzarine su 1-2 saat bekletteim cillop gibi oldu. Bi dene istersen. Birde çayı soğutmuyormu porselen. Benim var üstü porselen ama hiç denemedim hem bayağı kullanışlı oluyor mu?
Ben bulaşık makinesinde yıkıyorum pırıl pırıl oluyor.Tavsiye ederim..
benimde porselen çaydanlığım ben biraz kararma olduğu zaman domestosla yıkıyorum tertemiz oluyor üzerindende bulaşık deterjanı ile iyice temizliyorum klorağın kokusu kalmasın diye tavsiye ederim
kendimce42 ye katılıyorum doğru bişey söylemiş genellikle porselenlerimi sirke ile temizlerim.
Soğutmuyorda ben bir türlü alışamadım çayının tadına. Çelik çaydanlıkta yapılan çay tadını alamadım bir türlü. Bide porselendeki çay tadı başka olur diye.
Hemde böyle lekeleniyor. Sirkeyi deniycem canım teşekkür ederim
çamaşır suyuyla kaynatabilirsiniz..
Birkeresinde çamaşır suyuyla yıkadım. Bir hafta çay değil sanki çamaşır suyu içtik sanki. Sinmiş çamaşır suyunun kokusu çünkü.
aynı sorun uzun zaman geçince çelik demliklerdede oluyor. ben ilk günden beri bulaşık makinasında yıkıyorum.
eğer leke geçmiyorsa biraz domestos koy üzerini su ile tamamla ve beklet diyeceğim. kararmaya göre domestos miktarını arttır.
bence bununla tertemiz olur.
dahada çıkmazsa kaç senedir yıkamıyorsun onu diye soracam valla.
bu arada güzel demlenirse porselen demlikteki çayın tadı bir başka olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?