Cilt Bakımı Ürünleri pore cleaner kullanan var mı??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

jewel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
202
1
Geçen ay yüzümdeki siyah noktalardan kurtulmak amacıyla cilt bakımı yaptırdım ama pek memnun kalmadım açıkçasıKadın sıkarak temizlediği için -zaten hassas cildim- kıpkırmızı oldu yüzümsenağlama2 gün öyle gezdim.İnternette araştırırken bu ürünü buldum, bi ara reklamı da vardı tvde.Vakum gibi çekiyomuş siyah noktaları fiyatı da uygun geldi, almadan önce bi sorayım dedim.Var mı kullanan ve memnun kalan?

yok mu kullanan bir ara televizyonda da reklamları vardı?kullanmasanız da sizce alıyım mı 35-40 ytl civarı.deniyim mi bir?

yok mu kullanan bir ara televizyonda da reklamları vardı?kullanmasanız da sizce alıyım mı 35-40 ytl civarı.deniyim mi bir?
onceliklen bloguma yorum yaptigin icin tesekkur ederim kizim suan 5 yasina girdi o bebeklik resmiydi ! yuzundeki siyah noktalari asla parmaklarinlan sikma demirden ince uzun ucunda iyne deliyine benzeyen bir alet var onunlan siyah noktanin uzerine bastirinca hemen cikiyor kir cilde zarar vermeden ama once cildini sicak islak havluya sarman lazim gozeneklerin acilmasi icin,poren cleanler super haftada 1-2 kere kullanirsan siyah nokta falan kalmaz zaten (poren) gozenek yani kuculten urunleride olmasi lazim o urunun kullanmani tavsiye ederim canim optum !a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…