bizim milletimiz kendi kültürünü eliyle itip yabancı kültürlere hevesi ne zaaman bırakacak acabaDoğru.
Bu yurtdışında uygulanıyor, bazı klipler belli saatlerden sonra çıkar tvye.
Televizyon izleme alışkanlığım yok ama bahsedilen klipleri sağda solda gördüğüm oluyor.
Hakkaten komikler bence. Hani bariz bir şekilde vücudu ortaya koydukları belli oluyor
İnsan çaktırmadan yapar ya bunlarda abartılı biçimde ve komik.
Ha bir de yabancı kliplerden aşırmalar var.
bakınız
bizim milletimiz kendi kültürünü eliyle itip yabancı kültürlere hevesi ne zaaman bırakacak acaba
evet ya dediğin gibi onlar dikkat ederken bizimkiler allah ne verdiyse....ya onlarda bile böyle değil ki
onlar dikkat ediyorlar bizde bir hevestir gidiyor ama bakalım
gerçi beni bağlamaz ya yisinler birbirlerini
evet ya dediğin gibi onlar dikkat ederken bizimkiler allah ne verdiyse....
benim için de önemli değilde canım....çocuklar etkileniyo..... kızım amcasının kızıyla mini eteği giyip hadise oluyorlar güya dans ediyorlar onun gibi, hoş benim kız bana çekmiş ne kadar kırıtsada bişeye benzemeyo daeltimin kızın hareketleri görünce şok olmuştum....
valla benzemiyo tabi ona sölemiyorum kalbi kırılmasın diye ama gerçekler acı onun suçu değil naapppsın anasına bak kızını al.....ay koptum yorumuna kırıtsa da bişeye benzemiyor mu
çocuklar taklit etmeyi seviyorlar
valla benzemiyo tabi ona sölemiyorum kalbi kırılmasın diye ama gerçekler acı onun suçu değil naapppsın anasına bak kızını al.....
valla benzemiyo tabi ona sölemiyorum kalbi kırılmasın diye ama gerçekler acı onun suçu değil naapppsın anasına bak kızını al.....
yok kırarmıyım...senin yine eşin oynakmış.....bizde o da yok.....Ayy ayni ben yavrusum benim. Kirma ozguvenini birak oynasin. Benim esim oynak. Ona benzer cocuklarim ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?