popoya silikon

wllmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
119
73
merhaba arkadaşlar popo protezi fiyatı hakkında bilgisi olan yaptıran var mı lütfen yardım

7000 civarıydı dolar yükselmeden önce şimdi artmış olabilir

yaptıracağınz şey zaruret değilse günaha girersiniz.zaruretin ne olduğunu da insan düşünüp karar verebilir

Benim kendimi daha iyi hissetmem icin zaruret. Insanin gunahi da sevabi da Allah ile kul arasinda. O gunaha gelene kadar insanlar ne gunahlar isliyor,saygilar.

Merhaba,
Meme protezi 8000 civarı falan. O da o aralardır diye düşünüyorum..

Merhaba bunu ben de bir 6 aydir falan arastiriyordum, eskiden super bir popom vardi, kilo al ver gittikce kaybetti o yuvarlakligi... bir ton doktor ve hastane gezdim.

Silikon uygulamasi icin uc farkli doktor yapilabilir dedi, en uygun fiyatlari atasehir estethica verdi.

Popo protezinden sonra squattir, spordur yapmaniz yasaklaniyor(agirlik kaldiramiyorsunuz vs) dolayisiyla ben kendi yag dokumun enjeksiyonunu tercih ettim.

Buradan reklammis gibi olmasin isim vermiyorum. Etilerde doktorum, 14unde florance da ameliyata giriyorum vaser lipo ile karin bel, basenler, ic bacak yag alinacak; karin kaslarim sekillendirilecek belime gamze yapilacak ve islenen yaglar popoma enjekte edilecek.

Doktorum silikon uygulamasi da yapiyor before after fotograflari acayip basariliydi, ben spor yaptigim icin tercih etmedim ama dusunursen cidden zenci poposu gibi yapiyorlar.

wllmut silikondan memnun musun? herhangi bir problem yaşadın mı.senden başka popo silikonu yaptıran görmedim.deneyimine ihtiyacımız var.

sanirim kimden bahsettiginiz anladim bende kendisiyle goruscem. Pekis islem gerceklestimi sonuclariniz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…