- 26 Haziran 2019
- 22
- 10
- 1
- 44
- Konu Sahibi alexis1907
-
tuvalette uzun kalmayin ve yaparken zorlamayin aci ve fazla baharatli seyler yemeyin. Dusta sicak su rahatlatir.Merhaba hanımlar, hayatımda ilk kez böyle bir durum ile karşılaşıyorum basur mu bilmiyorum. siz de yaşadıysanız diye danışmak istedim. malum korona sürecinden dolayı doktora da gidemiyoruz. 3 gündür otururken popomda şişlik hissi var. çok rahatsız ediyor. yürürken ve yatarken de sanki o balon yukarı doğru gidiyormuş gibi oluyor. kuyruk sokumuna yakın yerde. tuvalete acısız çıkıyorum kanama da yok. basur mu bilemedim. siz hiç yaşadınız mı benzer bir olay?
Olmuş biri olarak kıl dönmesi olabilir maalesef.
Kıl dönmesine benziyo anlattıklarınızMerhaba hanımlar, hayatımda ilk kez böyle bir durum ile karşılaşıyorum basur mu bilmiyorum. siz de yaşadıysanız diye danışmak istedim. malum korona sürecinden dolayı doktora da gidemiyoruz. 3 gündür otururken popomda şişlik hissi var. çok rahatsız ediyor. yürürken ve yatarken de sanki o balon yukarı doğru gidiyormuş gibi oluyor. kuyruk sokumuna yakın yerde. tuvalete acısız çıkıyorum kanama da yok. basur mu bilemedim. siz hiç yaşadınız mı benzer bir olay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?