Popoda şişlik hissi

alexis1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
22
10
1
44
Merhaba hanımlar, hayatımda ilk kez böyle bir durum ile karşılaşıyorum basur mu bilmiyorum. siz de yaşadıysanız diye danışmak istedim. malum korona sürecinden dolayı doktora da gidemiyoruz. 3 gündür otururken popomda şişlik hissi var. çok rahatsız ediyor. yürürken ve yatarken de sanki o balon yukarı doğru gidiyormuş gibi oluyor. kuyruk sokumuna yakın yerde. tuvalete acısız çıkıyorum kanama da yok. basur mu bilemedim. siz hiç yaşadınız mı benzer bir olay?

tuvalette uzun kalmayin ve yaparken zorlamayin aci ve fazla baharatli seyler yemeyin. Dusta sicak su rahatlatir.

Yel mi girdi acaba?Yukarı çıkıyor dediniz yapar yani soğuk

kuyruk sokumunun alt kısmında. sanki içinde su olan bir balon gibi. ıslaklık hissi var ama iç çamaşırım da kuru. çok can sıkıcı.

kaşıntı yok bende. cilt altı sıvı birikimi hissiyatı. ay kıl dönmesi benziyor gibi ama ağrı sızı da yok. şu lanet koronadan cesaret bulup doktorada gidemiyoruz. yaşlı ebeveynlerle yaşıyorum. onlara bulaştırırım diye korkuyorum.

Basur değil bu

Sanırım kıl dönmesi oldunuz. Bu olaylar geçtikten sonra ameliyat olmalısınız. Çok ağrı yaparsa antibiyotik kullanıp iltihabı kurutmak lazım. Geçmiş olsun.

Kıl dönmesine benziyo anlattıklarınız

Geçmiş olsun. Bir sürü neden olabilir. Siz ılık suyla leğeni doldurun, bir kapak batikon koyun oturun. Kabızlık varsa hemen aç karnına kuru kayısı, bol su vs için. Eğer varsa probiyotik yoğurtlar var, onlardan alın. Telefonla aile hekiminize veya bir genel cerraha devlet hastanesinden ulaşmaya çalışın. En azından size hastaneye gelmeden bir kaç öneride bulunurlar ve belki temiz hastane veya klinik varsa önerirler.

Kıl donmesi maalesef. Gecmis olsun. Korona hafifleyince doktora giderseniz iltihap icin once ilac verir, sonrasi operasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…