Popo estetiği

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
86
Ankara
Slm.Liposcution ile vücut kontorü düzelttirmek ve popo esteği yaptırmak istiyorum. Yaptıran var mı?İstanbuldan İyi bir dr. önerebilir misiniz?

Slm. Doğumda çok kilo aldım ve şimdi o kiloları verdim ama göbekteki inatçı yağlar gitmedi. Kalçalarımda sarkma oldu. Liposuction ile göbek ve bel bölgemdeki yağlardan kurtulmak, artan yağları kalçama enjekte ettirerek daha güzel, daha yuvarlak ve kadınsı kalçalara sahip olmak istedim. Bu konuyu araştırırken bir de öğrendim ki, liposuctiondan daha etkili ve güvenilir bir yöntem çıkmış. Slim lipo. Superplast kliniğinden Dr. Levent Taşçı'nın bu operasyonu yaptığını öğrendim. Bu teknik oldukça yeniymiş ama Amerikadan FDA onayı var. Bu güvenilir olduğunu kanıtlıyor. Yaptıran kişiler çok olumlu konuşuyorlar. Ben de açtım telefonu İstanbuldan Dr. Coşkun Levent Taşçıyla görüştüm. Şubat ortasında Kendisiyle görüşeceğim ve büyük bir olasılıkla operasyonu yaptıracağım. Hamilelikten sonra kalınlaşan ve dikdörtgen gibi olan vücudumun kadınsı yuvarlak hatlarına tekrar kavuşmasını istiyorum.Gelişmeleri yazarım.

Yakın bir zamana kadar çoğu insan yağlarını liposuctionla aldırırken, günümüzde slimlipo revaçta. Uzmanlar, slimlipo adı verilen yöntemle sadece bir saat gibi kısa bir zaman içerisinde tüm yağlarınızdan kurtulabileceğinizi dile getiriyor.

Son yıllarda kozmetik cerrahide ameliyat gerektirmeyen, kısa sürede çok iyi sonuçlar veren, acısız, ağrısız ve izsiz tedavi imkânı tanıyan özel aletler geliştiriliyor. Uzmanlar bu konuda özellikle lazer tedavilerinin ön plana çıktığını söylüyor. Yüz ve vücutta doğallığı koruyarak başarılı sonuçların alındığı yöntemlerle, bir çok uygulama alanı artık kişiye özel hale geliyor.

Rekons trüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Hüseyin Güner, kişiye özel lazer yöntemi ve ameliyatsız gençleşme hakkında bilgiler verdi. Günümüzde vücut şekillendirme ve bölgesel yağlardan kurtulmaya yarayan bir çok yöntem olduğunu belirten Dr. Güner, bunların en yaygın olanlarından birinin liposuction ameliyatları olduğunu söyledi. Dr. Güner, teknik detaylar ve uzmanların tecrübeleri büyük ilerleme göstersede, bu yöntemin artık yerini çok daha kolay tekniklere bıraktığınıda dile getirdi.

Liposuctionın pabucu dama atılıyor

Bu yeni tekniklerden yağ hücrelerine duyarlı lazer teknolojisi slimliponun gıdı, bacak içi, karın, yüz ve boyun gibi bölgelerde biriken yağlardan kurtulmayı sağladığını belirten Dr. Hüseyin Güner, bu yöntemin detaylarını şu sözlerle anlattı:

“Vücut şekillendirme uygulamalarında Amerikan Fedaral ılaç Dairesi (FDA) onaylı en yeni yöntemlerden olan slimlipo, dünyada yakl aşık 3-4 yıldır kullanılıyor. Etkili, acısız, kanamayı önleyen, kısa sürede iyileşmeye olanak veren ve bandajlama süresinin çok kısa olduğu bu vücut şekillendirme yöntemi; yüz de dâhil olmak üzere vücudun her bölgesi üzerinde gerçekten çok etkili. Slimlipo ile gıdı, yüz, kol, bacak, göbek, basen, bel, sırt, popo, meme başta olmak üzere vücudun tüm bölgelerine uygulama yapılabiliyor. Boyun bölgesi, yapılan işlem sonrası hastaların sosyal hayatını az da olsa engelleyen en zor bölge.”

Her bölgeye uygulanabiliyor

Uygulama yapılacak bölge belirlendikten sonra, hastaya lokal anestezi uygulandığını belirten Dr. Güner, ekledi: “Lokal anestezi uygulaması sonrasında, yağlara özel bir solüsyon enjekte ediliyor.

Slimlipo’nun sadece yağ hücrelerine duyarlı lazer ayarlamaları yapıldıktan sonra, son derece ince bir kanülle, yakl aşık bir kaç milimlik kesikten içeri giriliyor. Lazer, arzu edilen ya da ihtiyaç duyulan bölgedeki yağları eritiyor. Eriyen yağlar ise, özel bir şırınganın yardımıyla alınıyor.”

Cihazın diğer lazer başlığının ise, cildi gererek istenilen sonuca ulaşılmasını kolaylaştırdığını belirten Güner, yöntemin en önemli özelliklerinden birinin de, insanları sosyal hayatlarından alıkoymaması olduğunu söyledi:

“ışlem, ortalama bir saat sürüyor. Sonrasında uygulama yapılan bölgeye bir bandaj yerleştiriliyor. Hasta, yöntem uygulandıktan hemen sonra sosyal hayatına devam edebiliyor. Uygulamadan sonra, arkadaşlarıyla yemeğe hatta sinemaya gidenler bile oluyor. Bazı hastalar hiç ağrı duymuyor, bazıları ise sorunu hafif ağrı kesicilerle gideriyor. Bazı cilt tiplerin de kısa süreli morarma olsa da, birkaç günde geçiyor.”

Kişiye özel lazer uygulamalarıyla mükemmel göğüslere kavuşuluyor

Dr. Hüseyin Güner, mükemmel göğüslere sahip olmanın artık hayal olmadığı söylüyor ve ekliyor: “Günümüzde lazerin kombine edilmesiyle meme küçültme ve toparlama işlemleri yapılabiliyor. Meme cildi, farklı lazer kombinasyonları ile gerginleştiriliyor ve bu sayede çok küçük kesilerle istenen sonuca ulaşılıyor. Şekil vermenin son aşamasında da kesiler lazerle yapılıp, hata payı sıfırlanıyor. Kanama, sıvı birikmesi ve buna bağlı iyileşme sıkıntıları ortadan kaldırılıyor. Kullanılan özel lazer terapilerinin her hangi bir yan etkisi bulunmuyor. Kişiye özel uygulamanın en iyi tarafı, her cildin yapısının, yaş ve cilt durumunun farklı olması. Meme toparlama ve küçültme olacaksa, cildin sarkma ve kendini toparlama özelliklerini göz önüne alan bir sistem uygulamak gerekiyor.”

ıçinde 11 ayrı lazerin kullanıldığı ‘finelifting’ adlı tedavi, cerrahi metotların yerine, önceden seçilmiş onlarca farklı lazer ışığı kullanılarak kesisiz, kansız, dikişsiz ve anestezisiz uygulamaları kapsıyor. Bu uygulamaların adına ameliyat denmese de ameliyata eşdeğer sonuçlar alındığını belirten Dr. Hüseyin Güner, “Bu yöntemle, kırışan tabakada ütü etkisi yaratılarak, kırışıklık lar yok ediliyor.

Çene kenarı ve gıdıda toplanan yağ dokusu ise bu dokuya etkisi olan ışık dalgasıyla gideriliyor” diye konuşuyor. Uygulamanın acısız olduğunu ve sonucun 2-4 seans arasında alındığını belirten Dr. Güner, “Lazer uygulaması sonrasında ciltte bazen kırmızılık meydana geliyor ama bu kırmızılık birkaç günde yok oluyor. Hastalar genellikle uygulamadan 24 saat sonra günlük yaşamlarına devam ediyor” diyor.

Dr. Güner, finelifting’in kullanıldığı başlıca alanları ise şöyle sıralıyor:

- Yüz ve alındaki güneş lekeleri.

- Göz çevresi ve kaş arasındaki kırışıklık lar.

- Çene kenarı, boyun ve yanaklardaki sarkma ve yağlanmalar.

- Ağız köşelerinin aşağı sarkmış kısımları.

- Burun kenarındaki derin katlantılar.

- Göz kapaklarındaki torbalar.

- Burun düşüklükleri.

--------------------------------------------------------------------------------

Slm.Bugün 2 estetik operasyon geçirdim. Lazer slim lipo yöntemiyle göbeklerimdeki yağlardan kurtuldum. Birde popo estetiği oldum. Daha sonra lazerle vajina daraltması da yaptıracağım. Operasyon sırasında hiç acı hissetmedim. Hatta bittikten sonra Akmerkeze gidip alışveriş yaptım.Tedbiren bir ağrıkesici aldım sadece. Doktorum Superplast kliniğiden Coşkun Levent Taşçı idi. Çok yetenekli, bilgili ve dürüst bir doktor. Bu iki operasyonun fyatı 7.000YTL imiş benden 6.000YTL aldı. Düşündüğüm başka operasyonlar var onları da coşkun beye yaptıracağım, çünkü hem doktorluğuyla hem insani yaklaşımıyla bende güven uyandırdı.

Merhaba...Yaptırdığın operasyonlar hakkında daha fazla bilgi verirmisin..Mesela göbek yağlarını popoyamı koydular..ve görüntünden memnunmusun

Merhaba...Yaptırdığın operasyonlar hakkında daha fazla bilgi verirmisin..Mesela göbek yağlarını popoyamı koydular..ve görüntünden memnunmusun
Selam Amineciğim,
Kusura bakma sana biraz geç yanıt verdim çünkü sorunu yeni gördüm. Ayrıca İstanbuldan Ankara ya döndükten sonra biraz dinlenmek istedim. Yolculuk insanı yoruyor. Neyse senin soruna gelelim. Evet, göbeğimden alınan yağlar popoma enjekte edildi.Şimdi doktorum dürüst olduğu için enjekte edilen yağların bir kısmının vücut tarafından emildiğini bir kısmının ise yokedildiğini söyledi. Bunun üstesinden gelmek için bünyenin yapısına göre bir kaç kez tekrarlamak gerekiyor ancak ondan sonra kalıcı oluyor. Şimdi ben de bu işlemi tekrarlatacağım.Başlangıç olarak ben memnunum. Ama popoma henüz son şekli verilmedi. Doktorum bunun için 2. operasyonu uygun görüyor. Bedenimin ameliyata verdiği tepki, ne kadar yağın popomda sabit kalacağı v.b noktaları gördükten sonra eksik gördüğü noktaları tamamlayacak. Ama şu anda bile sonuçtan çok memnunum. :CüvCüv:

Selam Amineciğim,
Kusura bakma sana biraz geç yanıt verdim çünkü sorunu yeni gördüm. Ayrıca İstanbuldan Ankara ya döndükten sonra biraz dinlenmek istedim. Yolculuk insanı yoruyor. Neyse senin soruna gelelim. Evet, göbeğimden alınan yağlar popoma enjekte edildi.Şimdi doktorum dürüst olduğu için enjekte edilen yağların bir kısmının vücut tarafından emildiğini bir kısmının ise yokedildiğini söyledi. Bunun üstesinden gelmek için bünyenin yapısına göre bir kaç kez tekrarlamak gerekiyor ancak ondan sonra kalıcı oluyor. Şimdi ben de bu işlemi tekrarlatacağım.Başlangıç olarak ben memnunum. Ama popoma henüz son şekli verilmedi. Doktorum bunun için 2. operasyonu uygun görüyor. Bedenimin ameliyata verdiği tepki, ne kadar yağın popomda sabit kalacağı v.b noktaları gördükten sonra eksik gördüğü noktaları tamamlayacak. Ama şu anda bile sonuçtan çok memnunum. :CüvCüv:

canım sana profilinede msj attım ama cevap yazmamıştın ameliyatı ne zaman oldun ve hiçmi popon yoktu .son halinden memnunmusun ,bende düşünüyorum yağ enjekte etmeyi popoma .birde bu işlemi tekrarlıycak demişsin, ilkinde ne kadar yağ enjekte etti operasyonu nerde oldun, hastanede ddeğil sanırım. biliyorum çok soru sordum :uhm: ama beni .daha detaylı bilgilendirirsen sevinirim:1rolleyes:

canım sana profilinede msj attım ama cevap yazmamıştın ameliyatı ne zaman oldun ve hiçmi popon yoktu .son halinden memnunmusun ,bende düşünüyorum yağ enjekte etmeyi popoma .birde bu işlemi tekrarlıycak demişsin, ilkinde ne kadar yağ enjekte etti operasyonu nerde oldun, hastanede ddeğil sanırım. biliyorum çok soru sordum :uhm: ama beni .daha detaylı bilgilendirirsen sevinirim:1rolleyes:
Selam arkadaşım,
kusura bakma mesajını görmedim. Yoksa kesinlikle cevap yazardım. Gözümden kaçmış demek ki! Ameliyatı 2 Şubat 2010'da oldum. Superplast kliniğinden Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı benim doktorum.Hiç popom yoktu diyemem ama tahta gibi düz bir popom vardı. Bir de doğum sonrası sarkmalar işin içine girince hiç hoşuma gitmez oldu.İnan şimdi başlangıç aşamasındaki görüntüsü bile beni çok memnun etti. Evet bu işlem tekrarlanacak sanırım en fazla 1 ya da 2 kere daha. Kim ben bu işi tek seferde hallederim diyorsa yalan söylüyor. Ama vücudun enjekte edilen yağların bir kısmını attığında sen görüntünü beğeniyorsan tekrarlatmana gerek olmayabilir. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden alınan yağların bir kısmı popoma enjekte edildi.Şimdi ameliyatın klinikte ya da hastanede yapılacağına doktor karar veriyor.Örneğin benim ilk ameliyatım klinikte yapıldı ama 2. ameliyatım hastanede yapılacak. Bu ameliyata ve doktorun kararına bağlı. bağlı.Hastanede superplast'a ait olduğu için, daha uygun bir maliyeti olacak.:CüvCüv:

Selam arkadaşım,
kusura bakma mesajını görmedim. Yoksa kesinlikle cevap yazardım. Gözümden kaçmış demek ki! Ameliyatı 2 Şubat 2010'da oldum. Superplast kliniğinden Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı benim doktorum.Hiç popom yoktu diyemem ama tahta gibi düz bir popom vardı. Bir de doğum sonrası sarkmalar işin içine girince hiç hoşuma gitmez oldu.İnan şimdi başlangıç aşamasındaki görüntüsü bile beni çok memnun etti. Evet bu işlem tekrarlanacak sanırım en fazla 1 ya da 2 kere daha. Kim ben bu işi tek seferde hallederim diyorsa yalan söylüyor. Ama vücudun enjekte edilen yağların bir kısmını attığında sen görüntünü beğeniyorsan tekrarlatmana gerek olmayabilir. Slim lipo yöntemiyle göbeğimden alınan yağların bir kısmı popoma enjekte edildi.Şimdi ameliyatın klinikte ya da hastanede yapılacağına doktor karar veriyor.Örneğin benim ilk ameliyatım klinikte yapıldı ama 2. ameliyatım hastanede yapılacak. Bu ameliyata ve doktorun kararına bağlı. bağlı.Hastanede superplast'a ait olduğu için, daha uygun bir maliyeti olacak.:CüvCüv:
canım çok sağol cevabın için .ya şu slim lipo nasıl birşey. ben liposaction ile alınıp enjekte edildiğini biliyordum ,hani şu kök hücre meselesi ,saf yağ almaları gerekmiyormuydu.bide iki kere slim lipo yapılacak dedinya , ilk etepda kaç cc yağ enjekte edildi. çünkü benim öyle fazla yağlı bir karnım yada bacaklarım yok .ikincisini istesem ,ikinci operasyona yağ kalırmı bilmem. cok soru sorduğumu biliyorum arkadaşım, ama inan bunu bende okadar zamandır düşünüyor ve okadar zamandır araştırıyorumki ,seni bulmuşken hiç bırakmaya niyetim yok zemuszemus neyse arkadaşlık gönderiyorum kabul edersen sevinirim a.s.

canım çok sağol cevabın için .ya şu slim lipo nasıl birşey. ben liposaction ile alınıp enjekte edildiğini biliyordum ,hani şu kök hücre meselesi ,saf yağ almaları gerekmiyormuydu.bide iki kere slim lipo yapılacak dedinya , ilk etepda kaç cc yağ enjekte edildi. çünkü benim öyle fazla yağlı bir karnım yada bacaklarım yok .ikincisini istesem ,ikinci operasyona yağ kalırmı bilmem. cok soru sorduğumu biliyorum arkadaşım, ama inan bunu bende okadar zamandır düşünüyor ve okadar zamandır araştırıyorumki ,seni bulmuşken hiç bırakmaya niyetim yok zemuszemus neyse arkadaşlık gönderiyorum kabul edersen sevinirim a.s.
Selam arkadaşım,
Ben de daha önce slim lipo diye birşeyi bilmiyordum.Önce liposuction düşündüm ama slim lipo tekniğini ve kullanılan aleti görünce hemen kararımı verdim.Slim lipo yaptıracaktım. Neden mi? Lipossuction da kullanılan alet küçük bir alet değil. Ama slim lipo da kullanılan aletin kalınlığı neredeyse bir yorgan ipi gibi. Yani arada resmen uçurum var. Şimdi sen karar ver hangisinin vücuduna girmesini istersin? Benim göbeğimde yağ vardı ben slim lipo ile onlardan kurtuldum. Acı yok. Yağın bir kısmı popoma enjekte edildi. Toplam 1,5 saat sürdü. Narkoz bile vermediler sadece yatıştırıcı iğne yaptılar. Ameliyattan sonra alışverişe çıktım. Göbeğin tamamını ve popomun bir kısmını saran bir korse taktım. Bu korseyi 10 gün takacağım. Gece uyurken yüzüstü yatıyorum, popo ameliyatı yüzünden. Ben de hiç popo yoktu diyemem ama ben yuvarlak hatlı, daha kadınsı ve seksi bir popo istedim. Benim popom tahta gibiydi. Ama onu adam edeceğim. Şimdi sana şunun poposu ya da bunun poposu gibi oldu demiyorum çünkü ben kimseye özenmiyorum. İstediğim bedenimle uyumlu, dolgun, yuvarlak, kadınsı ve güzel bir popo.Eğer böyle bir ameliyatı düşünüyorsan önce doktor Coşkun beyle görüş. Bence senin kilo alman gerekebilir. Bildiğim kadarıyla zayıf bayanlara doktorlar kilo alıp gelmelerini söylüyorlar. Ama bu öyle abartılı bir şey değil. En net cevabı sana coşkun bey söyler.:CüvCüv:

Selam arkadaşım,
Ben de daha önce slim lipo diye birşeyi bilmiyordum.Önce liposuction düşündüm ama slim lipo tekniğini ve kullanılan aleti görünce hemen kararımı verdim.Slim lipo yaptıracaktım. Neden mi? Lipossuction da kullanılan alet küçük bir alet değil. Ama slim lipo da kullanılan aletin kalınlığı neredeyse bir yorgan ipi gibi. Yani arada resmen uçurum var. Şimdi sen karar ver hangisinin vücuduna girmesini istersin? Benim göbeğimde yağ vardı ben slim lipo ile onlardan kurtuldum. Acı yok. Yağın bir kısmı popoma enjekte edildi. Toplam 1,5 saat sürdü. Narkoz bile vermediler sadece yatıştırıcı iğne yaptılar. Ameliyattan sonra alışverişe çıktım. Göbeğin tamamını ve popomun bir kısmını saran bir korse taktım. Bu korseyi 10 gün takacağım. Gece uyurken yüzüstü yatıyorum, popo ameliyatı yüzünden. Ben de hiç popo yoktu diyemem ama ben yuvarlak hatlı, daha kadınsı ve seksi bir popo istedim. Benim popom tahta gibiydi. Ama onu adam edeceğim. Şimdi sana şunun poposu ya da bunun poposu gibi oldu demiyorum çünkü ben kimseye özenmiyorum. İstediğim bedenimle uyumlu, dolgun, yuvarlak, kadınsı ve güzel bir popo.Eğer böyle bir ameliyatı düşünüyorsan önce doktor Coşkun beyle görüş. Bence senin kilo alman gerekebilir. Bildiğim kadarıyla zayıf bayanlara doktorlar kilo alıp gelmelerini söylüyorlar. Ama bu öyle abartılı bir şey değil. En net cevabı sana coşkun bey söyler.:CüvCüv:

canım ,ben 62 kiloda hani balık etli bir bayanım benimde popom yok değil ama bende aynı senin gibi daha yuvarlak hatlara sahip olmak istediğim için bu konuyu çok araştırıyorum .birde üstelik daha önce liposaction geçirdim ve birdaha aynı stresi yaşamak istemediğim için, senin yaptırdığın işlem benim çok ilgimi çekti. bu nedenle senin tecrübelerin benim için çok önemli .daha önce geçirdiğim lipodan dolayı göbeğimde sorunda var coşkun beyle kesinlikle görüşmeye gidicem. çünkü bana bir mucizeden bahsediyorsun .senin sayende tekrar lipo.. olmak zorunda kalmayabilirim tabiki bu yöntemi daha önce duydum ama sen bunu yaşadın. duymak başka yaşayandan okumak başka. seninle görüşmek isterim illuyunka kabul edersen tabiki burda çok açıklayıcı olmuyor. ikinci operasyonu ne zaman olacaksın bellimi ilk etapta kaç kilo yağ aldı doktor ve ne kadarını popoya enjekte etti verdiğin ücret sadece tek operasyon fiyatımı ikincisi için birdahamı ücret vericeksin detyları burda yazmak istemezsen profilimede msj bırakabilirsin yani arkadaşım bu opersyonla ilgili ne yaşadıysan bilmek istiyorum lütfen cevabını bekliyorum :kedi:

canım ,ben 62 kiloda hani balık etli bir bayanım benimde popom yok değil ama bende aynı senin gibi daha yuvarlak hatlara sahip olmak istediğim için bu konuyu çok araştırıyorum .birde üstelik daha önce liposaction geçirdim ve birdaha aynı stresi yaşamak istemediğim için, senin yaptırdığın işlem benim çok ilgimi çekti. bu nedenle senin tecrübelerin benim için çok önemli .daha önce geçirdiğim lipodan dolayı göbeğimde sorunda var coşkun beyle kesinlikle görüşmeye gidicem. çünkü bana bir mucizeden bahsediyorsun .senin sayende tekrar lipo.. olmak zorunda kalmayabilirim tabiki bu yöntemi daha önce duydum ama sen bunu yaşadın. duymak başka yaşayandan okumak başka. seninle görüşmek isterim illuyunka kabul edersen tabiki burda çok açıklayıcı olmuyor. ikinci operasyonu ne zaman olacaksın bellimi ilk etapta kaç kilo yağ aldı doktor ve ne kadarını popoya enjekte etti verdiğin ücret sadece tek operasyon fiyatımı ikincisi için birdahamı ücret vericeksin detyları burda yazmak istemezsen profilimede msj bırakabilirsin yani arkadaşım bu opersyonla ilgili ne yaşadıysan bilmek istiyorum lütfen cevabını bekliyorum :kedi:
Selam,
Slim lipo souçlarıyla ,amelyat sırasında ve sonrasında hastaya sunduğu rahatlıkla kesnliklikle çok üstün ve bence liposuction ile karşılaştırılamaz. Şimdi doktorlar slim lipo ile 1,5 kilo yağ almalarına izin verildiğini söylüyorlar. Benim doktorumda o kadar aldı. Televizyonda sözde estetik cerrah geçinen birinin övünerek 15 kilo yağ alabilen tek doktor olduğunu söylediğini işittim. Kulaklarıma inanamadım.Sonuç ölüm olabilir! Seninle yaşadığım deneyimleri paylaşırım yalnız biraz beklemen gerekecek. Çünkü kinci ameliyatlar için şubat sonu gibi ıstanbula gideceğim. Sadece popo estetiği değil bazı kombine amelyatlar yaptırmayı planlıyorum.Meme dikleştirme, burun ucu güzelleştirme, göz altı torbası aldırma, lazerle vajina daraltma ve tabii ikinci kez slim lipo ve popoya yağ enjekte. Ama bunları hangi aralıklarla yapacağına doktorum Coşkun Levent Taşçı karar verecek. Diğer soruna gelirsek her ameliyat için ayrı bir para ödeyeceğim. Ama bütün doktorlar birde çok ameliyat yapıldığında indirim yapıyor. Kendine iyi bak.

Selam,
Slim lipo souçlarıyla ,amelyat sırasında ve sonrasında hastaya sunduğu rahatlıkla kesnliklikle çok üstün ve bence liposuction ile karşılaştırılamaz. Şimdi doktorlar slim lipo ile 1,5 kilo yağ almalarına izin verildiğini söylüyorlar. Benim doktorumda o kadar aldı. Televizyonda sözde estetik cerrah geçinen birinin övünerek 15 kilo yağ alabilen tek doktor olduğunu söylediğini işittim. Kulaklarıma inanamadım.Sonuç ölüm olabilir! Seninle yaşadığım deneyimleri paylaşırım yalnız biraz beklemen gerekecek. Çünkü kinci ameliyatlar için şubat sonu gibi İstanbula gideceğim. Sadece popo estetiği değil bazı kombine amelyatlar yaptırmayı planlıyorum.Meme dikleştirme, burun ucu güzelleştirme, göz altı torbası aldırma, lazerle vajina daraltma ve tabii ikinci kez slim lipo ve popoya yağ enjekte. Ama bunları hangi aralıklarla yapacağına doktorum Coşkun Levent Taşçı karar verecek. Diğer soruna gelirsek her ameliyat için ayrı bir para ödeyeceğim. Ama bütün doktorlar birde çok ameliyat yapıldığında indirim yapıyor. Kendine iyi bak.
selam arkadaşım ,senin operasyonlarını takip edeceğim .bende burun ucu ile ilgili bir operasyon düşünüyorum. diğer lazer lipoliz yaptıran arkadaşlar var sitede onları okudum yeni ,birkaç kişi memnun kalmamış senin tecrübelerin benim için önemli kendindeki değişikleri arada buraya yazarsan burdan takip ederim ..sevgiler :1rolleyes:

yaa siz buyultmek ıstıosunuz bende kucultmek ıstıorum ıncecık bu vucudum var ama kalcak asırı derecede kalkık kalkık olası guzel ama bıraz buyuk banada yardımcı olun Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı bu konudada yardımcı olabılırmı...
Selam,
Elbette, isteyen küçültür isteyen büyültür. Aslında kişiyi kendisine en yakışan bir beden biçimine kavuşturmak dersek daha doğru söylemiş oluruz. Sen eğer Coşkun beyden istersen telefonla da bilgi alabilirsin. Bence bu alanda en iyi ve güvenilir doktor. Liposuction da olduğu gibi vücudunda izler ya da hoşuna gitmeyen görüntülerle karşılaşmazsın. Ben ameliyata girerken şişman bir kadın gördüm bekleyen, o da basenlerinden yağ aldırmak istiyordu. Senin de popondan biraz yağ alırlar. Bunlar oldukça basit işlemler. Ama slim lipo yöntemiyle. Başka teknikleri önermem. Ben göbeğimden yağ aldırdım hiç sorun yaşamadım, çok memnunum. :CüvCüv:

Selam,
Ben 2 operasyon yaptırdım. Doktorum da bana indirim yaptı. Benim iki operasyon için ödediğim fiyat 6000YTL. Başka doktorların liposuction gibi eski bir teknik için 2-3 ay önce 3000 YTL aldıklarını biliyorum. Şimdi bence her kişinin durumu kendine özel. Önce Coşkun beyle görüş. Seni görmesi şart. Coşkun bey ödeme konusunda yardımcı oluyor. Hastayı yüzüstü bıran bir insan değil. Uygun gördüğünde gerekli indirimi de yapıyor. ız konusunda endişelenme bende hiç bir şey yok.

illuyanka, nasıl son durumun .ikinci ameliyatın belli oldumu merak ettim .son halin nasıl memnunmusun hala. gelişmeleri yazarsan çok sevinrim sevgiler .....:1rolleyes:

Merhaba
Estetik operasyonlardan memnunum.ıkincisi için Mart başını beklemek zorundayım. Çünkü superplast bir hastane açıyor. O zaman gelişmeleri aktarırım.

Merhaba
Estetik operasyonlardan memnunum.İkincisi için Mart başını beklemek zorundayım. Çünkü superplast bir hastane açıyor. O zaman gelişmeleri aktarırım.

çok sağol canım cevap verdiğin için ben nisanda istanbula gidicem o zaman düşünüyorum operasyonları buradan haberleşiriz takip edicem seni arkadaşım :1rolleyes:

ılluyanka yeni popondan memnunmusun keske eski baliyle yeni halinin resmini koyabilsen yani pantolan giyinmiş haliyle:)bnmde tahta gibi popom bar bende yuvarlak hatlara sahip olmak istiyorum

Back
X