- 21 Kasım 2015
- 1
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kittycat13
-
Canım ben Özel Kadıoğlu Hastanesindeki doktor Baki Çokneşeli’yi öneririm. Kendisi uzman gerçekten bu konuda. Güvenebilirsin.Merhaba kizlar. Ben almanyadanim, türkiyede estetik doktor ariyorum,popomu estetik yaptirmaya. Benim bir kazadan beri popomun bir tarafi öbür tarafina nazaren daha sarkik, onu toplatdirmak ve belki silikon taktirmak istiyorum. Hangi doktorlari bana tavsiye eder siniz?Lütfen yardim edermisin. Tesekürler
slm
Kitty
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama eğer popo estetiği yaptırdıysanız öncelikle hayırlı olsun. Sizden bi ricam olucak bende popo silikon taktırmak istiyorum doktor araştırıyorum ama malesef bu estetiği yaptıranlar sanırım çok paylaşma taraftarı değil kimseye ulaşamıyorum . Siz yaptırdıysanız eğer memnun musunuz ? Birde kime yaptırdınız ? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerbaska doktor yok mu? Bende almanyadan`im, ama Silikon taktirmak istemiyorum. :)
Biliyorum squat çok güzel popo kaldırıyor ama popo çok fazla büyütmüyor .Poposu etli ama yaygın bayanlar için ideal bir spor fakat ama benim sorunuma çözüm değil çünkü benim popom kuru bi popo ancak silikon ile dolgunlaştırabilirimGünde 50 squat ile bir ayda poponuzu tanıyamayacağınız kadar güzelleşiyo :)
Biliyorum squat çok güzel popo kaldırıyor ama popo çok fazla büyütmüyor .Poposu etli ama yaygın bayanlar için ideal bir spor fakat ama benim sorunuma çözüm değil çünkü benim popom kuru bi popo ancak silikon ile dolgunlaştırabilirim
Ben daha yeni üye oldum ve belki burdan yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olur diye düşündüm ama malesef henüz yaptıran biriyle iltibata geçemedim senin varsa yaptırıp memnun olan arkadaş bana bi yardımcı olsun lütfen meme sorun değil ama popoyu yapan iyi bi doktor bulmak sıkıntıAnladım canım
Tahmin edebildim umarım dilediğin gibi olur
Benim yaptıran tanıdık yok ama başarılı sonuçlar gördüm nette
Ben daha yeni üye oldum ve belki burdan yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olur diye düşündüm ama malesef henüz yaptıran biriyle iltibata geçemedim senin varsa yaptırıp memnun olan arkadaş bana bi yardımcı olsun lütfen meme sorun değil ama popoyu yapan iyi bi doktor bulmak sıkıntı
Ben bakmak isterim yazar mısınBenim doktorum popoya yağ enjekte ediyor resmen brezilya poposu yapıyor instagram unda görüyorum cünkü isteyen olursa özele yazsın veriyim bakın instagramına
Yazdım canımBen bakmak isterim yazar mısın
Rica etsem banada ismini verirmisiniz? Yaa bişey merak ediyorum yağ enjeksiyonunda kilo verdiğimizde popodaki yağda erimiyor mu? kafam karıştı :)Benim doktorum popoya yağ enjekte ediyor resmen brezilya poposu yapıyor instagram unda görüyorum cünkü isteyen olursa özele yazsın veriyim bakın instagramına
Doktor adi nedir popo yag enjeksiyonu ocin?Benim doktorum popoya yağ enjekte ediyor resmen brezilya poposu yapıyor instagram unda görüyorum cünkü isteyen olursa özele yazsın veriyim bakın instagramına
Bende zamanında bu sitede çok araştırmış biri olarak bilgilendireym olmak isteyenleri. Ben 2 yıl önce lipo ve karın germe oldum. Alınan yağda popoma kondu sonuçtan çok memnunun. Kafanıza takıyorsanız hiç düşünmeyin derim resmen vucut şeklim değişti herşeyi özgürce giyebiliyorum. Başta sonuçlarda eşimde memnun artık herkes giydiğimin çok yakıştığını söylüyorlarRica etsem banada ismini verirmisiniz? Yaa bişey merak ediyorum yağ enjeksiyonunda kilo verdiğimizde popodaki yağda erimiyor mu? kafam karıştı :)
Doktorunuz kimdi?Bende zamanında bu sitede çok araştırmış biri olarak bilgilendireym olmak isteyenleri. Ben 2 yıl önce lipo ve karın germe oldum. Alınan yağda popoma kondu sonuçtan çok memnunun. Kafanıza takıyorsanız hiç düşünmeyin derim resmen vucut şeklim değişti herşeyi özgürce giyebiliyorum. Başta sonuçlarda eşimde memnun artık herkes giydiğimin çok yakıştığını söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?