Popo derdi :)

Almanyada1turkkizi

AyLiN
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
696
192
23
Almanya
Lutfen yazcaklarima gulmeyin kizlar, anlasalim once ;)

Bugun alisveriste bir bayan gordum.
Yani ayiptir soylemesi poposuna hayran kaldim. Kocaman...
Gulmeyin :(
belide incecik olunca popo baya bi dikkat cekiyor. Resmen zenci poposu :(

Ondan sonra eve geldim
bir saat kendi popoma baktim aynadan :D
Bildigin dümdüz !!!
Morelim cok bozuldu :)

acaba hangi egzersizle oyle bir popoya ulasabiliz ?
Lutfen insanlarin ne dertleri var sen boyle bi konumu aciyosun diye naralar atmayin..

Ondan sonra eve geldim
Bildigin dümdüz !!!

Lutfen insanlarin ne dertleri var sen boyle bi konumu aciyosun diye naralar atmayin..

ay ben büyüklüğünden şikayetçiyim millet küçüklüğünden:97: ne güzel keşke benimde küçük bi popom olsaydı.. hiç boşuna özenme bacım valla ben çok dertliyim bu konuda popomu büyük buluyorum aslında kilolu değilim belim ince göbek yok ama kalça var. insan ne giyeceğini nasıl saklayacağını şaşırıyo. çok dikkat çekiyo çok rahatsız oluyorum. erkeklerin bakma düşüncesi bile midemi bulandırıyo:113:

Ondan sonra eve geldim
Bildigin dümdüz !!!

Full squat yapın
Bu akşamki konu başlıkları evlerenşenlik:52:

Ondan sonra eve geldim
Bildigin dümdüz !!!

beyonce olmasın o kız? ehehehe. bak yürürken falan popoyu böyle sağ adım attın diyelim, hoplatıyosun kalçayı, ay anlatamadım neyse. araştır google'dan var.

ya bugünkü konu başlıkları mı acayip bana mı acayip geldi
hepsi de farklı insanlar o yüzden şüphelenmedim ama garip:1:
cevaba gelince oturmakla büyüyo sanırım :D ama şekillenmesi için spor lazım tabii ki

ay ben büyüklüğünden şikayetçiyim millet küçüklüğünden:97: ne güzel keşke benimde küçük bi popom olsaydı.. hiç boşuna özenme bacım valla ben çok dertliyim bu konuda popomu büyük buluyorum aslında kilolu değilim belim ince göbek yok ama kalça var. insan ne giyeceğini nasıl saklayacağını şaşırıyo. çok dikkat çekiyo çok rahatsız oluyorum. erkeklerin bakma düşüncesi bile midemi bulandırıyo:113:

Aynen bel ince, göbek yok popom kocaman :(

s beden olmama ragmen aldıklarım bıraz uzunsa popodan geçmıyor. L beden alıp belden daraltıyorum :(

Popo büyük olsa ne olacak,küçük olsa ne olacak??benim toto küçüktür mesela ammaaaaa işlevi iyidir:34: bugün tüm edepsizliğim üzerimde:52::52: parmaklarıma acı biber sürsem mi?:26:

Basligim super laf yuk ;) zerro o dediyin ne cnm nasil yapiliyor :D

Alıyosun eline dambılları çömelip kalkıyosun.hatta normalde bu sırtına halterci gibi alarak otururmuş gibi çömelip yavaşça kalkarak yapılıyo.bir de yüzüstü yatarken ayakla havaya dizlerinş dik kırarak ağırlık kaldırma var . Bir de sırtını duvara yaslayıp sandalyede oturur gibi yapıyorsun üst bacak bitiyo tabi dizlerinin arasına da top alıp sıkıyorsun google dan bak squat kalçası senin dediğin tamda çıkık kalkık iri :51:

Back
X