Popo Büyütme Hatası

lasuki

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
2
4
41
2 hafta önce popo büyütme konusunda iddialı şekilde hastanede yaptığı ameliyatları videoya çeken bir türk doktora popo implantı ile popo büyütme ameliyatı yaptırdım. Malesef tüm süreçte çok ilgisiz olan bu doktor ameliyat anı dahil olmak üzere ne önceden ne de ameliyat günü koyacağı implantın boyutları ve ağırlığı ile ilgili bir bilgi vermedi. Devamlı olarak günde 4-5 adet bu ameliyattan yaptığını söyleyip duruyordu. Bilinirliğine güvenerek ameliyatı oldum. Malesef beni dinlemediği ve nasıl bir görüntü istediğimi anlamaya çaba göstermediği için ameliyat bittiğinde kocaman bir popom vardı. Bunlar görecelidir denebilir bazısına göre fakat benim fiziğim çok zayıf ve malesef popoma bir şey taktırdığım çok çok belli oluyor. Bunu kendisine söylediğimde "Siz projekte/çıkık bir popo istediniz gibi bir cevap veriyor" acaba poposuna silikon taktırmaya karar veren hangi kadın çıkık popo istemez söyleyebilir misiniz? Önemli olan doktorun hastanın yapısına fiziğine uygun çıkıklıkta protezi bulması değil midir? Operasyondan haberi olmayan iş ortağım popoma yastık koyduğumu sandı. Asıl önemli konu ise bana ameliyattan sonra popo implant kartı olarak verilen ID kartını üzerinde yazan implantı üreten yabancı firma ile kontağa geçtim. Bu da tamamen saflıktan zira koyduğu implantın cm olarak boyutlarını öğrenmek için meraktan ölüyordum. Doktor bey çok büyük bir şey değil diyerek geçiştirdiği için. Popo implantını üreten firmadan bana gelen bilgi mailinde bu implantın popo değil, meme ameliyatlarında kullanılan türden olduğu yazıyordu. Bu yüzden ikinci şoku yaşıyorum zira doktor çektiği youtube videolarında dahi Brezilya'dan gelen oval şekilli özel popo implantları kullandığını anlatıyordu. Başka bir doktora sordum gerçek popo implantları ile meme implantları arasında fiyat farkı da oldukça fazlaymış. Şimdilik hikaye bu durumda gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

Cok uzuldum boyle bir deneyim gecirdiginize. Tabikide sizin iddalariniz ama umarim en kisa zamanda sorunu cozersiniz. Eger doktorunuz hatasini duzeltmiyor ve reddediyorsa bu durumda elinizde boyle bir ispat varken hakkinizi hukuki yollarla arayin derim. cunku bu resmen eger dogruysa karsisindaki kisinin hem sagligini hemde maddiyatini sarsar. bizi gelismelerden haberdar edin:/

Çıkarttırmak zorunda kalırsanız yada yenisi takılamayacak olursa (umarım sorun yaşamazsınız daha fazla), şiddetle en kısa zamanda spora başlamanızı öneririm. Yoksa var olanı da sarkıtabilirsiniz. Sporla gerçekten istediğiniz popoya ulaşabilirsiniz, özellikle zayıf insanlarda güzel bi görüntü yakalanıyor. Geçmiş olsun çok

Cok üzüldüm bende düşünüyordum ya vazgectim yazik mesleğini hakkiyla yapsa nevar boyle olunca insan korkuyor cidden.Kesinlikle dava ac hakkini ara

Şok oldum resmen..
Bu konuda Dr.Oytun İdil in açıklayıcı yazılarını okumuştum. Maalesef popoya meme protezi koyan doktorlar varmış evet.
Bahsettiğiniz doktoru tahmin ettim,YouTube dan birçok canlı videosunuda izlemiştim . Zaten Oytun beyinde sitesinde bahsettiği gibi anatomik protezide ters koyuyor bir hastasına :))
Sın durumunuz nedir,be yaptınız merak ettim bende ama siteye bu yazınızdan sonra hiç girmemişsiniz maalesef..
Bende popo protez ameliyatı olacağım. Umarım sorun yaşamam Ve mutlu bir şekilde noktalarım :)

inanamıyorummm.Çok üzüldüm.
Şu anki durumunuz nedir?Ameliyat ne kadara mal oldu acaba?

Herkese merhaba, tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Durumum ile ilgili bir güncelleme vermek gerekirse öncelikle yeniden ameliyat oldum Haziran ayında, hemde ilk ameliyatımdan tam 2 ay sonra. Mecburdum, ikinci ameliyatı beklemek dünyanın en kötü bekleyişiydi diyebilirim. Maalesef Türkiye'de dava açmak demek, bilirkişi vs derken benim devasa bir popoyla yıllarca dolaşmam gerek demek olduğu için dava açmadım/ açamadım. Çünkü öyle bir popo düşünün ki Tylor Swift inceliğinde bir kızım Kim Kardashian'ın poposunu alıp takmışım. Dava açın diye yorum yazanlar elbette haklılar fakat Türkiye'de defalarca bilirkişi raporlamaları, karşı tarafın yapacağı itirazlar, yeniden yapılacak keşifler raporlar derken bu işler çok ağır ilerler. Dolayısıyla dava açma opsiyonu gerçekçi değildi maalesef. Yabancı firmadan aldığım mail çıktısıyla doktorun karşısına dikildim zaten popomun halini de görüyordu da büyük yaptım diyemiyordu. Ameliyat masrafı adı altında yeniden para aldı. 1000euro kadar maalesef bunu da verdim, mecburdum, başka doktora gitsem başka doktor sıfırdan ameliyat gözüyle bakacağından bir de ona 4000-5000euro verecektim. Sonuca gelelim, güzel denecek bir popom var şu an ama yine de silikon olduğu belli oluyor diyebilirim. Çünkü ilk ameliyatta kocaman silikonu koymak için kocaman kese açtı popo kasımın içine, daha sonra açtığı kesedeki silikonu çıkartarak aynı büyük kesenin içerisine küçük bir silikon koydu..sonuçta küçük silikon sıfır açılan keseye konulmadığı için zamanla aşağı inme eğiliminde...yine de görüntüsünden memnunum, ama sarktı mı sarkıyo mu acaba diye korkum oluyor.
Doktora gelince o zaten doktor değil dolandırıcı bir kasap maalesef kendisi...allahından bulur ama yakında o konuda şüphem yok zaten..bu işlerde en güzeli kişinin kendini ona en iyi olacak çözüme ulaştırması ve psikolojisini düzeltmesi...doktor zaten başka bir zaman, başka bir şekilde de olsa cezasını çeker

Kötü bir deneyim olmuş sizin için. İnşallah bundan sonra sıkıntı yaşamazsınız. Birde resim istesek çok mu abes olur?

Ya arkadaşlar spor yapmak bu kadar zor mu cidden? Popo protezi nedir gidin squat yapın, kim kardashiancıklar mı olmak istiyorsunuz???cidden anlamıyorum:ıslık:

Herkese merhaba, tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Durumum ile ilgili bir güncelleme vermek gerekirse öncelikle yeniden ameliyat oldum Haziran ayında, hemde ilk ameliyatımdan tam 2 ay sonra. Mecburdum, ikinci ameliyatı beklemek dünyanın en kötü bekleyişiydi diyebilirim. Maalesef Türkiye'de dava açmak demek, bilirkişi vs derken benim devasa bir popoyla yıllarca dolaşmam gerek demek olduğu için dava açmadım/ açamadım. Çünkü öyle bir popo düşünün ki Tylor Swift inceliğinde bir kızım Kim Kardashian'ın poposunu alıp takmışım. Dava açın diye yorum yazanlar elbette haklılar fakat Türkiye'de defalarca bilirkişi raporlamaları, karşı tarafın yapacağı itirazlar, yeniden yapılacak keşifler raporlar derken bu işler çok ağır ilerler. Dolayısıyla dava açma opsiyonu gerçekçi değildi maalesef. Yabancı firmadan aldığım mail çıktısıyla doktorun karşısına dikildim zaten popomun halini de görüyordu da büyük yaptım diyemiyordu. Ameliyat masrafı adı altında
Herkese merhaba, tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Durumum ile ilgili bir güncelleme vermek gerekirse öncelikle yeniden ameliyat oldum Haziran ayında, hemde ilk ameliyatımdan tam 2 ay sonra. Mecburdum, ikinci ameliyatı beklemek dünyanın en kötü bekleyişiydi diyebilirim. Maalesef Türkiye'de dava açmak demek, bilirkişi vs derken benim devasa bir popoyla yıllarca dolaşmam gerek demek olduğu için dava açmadım/ açamadım. Çünkü öyle bir popo düşünün ki Tylor Swift inceliğinde bir kızım Kim Kardashian'ın poposunu alıp takmışım. Dava açın diye yorum yazanlar elbette haklılar fakat Türkiye'de defalarca bilirkişi raporlamaları, karşı tarafın yapacağı itirazlar, yeniden yapılacak keşifler raporlar derken bu işler çok ağır ilerler. Dolayısıyla dava açma opsiyonu gerçekçi değildi maalesef. Yabancı firmadan aldığım mail çıktısıyla doktorun karşısına dikildim zaten popomun halini de görüyordu da büyük yaptım diyemiyordu. Ameliyat masrafı adı altında yeniden para aldı. 1000euro kadar maalesef bunu da verdim, mecburdum, başka doktora gitsem başka doktor sıfırdan ameliyat gözüyle bakacağından bir de ona 4000-5000euro verecektim. Sonuca gelelim, güzel denecek bir popom var şu an ama yine de silikon olduğu belli oluyor diyebilirim. Çünkü ilk ameliyatta kocaman silikonu koymak için kocaman kese açtı popo kasımın içine, daha sonra açtığı kesedeki silikonu çıkartarak aynı büyük kesenin içerisine küçük bir silikon koydu..sonuçta küçük silikon sıfır açılan keseye konulmadığı için zamanla aşağı inme eğiliminde...yine de görüntüsünden memnunum, ama sarktı mı sarkıyo mu acaba diye korkum oluyor.
Doktora gelince o zaten doktor değil dolandırıcı bir kasap maalesef kendisi...allahından bulur ama yakında o konuda şüphem yok zaten..bu işlerde en güzeli kişinin kendini ona en iyi olacak çözüme ulaştırması ve psikolojisini düzeltmesi...doktor zaten başka bir zaman, başka bir şekilde de olsa cezasını çeker
geçmiş op
yeniden para aldı. 1000euro kadar maalesef bunu da verdim, mecburdum, başka doktora gitsem başka doktor sıfırdan ameliyat gözüyle bakacağından bir de ona 4000-5000euro verecektim. Sonuca gelelim, güzel denecek bir popom var şu an ama yine de silikon olduğu belli oluyor diyebilirim. Çünkü ilk ameliyatta kocaman silikonu koymak için kocaman kese açtı popo kasımın içine, daha sonra açtığı kesedeki silikonu çıkartarak aynı büyük kesenin içerisine küçük bir silikon koydu..sonuçta küçük silikon sıfır açılan keseye konulmadığı için zamanla aşağı inme eğiliminde...yine de görüntüsünden memnunum, ama sarktı mı sarkıyo mu acaba diye korkum oluyor.

Öncelikle geçmiş olsun , umarım poponuzun yeni görüntüsünden memnunsunuzdur. Sizden bi ricam olucak aradan uzun bi zaman geçmiş ama yanıtlarsanız memnun olurum benim 6 aylık bi kızım var bende popo slikonu düşünüyorum ve şu ara doktor araştırıyorum kızım küçük olduğu için çok kapı kapı doktor gezicek zamanım yok.Sizden ricam doktorunuzun adını öğrenebilir miyim özeldende yazabilirsiniz isterseniz . Birde slikondan memnun musunuz otururken hissedebiliyor musunuz yani sert bişeye oturur gibi bir his var mı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Peki Hangi doktor bunu yapan acaba ?? Bende düsniyorum da arasdirmalar icersindeym?
Merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama popo slikonu yaptırmayı düşünüyormuşsunuz yaptırdınız mı acaba? Yaptırdıysanız memnun musunuz? Üzerine oturuken yabancı bi cismin üstüne oturuyormuş hissi var mı ? Cevaplarsanız çok mutlu olucam teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun , umarım poponuzun yeni görüntüsünden memnunsunuzdur. Sizden bi ricam olucak aradan uzun bi zaman geçmiş ama yanıtlarsanız memnun olurum benim 6 aylık bi kızım var bende popo slikonu düşünüyorum ve şu ara doktor araştırıyorum kızım küçük olduğu için çok kapı kapı doktor gezicek zamanım yok.Sizden ricam doktorunuzun adını öğrenebilir miyim özeldende yazabilirsiniz isterseniz . Birde slikondan memnun musunuz otururken hissedebiliyor musunuz yani sert bişeye oturur gibi bir his var mı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba,size cvp geldi mi?

Bnde 1 hafta önce popomo silikon taktirdim. Inanilmaz derece güzel kalkik kutu gibi bir popom var artik. Cok da rahat geçti ameliyatim.. Dr nazım durak hocama cok cok cok teşekkür ediyorum. Dunyanin en güzel poposunu yaptı bna.dergi kapaklarindaki ünlülerin popolaeindanda güzel oldu popom. Eğer degistirmek isterseniz popo silikonunuzu dr nazım duraki tavsiye ederim. Vucuda en yakışan silikonu yapiyor.

X