Herkese merhaba, tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Durumum ile ilgili bir güncelleme vermek gerekirse öncelikle yeniden ameliyat oldum Haziran ayında, hemde ilk ameliyatımdan tam 2 ay sonra. Mecburdum, ikinci ameliyatı beklemek dünyanın en kötü bekleyişiydi diyebilirim. Maalesef Türkiye'de dava açmak demek, bilirkişi vs derken benim devasa bir popoyla yıllarca dolaşmam gerek demek olduğu için dava açmadım/ açamadım. Çünkü öyle bir popo düşünün ki Tylor Swift inceliğinde bir kızım Kim Kardashian'ın poposunu alıp takmışım. Dava açın diye yorum yazanlar elbette haklılar fakat Türkiye'de defalarca bilirkişi raporlamaları, karşı tarafın yapacağı itirazlar, yeniden yapılacak keşifler raporlar derken bu işler çok ağır ilerler. Dolayısıyla dava açma opsiyonu gerçekçi değildi maalesef. Yabancı firmadan aldığım mail çıktısıyla doktorun karşısına dikildim zaten popomun halini de görüyordu da büyük yaptım diyemiyordu. Ameliyat masrafı adı altında
Herkese merhaba, tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Durumum ile ilgili bir güncelleme vermek gerekirse öncelikle yeniden ameliyat oldum Haziran ayında, hemde ilk ameliyatımdan tam 2 ay sonra. Mecburdum, ikinci ameliyatı beklemek dünyanın en kötü bekleyişiydi diyebilirim. Maalesef Türkiye'de dava açmak demek, bilirkişi vs derken benim devasa bir popoyla yıllarca dolaşmam gerek demek olduğu için dava açmadım/ açamadım. Çünkü öyle bir popo düşünün ki Tylor Swift inceliğinde bir kızım Kim Kardashian'ın poposunu alıp takmışım. Dava açın diye yorum yazanlar elbette haklılar fakat Türkiye'de defalarca bilirkişi raporlamaları, karşı tarafın yapacağı itirazlar, yeniden yapılacak keşifler raporlar derken bu işler çok ağır ilerler. Dolayısıyla dava açma opsiyonu gerçekçi değildi maalesef. Yabancı firmadan aldığım mail çıktısıyla doktorun karşısına dikildim zaten popomun halini de görüyordu da büyük yaptım diyemiyordu. Ameliyat masrafı adı altında yeniden para aldı. 1000euro kadar maalesef bunu da verdim, mecburdum, başka doktora gitsem başka doktor sıfırdan ameliyat gözüyle bakacağından bir de ona 4000-5000euro verecektim. Sonuca gelelim, güzel denecek bir popom var şu an ama yine de silikon olduğu belli oluyor diyebilirim. Çünkü ilk ameliyatta kocaman silikonu koymak için kocaman kese açtı popo kasımın içine, daha sonra açtığı kesedeki silikonu çıkartarak aynı büyük kesenin içerisine küçük bir silikon koydu..sonuçta küçük silikon sıfır açılan keseye konulmadığı için zamanla aşağı inme eğiliminde...yine de görüntüsünden memnunum, ama sarktı mı sarkıyo mu acaba diye korkum oluyor.
Doktora gelince o zaten doktor değil dolandırıcı bir kasap maalesef kendisi...allahından bulur ama yakında o konuda şüphem yok zaten..bu işlerde en güzeli kişinin kendini ona en iyi olacak çözüme ulaştırması ve psikolojisini düzeltmesi...doktor zaten başka bir zaman, başka bir şekilde de olsa cezasını çeker
geçmiş op
yeniden para aldı. 1000euro kadar maalesef bunu da verdim, mecburdum, başka doktora gitsem başka doktor sıfırdan ameliyat gözüyle bakacağından bir de ona 4000-5000euro verecektim. Sonuca gelelim, güzel denecek bir popom var şu an ama yine de silikon olduğu belli oluyor diyebilirim. Çünkü ilk ameliyatta kocaman silikonu koymak için kocaman kese açtı popo kasımın içine, daha sonra açtığı kesedeki silikonu çıkartarak aynı büyük kesenin içerisine küçük bir silikon koydu..sonuçta küçük silikon sıfır açılan keseye konulmadığı için zamanla aşağı inme eğiliminde...yine de görüntüsünden memnunum, ama sarktı mı sarkıyo mu acaba diye korkum oluyor.
Doktora gelince o zaten doktor değil dolandırıcı bir kasap maalesef kendisi...allahından bulur ama yakında o konuda şüphem yok zaten..bu işlerde en güzeli kişinin kendini ona en iyi olacak çözüme ulaştırması ve psikolojisini düzeltmesi...doktor zaten başka bir zaman, başka bir şekilde de olsa cezasını çeker