• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo arası tüy sorunu olanlar bakabilirrr

ladyex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
8
0
86
Antalya
Popo arası tüylerime küçük yaşta jilet vurmuşum:53: çok fazlalardı kendimden utanıyordum kimse görmese bile.. utana sıkıla kuaföre gittim yoksa evde kendim beceremicektim. aldırdım bebek poposu gibi oldu :52: eve geldim 1. limon+tuz sürdüm 2. banyo sırasında(çok afedersiniz)çişimi yapıp sürdüm temizlendim çıktım. 3. hürrem hamam otu yağını sürdüm iyice.
Bunu daha yeni yaptım konuyu açıp anlatıcam diyip giden arkadaşlar var bu yüzden tam olarak sonuç verip vermediğini anlayamıyoruz..
Bunları 5 haziranda yaptım 1 hafta sonra(ve her hafta) gelişmeleri bildiricem benim gibi bu sorunu olan varsa takip edebilir:3: bunlara artı olarak birşey ekleyebilirmiyim yorumlarınıza beklerim:16:

Arkadaşlar bugün bir hafta oldu. görünürde hiç tüy yok :54:

Son düzenleme:
Popo arası tüylerime küçük yaşta jilet vurmuşum:53: çok fazlalardı kendimden utanıyordum kimse görmese bile.. utana sıkıla kuaföre gittim yoksa evde kendim beceremicektim. aldırdım bebek poposu gibi oldu :52: eve geldim 1. limon+tuz sürdüm 2. banyo sırasında(çok afedersiniz)çişimi yapıp sürdüm temizlendim çıktım. 3. hürrem hamam otu yağını sürdüm iyice.
Bunu daha yeni yaptım konuyu açıp anlatıcam diyip giden arkadaşlar var bu yüzden tam olarak sonuç verip vermediğini anlayamıyoruz..
Bunları 5 haziranda yaptım 1 hafta sonra(ve her hafta) gelişmeleri bildiricem benim gibi bu sorunu olan varsa takip edebilir:3: bunlara artı olarak birşey ekleyebilirmiyim yorumlarınıza beklerim:16:

limon yakmaz mı orayı ya :26::26::26::1:

Jiletten direk ağdaya geçiş yapılır mı ki?? Anlamadım..

ayy ben bi kere sürdüm limonu popomada gözlerimden yaş aktı yaaa aklıma gelince bile canım yandı yaniiii :) bence yapmayın limonu bacakta çok acımıyor ama popoyu yakıyor yakıyoooooorrrr :1:

Ben ayda bi kuaföre gidip koltuk altı, bikini ve makat bölgeme ağda yaptırıyorum. 20 gün boyunca pamuk gibi oluyorum. 20 günden sonra yavaş yavaş çıkıyolar. 10 gün uzatıp yine kuaförde aldırıyorum.:1: İlk sefer gittiğimde biraz utanmıştım ama şimdi çok rahatım. Herkese tavsiye ederim. Çok büyük kolaylık:51:

valla ben uğraşmaktan bıktım artık her ay lazere gidiyorum o yüzden. keşke tüysüz olsak ya :)

Burda biryerde okumuştum, eski zamanlarda kadınlar doğum kontrol yöntemi olarak vajinalarına limon sıkıyorlarmış, limonun zararı olabilir o bölgene. Bence riskli.

Back