• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pop-smear testi neleri kapsar?

chablisss

Su akar yolunu bulur
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.454
16
116
İzmir
kızlar ben senelerce tekrarlayan mantarla uğraştım.sonunda günlük pedi bırakarak bu illetten ciddi anlamda kurtuldum diye dü,şündüm. hala arada akıntılarım olmuyo değil. benimk merak ettiğim doktora gittiğimde mantara benzer bir durum göremedi ve smear sonucum da tertemiz çıktı. acaba bu test sadece rahim ağzı kanseri değil her türlü enfeksiyonu tespit ediyormu?yani oradan alınan sıvıda mantar olsa bu testle ortaya çıkarmı
bir de b,rçok doktor mantar gebeliğe engel değildir diyor bu doğru mu netten araştırdım benimki devamlı tekrarlayan türden olduğu için tedavi olsam da tekrar olabiliyor böyle olup da hamile kalan varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

bence vajinal kültür yaptır..enfeksiyon var mı öğren..mantar kültür yaptır..mantarın çeşidini öğren

daha önce öyle yaptırmıştım canım. o zaman çıkmıştı. ilaçlar vs. geçti ama ara ara akıntılar ara ara kaşıntı devam etti . son gittiğimdede sadece smear örneği alındı. merak ettiğim acaba o örnek herşeyi gösteriyormu ondan mı başka bir daha vajinal kültür almadılar. çünkü o temiz çıktı

sağol canım gelecek ay yapmayı düşünüyorum çünkü bende de kist oluştu galiba bu ay yani ağrım oluyo zaman zaman. pko görünümü de var zaten soğan kürü yapcam mutlaka

sürekli mantar enfeksiyonu olan ve yıllardır hala kurtulamayan bri olarak,2 çocuk annesi olduğumu belirtmek isterim.sen gönlünü ferah tut hiç bi sorun olmaz

sürekli mantar enfeksiyonu olan ve yıllardır hala kurtulamayan bri olarak,2 çocuk annesi olduğumu belirtmek isterim.sen gönlünü ferah tut hiç bi sorun olmaz

sağol canım yaaa gerçekten böyle birşey duymaya ihtiyacım vardı. sağlıkla büyüt çocuklarını öpüyorum

Back