Örgü Ponpon Yapımı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
294.259
605.699
43
Giysilerimize, aksesuarlarımıza, çantalarımıza renk katmanın kolay ve eğlenceli bir yolu ponpon yaparak onları istediğimiz yere dikebilirsiniz.
Ponpon yapmak da hiç de öyle zor bir şey değil. Sadece ip ve makas gerekiyor. İpi önce yapmak istediğiniz ponponun büyüklüğüne göre çember şeklinde sarıyorsunuz. Tabi düzgün sarabilmek ikin bir yerde saranız gerekir. Mesela elinize, iki parmağınızın arasına bir ruloya olabilir. Sonra çember şeklini almış yünü bulunduğu yerde çıkarıp, tam ortasına ip bağlıyorsunuz. Fiyonk şekli gibi. Daha sonra en uçta kalan ipleri istediğiniz uzunlukta keserek ponponu hazırlamış oluyorsunuz.

ALINTIDIR...

ay çok güzel.cileklilere bayıldım.
örgü bebek yeleği oruyorum onun kenarlarına cok güzel aksesuar olur.
yapabilir miyim ki aceba.
teşekkürler paylaşım için

ay çok güzel.cileklilere bayıldım.
örgü bebek yeleği oruyorum onun kenarlarına cok güzel aksesuar olur.
yapabilir miyim ki aceba.
teşekkürler paylaşım için
Yapılışına bakılırsa zora benzemiyor .Halam da bebek yelekleri için çok yapardı çok da şirin olurdu.Bence deneyin güzel olur.

Yapılışına bakılırsa zora benzemiyor .Halam da bebek yelekleri için çok yapardı çok da şirin olurdu.Bence deneyin güzel olur.
evet çok hoş olur gercekten.mutlaka deneyeceğim.teşekkür ederim.
hazır aksesuar almak her zaman mümkün olmuyor.hem maliyetsiz hem değişik hemde çok güzeller.
yarin hemen koyulayim denemeye
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…