Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
a.stşk ederim evdekı ipleri degerlendırdım küçük ponponlardan olustu ve silikon tabancayla bi kalın sert kumaşa yapıstırdım cep telefonuyla cektıgım için cok bellı olmadı
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.ama aklıma şey takıldı silikonla yapıştırdığın için o yıkarken dökülmez mi?bende en kısa zamanda yapıcam.diksek onları daha sağlam olmaz mı?bi de bi arkadaş kapı süsünden bahsetmiş onunda resmini koyabilirmisiniz acaba...
cnm ben daha yıkamadım aslında dikilse dedigin gibi cok ii olur onuda denemek lasım kapı sususnu netten görmüştüm bende ama bulabilirsem paylaşırım söz vermeyimde
Degisik olmus benimde hosuma gitti bende degisik bir sey ariyordum tem benlik ben dikerek bir denicem becerebilirsem tabi :))) paylasimin icin tskler emegine saglik