ponpon paspas

aleyna520

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
74
0
50
attachment.php

begeniceginizden eminim ponponlu paspasım bu gün yaptım

Eklentiler

• $IMG0549A.jpg
    $IMG0549A.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 1.410
Son düzenleyen: Moderatör:
çok anlaşılmamış ama güzel görünüyor.ponponların birleşimindenmi oluşuyor

a.stşk ederim evdekı ipleri degerlendırdım küçük ponponlardan olustu ve silikon tabancayla bi kalın sert kumaşa yapıstırdım cep telefonuyla cektıgım için cok bellı olmadı

ellerine emegine saglik
ne güzel degerlendirmissin ipleri
cok hos bisey cikmis ortaya
ben begendim
güle güle kullan canim

emeğinize sağlık çok güzel olmuş bende ponpon lardan kapı süsü yaptım ponpon heryerde güzel duruyor

ayyyy süper olmuşşş bu çok beğendim yapsammı diye dünüşünüyorum şimdi opuyorumnanaktan

Birde belli olsa çekim nasıl olurdu acaba:)Çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık bundan çok güzel yatak örtüsüde olur daha da büyütülerek...

kapı susunu görmüştüm nette cok güsel olmustur sende paylasırsan bizede fikir olur cnm ya hepinize tşk ederim

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.ama aklıma şey takıldı silikonla yapıştırdığın için o yıkarken dökülmez mi?bende en kısa zamanda yapıcam.diksek onları daha sağlam olmaz mı?bi de bi arkadaş kapı süsünden bahsetmiş onunda resmini koyabilirmisiniz acaba...

cnm ben daha yıkamadım aslında dikilse dedigin gibi cok ii olur onuda denemek lasım kapı sususnu netten görmüştüm bende ama bulabilirsem paylaşırım söz vermeyimde

Degisik olmus benimde hosuma gitti bende degisik bir sey ariyordum tem benlik
ben dikerek bir denicem becerebilirsem tabi :)))
paylasimin icin tskler emegine saglik

ponpondan olması çok değişik bir fikir. iyi günlerde kullanın. harika olmuş..

X