Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar ben de medela elektrikli tekli pompa var. sütümü sağarken ilk başta tazikli geliyor sonra azalıyor. ne yapsamda sütün bol gelmesini sağlasam.. sağarken nasıl sağıyorsunuz bir yöntemi var mı
cm bende aynı aleti kullanıyorum göğsüm şiştiği için biriken sütü sağıyorum.yoksa ağrı oluyor göğsümde.benim uçları çok yara olduğu için düşükte çalıştırıyorum önce alışınca arttırmak zorunda kalıyorum yoksa tazyizli gelmiyo.bir süre sonra süt dolu olduğu halde gelmiyo.makinayı durduruyorum 5 dk.tekrar başladığımda yine aynı şekilde tazyikli geliyor böyle böyle oluyo işte.ama senin uçları yara değilse en üst seviyede yap ben arttıramıyorum geçen bir biberon kan aktı.
ben medelayı falan denedim hiç etkili değildi hastanedeki pompalar kadar.
sonra weewellı aldım hastanedekiyle aynı sağıyor resmen mükemmel bişey
bence pompaylada alakalı
hiç abartmıyorum bi kerede 160 ml aldığımı bilirim.
cnm bende medelanın min elektriklisi var ama onunla inanki hiç sağamıyorum gittim medelanın hastane tipini kiraqladım şimd başladım sağmaya ama benimkide sennki gbi 50 anca çıkıyo. ((
benimde sütüm yeterli değildi. şunu dene mutlaka çok işe yarıyor. bebeğin bi göğsünü emerken sen diğerini sağ. ben sütü bol olan göğsümü bebeime veriyorum sol göğsümü manuel pompayla sağıyorum normalde 3 saatte 20 ml zor çıkarken bu şekilde 80 ml e yakın süt elde ediyorum. manuelle zor oluyo ama siz elektronikle daha kolay sağarsınız
kişiden kişiye değişiyor bence çünkü bende medela mini elektrikli tekli makine kullanıyorum ve çok memnunum. hastanedeki ile hiç çıkaramamıştım. bir de ben sağarken tesadüfen bir tarafa doğru eğildim ve abartılı bir şekilde çok gelmeye başladı makine bir çekip bir bırakıyor ya bıraktığı anda bile fışkırıyodu. bir kaç dakika da 100 ml sağdım. artık sağarken oturup bir tarafa doğru eğilerek sağıyorum. deneyin bence belki işe yarar.
kişiden kişiye değişiyor bence çünkü bende medela mini elektrikli tekli makine kullanıyorum ve çok memnunum. hastanedeki ile hiç çıkaramamıştım. bir de ben sağarken tesadüfen bir tarafa doğru eğildim ve abartılı bir şekilde çok gelmeye başladı makine bir çekip bir bırakıyor ya bıraktığı anda bile fışkırıyodu. bir kaç dakika da 100 ml sağdım. artık sağarken oturup bir tarafa doğru eğilerek sağıyorum. deneyin bence belki işe yarar.
Arkadaişar 1 hafta kullandığım medela siwing pompasını satıyorum ilgilenenler mesaj atailir. 2 yıl garantisi var. satmamım nedeni sütüm bol olduğu için emziriyorum