polyanna1993 Burun Estetiği Ameliyatı

polyanna1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
160
1
46
Kocaeli
Selamlar herkeze öncelikle kendimi tanıtıyım daha sonra konuya geçiyim ben yeni katıldım aranıza aslında uzun süredir forumu takip ediyodumda bende burun ameliyatı geçirdikten sonra üye olup yaşadıklarımı paylaşmayı düşündüm ismim Hülya yaşım 18 Kastamonudan katılıyorumm :)

Gelelim konuya ben geçen hafta salı burun kemiği ameliyatı ve aynı zamanda burun estetiği oldum çok zor geçicğini sanıyodum ama düşündüğüm kadar zor geçmedi.
Sabah 9 buçuk ta ameliyata girdim öğlen 1 buçukta ameliyattan çıktım ameliyat çok ağır geçmiş gereğinden fazla kan kaybetmişim ve yüz bölgem aşırı şişti yanağım sol gözümü tamamen kapatmış kirpiğim bile görünmüyomuş tabi ben resimde gördüm böyle olduğunu ve ailem söyledi ama şiş oldugunu hissediyodum sağ gözümlede çok kısık şekilde bakıyodum ama etrafımdakileri görmeye yetmiyodu sadece sesleri duyuyodum dudaklarım çok şişmişti yemek yiyemedim su içemedim ve öğlen 1 den ertesi sabah 3-4 e kadar 15 dakikada bir mide bulantım oldu sürekli kan kustum onun dışında herhangi bir ağrım sızım kesinlikle olmadı 3.gün tamponlarım alındı çok çok hafif bir sızı hissettim o an kesinlikle internette anlatılanlar gibi değildi biraz uzundu ama tabikide öyle beynimden falan çıkmadı tamponlar daha sonra yine 3.gün taburcu oldum çorba falan içebiliyodum fakat gel gelelim ki asıl soruna bugün ameliyatın 7.günü ve ben 3 gündür çok fazla yemek yiyemiyorum nedeni boğazlarım çok yanıyo meyve suyu içtiğimde bogazlarımdaki sızı ta kulaklarıma kadar çıkıyo ve bir süre geçmiyo bir de burnumda ki dikişlerden korktuğumdan burnumuda temizleyemiyorum burnumun biraz içerinde kanlar kurudu ve kaldı çok zor nefes aldırıyo bu boğazlarım ve burnum için ameliyat olan arkadaşların bi tavsiyeleri var mı acaba sizde yaşadınız mı böyle sorunlar ?

ben geçen cmt sı oldum. hala tampon herseyım duruor tabıkıde. ancak tıkanma olayı bende de var kanlar sureklı kuruyup duruyor cok rahatsız edıyor bu durum. tampon cıktıktan sonra gecer sanıodm ama anlattgna gore galıba gecmıor. aynı seklde benımde dıkıslerım var onlara degdrmeden temzlemeye calısıyorm cmt dıkıslerımı de alıcak dr um umarım cok canım acımaz :S:S

Çok geçmiş olsun canımm tamponlar alındıktan sonra bir süreliğine öyle bi rahatlıycaksın ki bütün oksijen senin dibindeymiş gibi bnm için o an harikaydı daha önce hiç o kadar güzel nefes almamıştım ama 1gün sonra kanamalar yüzünden tekrar tıkandı bende bu perşembe alçıyı aldırcam yaa peki sende boğaz ağrısı falan varmı yada kulakların ağrıyomu ?

teşekkürler canım aynı sekilde sana da geçmiş olsun. bende alçı yok atel var. dr hepsını bu cmtsı alcak.bogazım tup takmıslar ameliytta ben ısırmısım tupu yatagma agzımda boruyla gelmişim. zar zor cıkardıkları ıcın bogazım cok agrıdı ama bugun bıraz geçti agrım sızım yok.ama kanamalar fena tıkadı. ust dudagımda super sıs oldu. gözler felan. ama kulagımda da pek bi problem yok. ne zaman ıncek sıslıgım bende onu beklıorum iştee. bi de aşırı morarmadım ben sadece sol gozumn ustu bıraz fazla mor. ha bıde kanlı bı kusma yasadım sende oldu mu o?

canım bendekide atel ben alçı diyorum çaktırma bak şişlik ve morluklar için buz kullan bende çok işe yaradı evet ben sabaha kadar kan kustum iğrençti tek kelimeyle ama allahtan 1 gece sürdü

arkadaşlar ikinize de geçmiş olsun..bende 27 yaşındayım..çarşamba günü ameliyat oldum..ama neden öyle ağır geçmiş sizinki anlamadım..çok şaşırdım yazdıklarınıza..burnunuzda önceden sorun mu vardı..benim tamponları cuma günü aldılar burnum sonra yine tıkandı ama bugün açıldı..çarşamba günü de ateli alıcaklar...çok geçmiş olsun..bu arada ben hiç kusmadım..

cok tesekkrler:) valla yınede cok morarmadgm ıcın mutluym.bunların hepsı normal dıe söledı dr um. cok da agır gecmıor acıkcası bikere kustum o kadr. sende hıc mı problem olmadı yahu ne guzelmiş :)

esenbike geçmiş olsun sanada benim doktorumda normal oldugunu söyledi birde ben beyaz tenliyim ve tenim çok hassas yanağıma bi parmak dokunsa tamam kıpkırmızı oluyo doktorda tenimin hassaslığından dolayı böyle oldugunu söyledi benim dün akşam burnum tıkandı bugün sabahta gidip içindeki kan pıhtılarını aldırdım ooffff bıktım hastanelerden yaaa

evet sanırım bu bünyeyle alakalı..benim alçıyı da yarın alıcaklardı ama işimiz çıktı perşembe alıcaklar :))

kastamonuda yasıyorum. burun estetiği olmak istiyorum,ben de doktorum aslında0 ama yinede cok korkuyorum. arastırırken senınde kastamonuda amelıyat olduğunu okudum..bana yardımcı olabılır mısın? ameliyatını nerde oldun.dr hıkmet karayel var şerife bacı da o cok ıyı dıye duydum sen de mı ona yaptırdın? bana tavsiye edermısın? ameliyat sonrası burnun istediğin gibi oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…