Merhaba muayenemde polistik over teşhisi kondu bazen ağrım oluyor yel şeklinde bu polistik overden olan ağrı mı ilişkidede ağrı oluyor bu dami aynı sorundan bebek sahibi olmak istiyorum gebe kalmaya engelmi klonen kullansam zararı olur mu doktor onermedi ama 3 ay diyet glifor diye ilaç verdi
Merhaba oncelikle gecmis olsun.Benim size mucize gibi bir tavsiyem olacak.Ben de doktora gittigimde bana yumurtaliklarda tembellik oldugunu kistlerin oldugunu soylmesiti.polikistikoverdim yani.ama cok ileri degildi.doktor her ay kontrole cagiriodu strese bagli buyume oldugu icin.doktora nasil gececegini sordugumda cocugun olunca gecer demisti.su anda biz ameliyatlik olmamasi icin ugrasioruz demisti.yaklasik 2 sene once.ve ben bi 6 ay kadr doktora gittim.gynelle die bir ilac kullandim.ama ilac kullanmak istemiyordum.bu arada bekarim ben.tani tuylenme ve sivilcelenme de yapiordu.bu forumlarda cok arastirdim ve hayıt tohumu die bir otun cayinin bir mucize oldugu yazilmisti.3 ay boyunca cayini yapip iceceksin.ben de oyle yaptim 3 ay boyunca ictim.ve gecen hafta doktora gittim.sonuc mucizeMerhaba muayenemde polistik over teşhisi kondu bazen ağrım oluyor yel şeklinde bu polistik overden olan ağrı mı ilişkidede ağrı oluyor bu dami aynı sorundan bebek sahibi olmak istiyorum gebe kalmaya engelmi klonen kullansam zararı olur mu doktor onermedi ama 3 ay diyet glifor diye ilaç verdi
Merhaba oncelikle gecmis olsun.Benim size mucize gibi bir tavsiyem olacak.Ben de doktora gittigimde bana yumurtaliklarda tembellik oldugunu kistlerin oldugunu soylmesiti.polikistikoverdim yani.ama cok ileri degildi.doktor her ay kontrole cagiriodu strese bagli buyume oldugu icin.doktora nasil gececegini sordugumda cocugun olunca gecer demisti.su anda biz ameliyatlik olmamasi icin ugrasioruz demisti.yaklasik 2 sene once.ve ben bi 6 ay kadr doktora gittim.gynelle die bir ilac kullandim.ama ilac kullanmak istemiyordum.bu arada bekarim ben.tani tuylenme ve sivilcelenme de yapiordu.bu forumlarda cok arastirdim ve hayıt tohumu die bir otun cayinin bir mucize oldugu yazilmisti.3 ay boyunca cayini yapip iceceksin.ben de oyle yaptim 3 ay boyunca ictim.ve gecen hafta doktora gittim.sonuc mucizebaska bir doktora gittim tasindigimz icin.bana sadece pko ya yatkinlik var dedi.kist hic bisey yok dedi :) zaten hayiti kullandiginzda 1 ay sonra farkedeceksiniz biseyler degistigini ve temizlendiginizi :)
Siz hic caninizi sıkmayın insallah gececektir :) belirtisi ise adetinizden once ve sonra yogun miktarda kahverengi akntı gelmesi.boyle birsey olursa temizlenmeye basliosunz demektir.benim kullandiktan bir ay sonra oldu ve 15 gun falan surdu bu adetle birlikte yanlis hatirlamiyorsam.siz gecince de ara ara yine 3 4 ayda bir kullanin.cunku vucut tekrar ettirebilir.cok gecmis olsunBende pko hastasıyım küçük kistlerim var fakat iki yumurtalıklarım sağlamış bana da gorumcem önerdi Hayıt tohumunu oda biyerde okumuş araştrdım hemen ve aldım âdet sokturdu bende suanlik kullanali 1 hafta oldu daha bakalım inşallah Rabbim nasip eder olmayanlara
Siz hic caninizi sıkmayın insallah gececektir :) belirtisi ise adetinizden once ve sonra yogun miktarda kahverengi akntı gelmesi.boyle birsey olursa temizlenmeye basliosunz demektir.benim kullandiktan bir ay sonra oldu ve 15 gun falan surdu bu adetle birlikte yanlis hatirlamiyorsam.siz gecince de ara ara yine 3 4 ayda bir kullanin.cunku vucut tekrar ettirebilir.cok gecmis olsun
Cok sevindim gözünuz aydın :)) boyle yasadigimiz tecrubelerimizi payladalim ki diger arkadaslara da faydali olalim insallah :)Tesekkur ederim bugün muayene gittim kıstım yokolmuş doktorum kist görmediğini hatta çok iyimisim hamile kalicagin görünüyor dedi mutluluktan uçuyorum valla :))
Tesekkur ederim bugün muayene gittim kıstım yokolmuş doktorum kist görmediğini hatta çok iyimisim hamile kalicagin görünüyor dedi mutluluktan uçuyorum valla :))
ben bu arada bişey eklemeyi unuttum.hayıtı içtiğin sürece korun.çünkü ne kadar iyileştirici özelliği olsa da düşük etkisi de var.önce en az 3 ay hayıtı iç sonra bebek için dene canım :) bu arada ben bekarım arastırdığım kadarıyla hamileliği ögrenir ögrenmez hayıtı bırakmak gerekiyor.yogun iş temposundan ancak aklıma geldi de yazabildim :/