- 23 Mayıs 2023
- 38
- -50
- 25
- Konu Sahibi YazYagmuru12
Polistik over sendromu yaşayan ve tedavi olan varmı? Gebelik imkansız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkansız diye bir şey yoktur bence. Sadece tedavi görüyorsun bende pkoluyum tedaviye başladım ama çogu kadında zaten pko var ama herkeste farklı bende adet düzensizliği ve kıllanma kilo artışı olduPolistik over sendromu yaşayan ve tedavi olan varmı? Gebelik imkansız mı
İmkansız diye bir şey yoktur bence. Sadece tedavi görüyorsun bende pkoluyum tedaviye başladım ama çogu kadında zaten pko var ama herkeste farklı bende adet düzensizliği ve kıllanma kilo artışı oldu adetin
İmkansız diye bir şey yoktur bence. Sadece tedavi görüyorsun bende pkoluyum tedaviye başladım ama çogu kadında zaten pko var ama herkeste farklı bende adet düzensizliği ve kıllanma kilo artışı oldu
Adetin cok gecikiyor mu benim en fazla 6 gün un gecikmem oluyor kilanma flsn da yok kilom evlendiğimde beri arttı ama oyle cok kilolu değilimİmkansız diye bir şey yoktur bence. Sadece tedavi görüyorsun bende pkoluyum tedaviye başladım ama çogu kadında zaten pko var ama herkeste farklı bende adet düzensizliği ve kıllanma kilo artışı oldu
Boyum 1.63 kilom 90 yaşım 28 2yillik evliyim bende sen ??Adetin cok gecikiyor mu benim en fazla 6 gün un gecikmem oluyor kilanma flsn da yok kilom evlendiğimde beri arttı ama oyle cok kilolu değilim
Merhaba canım bende 28 yaşındayım 167 85 kgyim ama 96 ya çıkmıştım evlendikten sonra çok kilo aldım ancak 85 e düşebildim ama kilo verdikçe adetim düzene girmeye başladı kıllanma da var 2.5 senedir evliyimBoyum 1.63 kilom 90 yaşım 28 2yillik evliyim bende sen ??
Boyum 1.68 kilom 68 23 yasindym bir yıllık evliyimBoyum 1.63 kilom 90 yaşım 28 2yillik evliyim bende sen ??
Evet aslında verebilsem keşke ama çok zor gram gram anca odaMerhaba canım bende 28 yaşındayım 167 85 kgyim ama 96 ya çıkmıştım evlendikten sonra çok kilo aldım ancak 85 e düşebildim ama kilo verdikçe adetim düzene girmeye başladı kıllanma da var 2.5 senedir evliyim
Evet çok zor veriyoruz yaa doktora gidip kan vericem bakayım eksik ne var takviye almak gerek bazı kan değerleri de düşükse kilo vermeye engelmişEvet aslında verebilsem keşke ama çok zor gram gram anca oda
Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinHiç imkansız değil pkoluyum ikinciye hamileyim ikiside inofolic tozla oldu benim tabi zayifladimda kilo verdim
Amin cnmMaşallah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Doktor PCo seviyesi söyledi mü mesela benimde sizin gibiydi gecikmeler uzun değildi kıllanma falan yoktu. Başlangıç evresinden biel düşük bir evredesin demiştiAdetin cok gecikiyor mu benim en fazla 6 gün un gecikmem oluyor kilanma flsn da yok kilom evlendiğimde beri arttı ama oyle cok kilolu değilim
Hayır pekte bisiy söylemek sadece birkac hormon testi eşimin kontrolünü istemesi falan dogu kisminda doktorlsr pek ilgilenmiyor düzgün bir doktora gideceğimDoktor PCo seviyesi söyledi mü mesela benimde sizin gibiydi gecikmeler uzun değildi kıllanma falan yoktu. Başlangıç evresinden biel düşük bir evredesin demişti
Amh hormonum 4.3 4 üstü pco diyoru biz dedi dr . Bakalim bir daha cagirdi ultrason temiz cikti tam pco da diyemiyorum dediben de pcos tanısı aldım ama ne kıllanma ne sivilcelenme ne adet düzensizliği ne yumurtlama sorunum vardı. gebelik olmuyor diye dr gittik amh yüksekliği ultrasonla yumurta sayımında fazla sayıda yumurta hormonlarda hafif yükseklik vardı. kendiliğinden hamile kaldım. dr gittiğimizde pcosluların tüp bebekte en çok başarı elde edilen grup olduğunu söyledi dr'umuz
Polistik over sendromu yaşayan ve tedavi olan varmı? Gebelik imkansız mı
Pcos hormonel bir hastalıktır,hormonlarınız normal ise sadece usg görüntüsünden ibarettir p da pcodur yumurta sayısının fazla olması demek..iki durumda gebeliğe engel değildir. Hormonlarınızda bir yükseklik var ise bu tedavi edilebilir tabikiPolistik over sendromu yaşayan ve tedavi olan varmı? Gebelik imkansız mı
Canım nasılsın geçmiş olsun var mı bir gelişmeAmh hormonum 4.3 4 üstü pco diyoru biz dedi dr . Bakalim bir daha cagirdi ultrason temiz cikti tam pco da diyemiyorum dedi
Yarin tekrar gidiyorum canim dr bir sorun yok diyip yolluyorlsrCanım nasılsın geçmiş olsun var mı bir gelişme