Polistik over olan var mı??

Yeni_gelinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
18
4
1
25
Hanımlar merhaba Yeni üyeyim
Size bir sorum olacak öncelikle ben de polistik overim 3_4 ayda bir regl oluyorum Dr. Gittim bekarken 3 defa doğum kontrrol hapları VS kullandım evliyken hiç gitmedim yeni evliyim. sorum şu benim durumumda olup da bebeği olan var mı ya da yakınızıda bu durumu yaşayanlar var mı paylaşırsanız sevinirim

Her kadınin hormonları bir deggildir bende öyleyim 4 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor ama eltimde benimle aynı şekilde ama 3 çocuğu var her kadın hormonu bir değildir.

bende pcosum 30 - 33 günde bir adet oluyorum hormonlarım normal görünüyo. Doğal yolla 2 kere hamile kaldım biri kürtaj biri düşük oldu. 1 buçuk yıldır hamile kalamıyorum geçen ay 2. aşılamamı oldum ama negatif oldu.

Ben varım canım aynı şekilde 2 3 ayda bir regl oluyordum doktora gittim pcos dedi test yaptılar hormonlar bakmak için hormonlar da da Yumurta rezervinde falan sorun çıkmadı doktor sadece geç yumurtlama oluyor biraz tembel dedi yazz doğum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve hamileyim şuan 8 haftalık normalde reglime göre 10 hafta olması lazım ama pcos dolayısıyla yumurtlama geç oldugundan böyle bide psikolojik olarak çok düşünmemeye çalış ben kendimi derslere vermiştim ki eşimle öyle sık Bi ilişkimiz de olmamıştı ama kısmet işte bugün kalp atışını da duydum çok şükür darısı başına inşallah tez zamanda kavuşursun bebegine

Pcos teşhisini nasıl koyuyorlar ben 30 günde 1 adetimi oluyorum hormon testlerimde doktor normal oldugunu söyledi ama başka bir doktor yumurtalıklarıma baktıgında 1 cm lik kist oldugunu söyledi 2 yıllık evliyim çoçuk da yok koranadan dolayı tedavi de olamıyorum merak ettim pcos olsam hormonlarımda çıkardı sanırım yardımcı olabilecrk olan var mı

Pcos var bende 1.5 sene olmadı denedik herşeyi sonra ilaç tadavisi gördüm 2019 kasım da düşük yaptım şuan da 19 haftalık hamileyim. Umut et bitti dediğin yerde başlıyor

Merhaba .ben de polikistik teşhisi kondu ama adet görebiliyorum kendiliğinden . Doktor herhangi birşey vermedi .İnofolic combi kullanıyorum günde iki kere

Hmm sizinki bana göre iyi hastalık döngüsü ben 6 ayda bir olduğumu bilirim şu an 3 ayda bir oluyorum Rabbim inşallah hiç beklemediğiniz anda yeniden nasip eder size de

Ya ne güzel benim hastalık döngüm de çok kötü beni korkutan da o
Ya bence bedenimize de çok yansıtıyoruz döngümüz o yüzden de çok etkileniyo. Birsürü yazı okudum polikistik olup hamile kalman çok zor denilenlere Allah nasip etmiş.gevşeyip akışına bırakmak en güzeli Allaha bırakmak işimizi .haplarımızı kullanalım inofolic bu konuda baya iyi gerisi Allahtan inşallah bizilere burda bi umut forumda sürekli yazılar okuyanlara isteyrenlere tez vakitte inşallah yavrularımıza kavuşalım

Pcos için nasıl test yaptılar benm doktor bişey demedi ultrsyn sonucunda ne yazıyordu e nabızdsn bakıp yazablrmsnz benm overler pco like yazıyor anlamadım

Pcos için nasıl test yaptılar benm doktor bişey demedi ultrsyn sonucunda ne yazıyordu e nabızdsn bakıp yazablrmsnz benm overler pco like yazıyor anlamadım
Ultrason görüntüleri yok e nabız da fakat alttan ultrasonla yumutalıklarıma baktı polikistik over dedi Yumurta rezervi iyi dedi sonra da reglin 3 günü kan verdim bide regl bittikten sonraki 20. Gün yanlış hatırlamıyorsam o zaman da kan verdim hormonlara falan bakıldı

Benm karın ultrsyna bakıldı tam kesin bişey denilmedi sadece ilaç verdi

eğer onlarca gorünürde onlarca kist yoksa ve hormonlarda normalse pcos degılsınızdır. yaptırdıgınız hormon testlerinize bakın isterseniz mesela lh fs den yüksekse o zaman pcos var denilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…