Polislerin cenaze töreninde Kılıçdaroğlu’na tepki: Katilsiniz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Polislerin cenaze töreninde Kılıçdaroğlu’na tepki: Katilsiniz

08/06/2016 13:44

Vezneciler’de dün gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybeden polisler için düzenlenen cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterildi.

kilicdaroglu-protesto.jpg

Dün gerçekleştirilen saldırıda altısı polis beşi sivil olmak üzere 11 kişi hayatını kaybetmişti.

CNN Türk’ün haberine göre Fatih Camii’nde düzenlenen cenazede hayatını kaybeden bir polis yakını, Kılıçdaroğlu’nun gönderdiği çelenge “Burada istemiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ise mikrofonu ele alarak “Cenazede çelenkleri parçalamak, kavga etmek bize yakışmaz, saygılı olalım” dedi.

kilicdaroglu-protesto1.jpg

Camide bulunanlardan bir grup, cenaze törenine gelen Kılıçdaroğlu’na “Yuh” ve “Katilsiniz siz” diye bağırdı.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’na da tepki gösterildi.

Cenazedeki gerginlik birkaç dakika boyunca sürdü.
http://www.diken.com.tr/veznecilerd...azesinde-kilicdarogluna-tepki-katilsiniz-siz/

cenazede celenkleri parcalamak nedir yahu bu gibi durumlarda kılıcdaroglu ters tepki vermiyor gordugum kadarıyla..ama muhalefete bu derece tepki vermeleride biraz alakasız

Bazen bu insanlarla aynı ülkede mi yaşıyoruz yoksa paralel bir evrende bir türkiye daha mı var merak ediyorum doğrusu.

Kılıçdaroğlu pkklılara hasta ziyareti yaptığını söylemiş dün bir kanalda. O yüzden tepki göstermişler

Ben çok görmedim bu tepkiyi. İnsanların acısı var ve oldukça öfkeliler
Osmanli Ocaklarindan birinin provokatorlugu sonucu olmus bi olay. Sahsi da gordum. Cenazeye gittigim icin olaylara da sahit oldum. Bu adam elini kolunu sallayarak protokole giren Binali Yildirimla konusan biri. Herkes yapamaz herhalde bunu. Resmen planli programli olarak algi manipulasyonu devam ediyor

Sanki Kılıçdaroğlu ülkeyi yönetiyor hayret bir şey
Ortalık karışsın diye tutulan adamlar iste gündem değiştirmenin başka yolu.

Ya ben de bunu anlamıyorum.. Hep Kılıçdaroğlu protesto ediliyor, geri kalan hiçbir devlet büyüğüne hiçbir şey yok.. Bir sürü parti lideri, parti milletvekilleri var onları hiç protesto ettiklerini hiç görmedim...

Sonra diyoruz ki neden bu adamlar 13 senedir iktidarda... böyle cahil millet oldukça daha 13 sene gider bu adamlar... iktidara sorulamayan hesabı muhalefete soruyoruz... ha bu adam provakatör çıkmış o ayrı tabi ama malesef böyle düşünen insanımızda var... sorgulama yeteneği yok çunku

Sonra diyoruz ki neden bu adamlar 13 senedir iktidarda... böyle cahil millet oldukça daha 13 sene gider bu adamlar... iktidara sorulamayan hesabı muhalefete soruyoruz... ha bu adam provakatör çıkmış o ayrı tabi ama malesef böyle düşünen insanımızda var... sorgulama yeteneği yok çunku

Tepkinin nedeni kılıçdaroğlunun cnn. De yaptığı konuşma olabilir mi acaba

Ulkenin bu hale gelmesinde elbetteki kilicdarogluda sorumlu.Bunlari yasiyorsak onlarin beceremedikleri muhalefet yuzunden. Eger gercekten sehit yakiniysa tepki vermek hakki benim bir yakinim sehit olsa asla ve asla hic bir siyasetciyi almazdim cenaze torenine. Ama ne olursa olsun sehide saygi geregi boyle bir olayin yasanmamasi gerekirdi cok uzuldum gercekten.Sehit ailesine acilarini yasama hakki bile vermemisler ne aci.Her ne sebeple olursa olsun orasi yeri ve zamani degildi.yoksa hic bir siyasiye boyle bir tepki aldi diye uzulmuyorum.Heleki beni hayalkirikligina ugratan Kilicdaroglu icin. Bu ttepkileri goze alamiyorlarsa neden siyasetci olmuslar ki.

X