• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisleri hırsız sandı, imdat polis diye bağırdı!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Narkotik operasyonu yapan polisleri hırsız sanan bir apartman sakini, "imdat polis" diyerek balkona fırladı. Polisler ise "biz polisiz zaten kapıyı aç" diyerek karşılık verdi.
Anasayfa > Türkiye > Polisleri hırsız sandı, imdat polis diye bağırdı!
02 Aralık 2015 10:49

761759.jpg

İstanbul'da sabah saatlerinde gerçekleşen narkotik operasyonunda ilginç bir olay yaşandı. ekipler Ekipler Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde de 3 katlı bir binaya baskın düzenledi. Özel Harekat polisleri eşliğinde gerçekleşen operasyonda polisler bina dış kapısını kırıp içeri girdi. Bu sırada ne olduğunu anlayamayan bir apartman sakini ise, "İmdat polis" diyerek balkona fırladı. Görevli polisler ise "biz polisiz zaten kapıyı aç" diye karşılık verdi. Bunun üzerine bazı apartman sakinlerini tepki gösterdiği de görüldü http://www.medyafaresi.com/haber/polisleri-hirsiz-sandi-imdat-polis-diye-bagirdi/761759

Bende alt katımızda oturan komşumuzun oğlunu hırsız sanıp bağırmıştım:KK48: Adam "ben hırsız değilim annemler tatilde olduğu için çiçekleri sulamaya geldim" dedi:oops:

bende kayınvalıdem ıstanbuldayken ona suprız yapım dedım
esımle 3 gun komple evını cıkardık yenıledık
alt komsusu evde hırsız var sanmıs herkesı ayaklandırmıstı :KK70:
aslında guzel bırsey hala duyarlı komsuların olması
aman bızene dıyen de olabılırdı

Back