İyi akşamlar kızlar.Benim abim şuan doğuda şark görevini yapan bir Polis.Seneye nasip olursa doğu görevini bitirip Ankara ya tayinini isteyecek.Kendiside anneme ve kızkardeşi olarak bana çevresinde evlenmek için kız bakmamızı araştırmamızı söyledi.Benimde aklıma bu forma yazmak geldi(kendisinin haberi yok buraya yazdığımdan) Malum çalıştığı şuanki bölge mahrumiyet bölgesi.Kendisi 28 yaşında 8 yıllık polis.Kendisi Namazında niyazında her hangi bir kötü alışkanlığı(içki sigara v.b) olmayan üniversite mezunu biridir.Dünya görüşü açısından kendine yakın biriyle evlenmek istiyor.(Çalışan birisiyle tercihi)Artık detayları tanışmak isteyen olursa kendisiyle konuşursunuz..Kalın sağlıcakla.
NOT:Sitenin başka bir bölümünde bu konuyu açtığımda burası esra erol programı değil diye tepki aldım.Bu tür şeyleri yazmak yasakmı forum kuralllarına göre ben yeni üye olduğum için pek bir bilgim yok.Ya da hangi bölüme yazmalıyım?
NOT:Sitenin başka bir bölümünde bu konuyu açtığımda burası esra erol programı değil diye tepki aldım.Bu tür şeyleri yazmak yasakmı forum kuralllarına göre ben yeni üye olduğum için pek bir bilgim yok.Ya da hangi bölüme yazmalıyım?