• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

poliskistik over sendromu

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
Kızlar benimde adet düzensizliğin var kontrole gittiğim doktor polikistik olabilir de olmayabilir de demişti kesin konusmamisti yani kilonun yüzde yirmisini vermemi önermişti yüzde onu kadarını verdim artik adetim düzenli fakat 3 günden az sürüyor bunada şükür ama miktarını artırmak için ne yapabilirim kilo vermek dışında çörekotu ve bal karıştırıp yiyordum bir zaman faydasını gördüm ama sürekli kullanmak istemedim civanpercemininde tadı çok kotu limon suyu da bende ters tepki yapıyor aspirin kullanamiorum oda ters tepki yapıyor adetin düzene girmişken doktora tekrar doğum kontrol yazdirabilir miyim ki düzenimi bozar mi sizce.. Bide yasmin yazz qualirista diane35 sizce bunlardan hangisi kilo vermeme yardımcı olur.. Ya bi doktor bana sandoz yazmistoi o bana super gelmişti ondan yazdirabilirmiyimkii

Bence Adetlerin düzenliyse kanama miktarına karışma Vicudun Dengesini bozma... Doktora danışmadan kafana göre davranma

Tamam teşekkürler ama miktarı artsın istiyorum tam olamiyorum gibime geliyorda
Vücud kendine göre ayarlar. Kan ın yeterli miktardamı? Demir eksikliğin varmı? Bunlarda önemli.. Kansızlık ve demir eksikliği de Az gelmesine sebeb olur..

Arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim. Bende polikistik over var düzenli adet olamıyordum dr um cyclo prognova verdi düzenli adet oluyorum ama bir günde bitiyo en fazla 2 gün. Miktarı arttırmanın formülü varsa bende öğrenmek isterim. Sırf bu sebeple dr a gidecem

Arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim. Bende polikistik over var düzenli adet olamıyordum dr um cyclo prognova verdi düzenli adet oluyorum ama bir günde bitiyo en fazla 2 gün. Miktarı arttırmanın formülü varsa bende öğrenmek isterim. Sırf bu sebeple dr a gidecem
Ben gittim adet donemi gel dedi gidemedim ayrıca 5 mmlik kistim var soğan kurumunu uygulasak

Ben de adet olamayanlardanım pco var senelerdir diane35 yassmin ve en son gynelle kullandım her tahlil yapıldı doktorların tek dediği herşey normal hormonlar normal smear yapıldı sorun yok dediler pıhtılaşma var mı bakıldı yok dediler Haziran'da evlendim ilerde çocuk olmama durumu ar mı dediğimde hayır sorun yok diyorlar gynelle en son kullandığın ilaç Kadir gecesinde bıraktım kiloluyum adet gümümde sorun yok ama lanet olası kan akmıyor ped hiç kullanmıyorum peçeteye silersem ancak çikolata gibi çamur gibi bişey bulaşır gibi oluyor kitle halinde de akmıyor sanırım bu kısır bi döngü kistler oluşuyor doğum kontrol hapı kullanıyorsun kilo alıyorsun kilo alınca adet düzensizleşiyor kistler oluşuyor bıktım bundan artık şuam çocuk düşünmüyorum hemen ama 29 yaşındayım korkuyorum da benim yerime başkası olsa çoktan hamile kalmıştı . Bi yansan korkuyorum bi yandan da ya yaş geçtiğinde sorun çıkarsa diyorum pco simit bozucu bişey gerçekten doktorlara ben deli gibi kan alsın istiyorum her yerime geçsin istiyorum ben de arkadaşlarıma dönüp arkamda bişey var mı demek istiyorum dediğimde bana gülüyorlar ama gerçekten o derecedeyim

Back