Polisin yaptığı şok etti, intihar eden vatandaşla selfie

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
İntihar eden vatandaşla selfie
Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde sabah saatlerinde intihar girişiminde bulunan vatandaş ile olay yerine gelen polisin selfie çekmesi dikkat çekti.
Sitene Ekle
intihar-eylemcisiyle-selfi-4730297.Jpeg

Boğaziçi Köprüsü Avrupa - Anadolu yönünde Sabah saat 06.20'den itibaren bir vatandaşın intihar girişiminde bulunması nedeniyle trafik felç oldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen bir polisin ise intihar girişiminde bulunan vatandaş ile selfie çektirmesi dikkat çekti. İntihar eylemcisini vazgeçirmek yerine fotoğraf çekmeyi tercih eden polisin bu sorumsuz davranışı tepkilere yol açtı. milliyet

Polisin yaptığı gazetenin yansıttığı kadar kötü bişey mi tam olarak bilemedimo_O

sadece görünen kısmı.Amacı,öncesi ve sonrası hakkında bir şey bilmediğim bir konu hakkına adamı suçlamam şahsen

yalnız inthaar etmek isteyen adama baksanıza
ne yapıyor bunlar be dercesine...

Şaşırmadım aslında.. ben hiç bir şeye şaşırmıyorum arkadaş.... Şu küçük kızı yakan adamdan sonra hiçbir şeye şaşırmıyorum... Böyleyiz.

Polisin yaptıgı saçma evet ama intahar daha saçma bisey sırf geçim sıkıntısı veya ailevi problemler bi hayata mal olmamalı bence herseyin bi çözümü vardır elbet bilmiyorum bi anlık göz kararması heralde ama aslında zayıflıkta bana göre Allah akıl fikir versin

umarim aciga alinir .... böyle insan ciklara nasil güvenlik teslim edilebilinirki , baska ülkede olsa yer yerinden oynardi burda yok biz görmedik :KK51: gerci 3 dünya ülkesi olmak maalesef böyle birsey , para yoksa canli degil bitki kadar deger yok

Back