Polisin kovaladığı 11 yaşındaki çocuk 7. kattan düşerek can verdi!

Ve gerçekten keşke hem bu çocuklar hem de şehit çocukları Icin aynı hassasiyet aynı üzüntü cümleleri kurulsun isterdim.ama yok olmuyor.onlar masum polis kovalamis düşmüş cümleleri kadar babası gözleri önünde öldürülen masumlar içinde her arkadaştan aynı duyarlılığı beklerdim. Ya da tam tersi bilemiyorum.

Açılan konulara bakıyorum sonra açan arkadaslara bu ne biçim kutuplaşma ya.siyasete girmeyeyim diyorum yapamiyorum giriyorum cidden artık şaşırıyorum.

Çocuklar söz konusu olunca bir çok arkadaşım bilir ne olursa olsun önce o çocuğun canı gelir benim için ama valla ben bile çigrimdan çıktım artık.

Actigim konu kapatilabilir mi yonetime sesleniyorum. Bir daha bu sitede konu acmayacagim. Bu insanlara artik laf anlatmakla ugrasamam. Bu haberi ben yazmadim, suclayacak birini ariyorsunuz beni ilan ettiniz ama kendimi kanitlamaya calisacak degilim kimseye. Lutfen hakkimda konusulmasin, konu kapatilsin. Isteyen istedigi gibi at kostursun siyasette.

Yazij olmuş. O da bir ana kuzusu bunu unuymadan yorum yapalim. Bu çocukları kandirmak o kadar kolay ki ve örgüt bunu cok iyi basatiyor. Ben gosteriye katilan cocuga kizmam onu alet eden örgüte kizarim.

Bizim yapmamiz gereken cocuklara örgütün ic yüzünü gostermek. Bu da nefretle yaklasarak olmaz. Sevgiyle olur

Actigim konu kapatilabilir mi yonetime sesleniyorum. Bir daha bu sitede konu acmayacagim. Bu insanlara artik laf anlatmakla ugrasamam. Bu haberi ben yazmadim, suclayacak birini ariyorsunuz beni ilan ettiniz ama kendimi kanitlamaya calisacak degilim kimseye. Lutfen hakkimda konusulmasin, konu kapatilsin. Isteyen istedigi gibi at kostursun siyasette.

Yaz Nancy neden yazmıyorsun? Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey mi var? Ayrıca özellikle Akp’li arkadaşların oynadığı bu milliyetçilik oyununa takılma, yarattıkları kaos ortamında kendileri çalıp kendileri söylüyorlar. Aklı başında insanlar görebiliyor nedir, ne değildir merak etme.

Bu arada gerçekten diyorum ki keşke akp istediği oy yüzdesi alsaydi da su ortam gelismeseydi.adamlarin oyları düştü 1 hafta içinde ülke ne hale geldi savaşa girdik şehit veriyoruz bu nedir ya?

Erken seçim yatırımı yapılıyor resmen. Ülkenin başına gelmiş geçmiş en büyük felaket akp ve Erdoğan dir bence.

Yaz Nancy neden yazmıyorsun? Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey mi var? Ayrıca özellikle Akp’li arkadaşların oynadığı bu milliyetçilik oyununa takılma, yarattıkları kaos ortamında kendileri çalıp kendileri söylüyorlar. Aklı başında insanlar görebiliyor nedir, ne değildir merak etme.
Ikiyuzlu siyasetlerinden gina geldi duka gercekten. Paylastigim haberin hesabini verecegim insanlara da bak. Ayrica yonetim nerede hicbi seye el atmiyor.

o çocuk ona üzül, o beyni yıkanmış ona üzül, bunları kandırıyorlarmış ona üzül. e polis asker şehit olduğu zaman ee ama onların işi o?!
bu çocukların doğuda askere nasıl ateş açtığını biliyomusunuz siz?
babaları siper olarak bunları kullanıyor, babasının acımadığı çocuğa benim acımamı beklemeyin.
yetti artık!

bugün şehit binbaşı var,karısının yanında şehit edildi ve çocukları var peki şehit çocukları ne olucak

ikiyüzlü deniyor da kusura bakmayın ama bazı yorumlarda yanlı , çocuksa hepsi çocuk gösteri yapan çocuksa bir daha babasını hiç göremiyecek olan şehidin çocuğu da çocuk

bu duruma ışıdı pkk yı kim getirdi çok belli evet ama görüyorum ki burda bile o örgütleri nerelere getiren kişiler var.

Yapmasi gerekeni ; orgutun sehir yapilanmasina izin vererek onlardan habersiz kus ucmama seviyesi getirip , dagdaki terorist sayisini maksimuma cikarip, orduyu degersizlestirip zayiflatip , binlerce sehit ailesine hakaret edercesine teroristleri bas taci edip simdi yapan Akp 'nin oyunun artmasi değil "Bunlari bu kadar nasil azdirirsin " diyerek azalmasi gerekir. Tabi ki "normal sartlarda"

Yapmasi gerekeni ; orgutun sehir yapilanmasina izin vererek onlardan habersiz kus ucmama seviyesi getirip , dagdaki terorist sayisini maksimuma cikarip, orduyu degersizlestirip zayiflatip , binlerce sehit ailesine hakaret edercesine teroristleri bas taci edip simdi yapan Akp 'nin oyunun artmasi değil "Bunlari bu kadar nasil azdirirsin " diyerek azalmasi gerekir. Tabi ki "normal sartlarda"
Haklısın maalesef bu kafanın karşısındaki kafa da aman operasyon olursa akpnin oyu artar yasasın pkk diyor.

Haklısın maalesef bu kafanın karşısındaki kafa da aman operasyon olursa akpnin oyu artar yasasın pkk diyor.

2002 den bu yana akp ye oy verdim. aman bir şeyler düzelir diye. çözüm dediler tamam eyvallah şehidimiz olmasın dedik. ama bunlara verdikçe daha fazlasını istemeye başladılar. çözüm falan istemiyoruz artık. akp nin oylarıda umrumda bile değil. çözüm bitsin bunları da bitirsinler. bir daha masa falan derseler erdoğanın da akpnin de siz tamamlayın artık. bıktık yani. akp umrumuzda bile değil. birçok insan için böyle. kürtler veya pkk her ne ise nefret ettirdiler kendilerinden

X