Polisin kovaladığı 11 yaşındaki çocuk 7. kattan düşerek can verdi!

Bizene! Ondan derler malesef ve neyse suscsm :mad:
Eeee polis asker üstünden oynamayacaksin o vakit. Polis böyle yaptı asker söyle yaptı. Onlar dönüp kendilerine baksın. Heryeri yakıp geçiriyorlar. Polis su sıkıyor gaz sıkıyor, bunlar molotof kurşun sıkıyorlar. Canlı bomba olup kendi les Vücutlarını patlatip masum insanların canını katlediyorlar. Gezi olaylarında ağaç ağaç diye yürüyen millet, polis asker öldüğünde meydanda olmuyor malesef kimse şehit polis asker için yürümüyor

Eeee polis asker üstünden oynamayacaksin o vakit. Polis böyle yaptı asker söyle yaptı. Onlar dönüp kendilerine baksın. Heryeri yakıp geçiriyorlar. Polis su sıkıyor gaz sıkıyor, bunlar molotof kurşun sıkıyorlar. Canlı bomba olup kendi les Vücutlarını patlatip masum insanların canını katlediyorlar. Gezi olaylarında ağaç ağaç diye yürüyen millet, polis asker öldüğünde meydanda olmuyor malesef kimse şehit polis asker için yürümüyor

Hah iste benm demek istediklerim bu ama susuyorum anlamiyorlar arkadslar anlmiyorlar...

Sadece çocuk mu , potansiyel terörist kimse kusura bakmasın yani üzülmedik evet çünkü yarın onlar büyüyünce bizim canımızı yakacaklar ben şehit çocuklarına üzülürüm bunlara değil.11 yaşındaki çocuğun yeri orası değil!

Sadece çocuk mu , potansiyel terörist kimse kusura bakmasın yani üzülmedik evet çünkü yarın onlar büyüyünce bizim canımızı yakacaklar ben şehit çocuklarına üzülürüm bunlara değil.11 yaşındaki çocuğun yeri orası değil!

Onu potansiyel terörist yapanlar utansın. Tüm alevi kürt çocuklarını öldürelim büyümeden. 10 11 yaş ideal mi size göre de? Nasılsa büyüyünce terörist olacaklar.

11 yaşındaki cocukda şehit babasının peşinden "böyle olmayacaktı baba" diyor, ağlıyor.... Buna ne demeli! !!!!!!!!

İkisi de birbirinden acınası durumda değil mi? Kıyas yapılacak bir şey yok. Bir yanda pkk nın oyuncağı olan anne baba şefkati bilmeyen çocuklar diğer yanda terör kurbanlarının çocukları. Hepsi bu ülkenin gerçeği.

devlet başedemiyor işte 30 yıldır aynı sorunla. Askerine polisine sahip çıkamıyor. Resmen oyun oynuyorlAr. Oyunun kurbanları de bu yitip giden canlar.

Sizler de oh olsun biraz da pkk lı ölsün diye kendinizi tatmin edin. Rahatladınız mı peki?

Daha ne döndüğü belli değil. Yakında büyük devletlerden biri gelir ben senin sorununu çözücem der yerleşir güneydoğuya. o zaman görürüz kürtlerin özgürlüğünü türklerin vatan sevdasını.

Yilanin basini kucukken ezmeli diyorsun yani? Ama bahsettigimiz canki bir insan, yani bu insan kelimesi ile adlanditiliyor olmasi beni oldukca endiselendiriyor.

Mve bana gore siddetin sadecebahanesi olur. Siddet siddettir. Su an bazilarinin yaptigi oldugune uzulmemek hatta sevinmek de siddet. Bu cocuk yapmissa bir sey o da siddet.

Elestirdigimiz seyi hep tekrar ediyoruz ne aci dimi?

İkisi de birbirinden acınası durumda değil mi? Kıyas yapılacak bir şey yok. Bir yanda pkk nın oyuncağı olan anne baba şefkati bilmeyen çocuklar diğer yanda terör kurbanlarının çocukları. Hepsi bu ülkenin gerçeği.
Evet ne yazık ki bu ülkenin acı gerçeği. Biri Habil diğeri kabil

Bende bu haberi pkk lılar camdan attı diye okudum biryerden..
Doğruluğunu bilip bilmeden burda ortalığı karıştırıp pkk lıları şirin polisi ve askeri cani olarak göstermek çok yalnış :KK20:

aynen ya habere bakin nasil bi kurban rolundeler
ha kucucuk cocuk tabi uzulurum de ne isin var be cocugum o yasta pkkyla diyor insan
yazik cok yazik..

2015-07-28 08.34.25.png
Benim çocuk anlayışım bu değil... doğur doğur sal sokağa... başına bi iş gelince hemen polise taş at. Yok böyle bii dünya onlarda çok merakliydi. Gece gündüz magandalarla uğraşmaktan. Adam nisanlanacakmis, bu olaylar yüzünden izinler iptal olmuş. . ADAM ÖLDÜ BE ÖLDÜ. Onların nasıl psikolojisi var, stres altındalar. Her gün can korkusu ile yaşıyorlar. Bu haber sadece polisin üstüne yüklenmek için çıkmış bi haber arkadasda zaten o amaçla paylaşmış...

Polisin işi yakalamak elbette kovalayacak. hergün polis asker cocuklari babasiz kalırken, babasi sehit edildiği için 11 yaşında ki başka bir çocuk gözyaşlarına bogulurken daha dün bir binbaşı kızının gözleri önünde şehit edilirken ben artık bu kandırılmış bilmem neye alet edilmiş çocuklar hakkında insancıl düşünemiyorum.

Eki Görüntüle 1592328 Benim çocuk anlayışım bu değil... doğur doğur sal sokağa... başına bi iş gelince hemen polise taş at. Yok böyle bii dünya onlarda çok merakliydi. Gece gündüz magandalarla uğraşmaktan. Adam nisanlanacakmis, bu olaylar yüzünden izinler iptal olmuş. . ADAM ÖLDÜ BE ÖLDÜ. Onların nasıl psikolojisi var, stres altındalar. Her gün can korkusu ile yaşıyorlar. Bu haber sadece polisin üstüne yüklenmek için çıkmış bi haber arkadasda zaten o amaçla paylaşmış...
Benim hakkimda yorum yapma. Susuyorum diye iyice tepeme ciktiniz.

X