Polisin kovaladığı 11 yaşındaki çocuk 7. kattan düşerek can verdi!

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284

Polisin kovaladığı 11 yaşındaki çocuk 7. kattan düşerek can verdi!
27-07-2015 0450

(İleri Haber) Diyarbakır Bağlar ilçesi Öğretmenler Caddesi üzerinde polisin saldırısından kaçan 11 yaşındaki Beytullah Aydın, sığındığı bir apartmanın 7. katından düşerek yaşamını yitirdi.

DİHA'nın edindiği bilgilere göre, hava saldırısını ve gözaltı operasyonlarını protesto eden gençlere polis saldırdı. Saldırıdan sonra polisin kovaladığı Aydın yanındaki diğer 3 çocuk, Öğretmenler Caddesi üzerindeki Değirmen Apartmanı'na sığındı. Polisin saldırısından kaçan 11 yaşındaki Aydın, arkadaşlarıyla birlikte apartmanın 7. katına çıkıp diğer apartmanın damına geçmeye çalışırken, apartman boşluğuna düşüp yaşamını yitirdi.

GÖRGÜ TANIĞI ÇOCUK ANLATTI

Değirmen Apartmanı'nda oturan M.B. (14) adındaki çocuk, yüksek bir sesin gelmesiyle evden koşarak çıktığını belirterek, şöyle konuştu: “Yüksek sesten kaynaklı çok korktum. Sonra baktım binadan sesler geliyordu. Yaşamını yitiren çocuğun arkadaşları 'Beytullah uyan' diyorlardı. Kömürlüğün anahtarını bulup, kömürlüğü açtım ve komşulara haber verip 'Gelin çocuğu çıkartalım' dedim. Çocuğun her tarafı kan içindeydi. Vücudu ve her tarafı yamulmuştu. Kaldırmaya çalıştım çok ağırdı kaldıramadım. Sonra üst komşumuzu çağırdım. Sonra çocuğu kucağıma alınca bir kere nefes alıp verdi ve sonra hiç almadı. Nabzı ve kalbi hiç atmıyordu. Sonradan olay araştırma ekipleri geldi. Ama yoğun gazdan dolayı inceleme yapamayıp hemen gittiler.”

http://m.ilerihaber.org/polisin-kovaladigi-11-yasindaki-cocuk-7-kattan-duserek-can-verdi/19306/

Ya bakın diğer konuda demek istediğim buydu.İlk mesaj polis çocuğu kovaladı.Diğer mesaj pkk camdan attı diye okudum.Lütfen araştırmadan birbirinize düşmeyin.
Birde tabii çocuk naptıda polis kovaladı yada pkk neden camdan attı durumu var.Siyaset bu herşey olabilir

Sanki haberi ben yazdim da gelip burda ortaligi karistirmayin dogrulugunu bilmeden diyorsunuz. Benim karsima boyle bir haber cikti, ben de paylastim. Muhabir degilim, yetkili degilim gidip orada arastirma yapayim. Hayret bi seysiniz. Yorum yazmayi birakmistim. Haber de paylasmayacagim bundan sonra burada. Buyurun bazilarinin tekelinde konusulsun siyaset.

Peki birsey sorabilir miyim?

Facede her gruptan arkadaşım var listede, mesleğimden ötürü. Diyarbakır'da seçim öncesi patlama olmuştu ya, bazı kesim arkadaşlarım orada yaralanan polisin resmini koyup "halkımız yaralanana polise yardım ederken" diye başlıkla haberi yayınlarken, bir kesim arkadaşım " polisimizi ne hale getirdiler, linç etmeye çalıştılar" diye başlık atmıştı. Bir haber kişilerin kendilerine göre, bu kadar farklılaştırılabilinirdi ancak.

E polis kovalamayıp ne yapacak yakalamak için?
Ki polis binanın tepesinde kovalamamış anladıgım kadarıyla kendisi cıkmış üst kata diğer binaya gecmeye calısırken düşmüş.
Polislerden cok hazzetmem ama bu başlığı atan gazeteciye de ayıp yani.

Polis saldırdı demek oysa ki çocuk sadece protesto yapıyormuş. Diyarbakır ve diğer illerdeki protestolar genelde nasıl oluyor herkes biliyor.attıkları havai fişek balkondan bakan bir kişinin başına geldi öldü. Protestonun da bir şekli var yak yık karşında polis hizaya geçsin el pençe beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…