• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polisi Kızının YAnında Şehit Ettiler !

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
158
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30016451.asp
Tunceli'de PKK’lı teröristlerin otomobilini taradığı polis şehit oldu
TUNCELİ (DHA)
8 Eylül 2015
27951657.gif
7
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3...om&utm_campaign=button&utm_content=newsdetail
  • Tweetle
TUNCELİ’de PKK’lı teröristler, karayolunda polis memurunun otomobilini otomatik silahlarla taradı. Ağır yaralı polis memuru hastanede şehit olurken, araçta bulunan kızı yara almadan kurtuldu.
Saldırı, Tunceli- Erzincan karayolunun Pülümür Vadisi içindeki Kutudere Mevkii’nde bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Yanındaki kızıyla birlikte otomobiliyle seyir halinde olan polis memurunun aracına PKK’lılar otomatik silahlarla ateş açtı. Polis memuru ağır yaralanırken, yanındaki kızına şans eseri kurşun isabet etmedi.

ŞEHİT OLDU

Ağır yaralanarak Tunceli Devlet hastanesine kaldırılan polis memurunun kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi.

Teröre yem edilmiş onca can, onca hayat yetmedi mi hala neyi paylaşamadık.

ALLLLLAH BELALARINI VERSIN!!!!!!
misliyle soylarindan soplarindan cikar insallllah. yasadiklsri surece hicbiri rahat nefes alamasin! soluksuz biraktiklari ailelerin yurek acisinin bin katina mahkum olsunlar..yeter artik

Ee O kız çocugunun psikolojisi ?
Canim benim ya biz burda empati kurmaya calisinca bile yuregimiz titriyorken o bunu nasil atlatir nasil acir cani

Lanet olsun ! Allah'im nolur bitsin artik bu olaylar bir son bulsun

O paylastigin yaziyi okumamla goz yaslarim dokuldu huysuz kova sanirim sen paylasmistin bir askerin hasta olup arkadaslarini katilmak istemesini..

yeter artik ya...sayisiz canimz cigerimiz gitti..allah belalarini versin..yeter...

Canim benim ya biz burda empati kurmaya calisinca bile yuregimiz titriyorken o bunu nasil atlatir nasil acir cani

Lanet olsun ! Allah'im nolur bitsin artik bu olaylar bir son bulsun

O paylastigin yaziyi okumamla goz yaslarim dokuldu huysuz kova sanirim sen paylasmistin bir askerin hasta olup arkadaslarini katilmak istemesini..
Ben paylaştım. Okurken yüreğim acıdı. 3. Gün bugün duramıyorum , çalışamıyorum , uyuyamıyorum. Ya o askerin psikolojisi?

O polis ve kızı ne için çıkmıştı kim bilir yola? Kızımı koyuyorum o kızın yerine. Acımı tarif edemiyorum.
Off içim acıyor artık.

Allah belanızı versin be diyeyim. Kalleşlik PKK. Döktüğünüz kanlarda boğulun inşallah.

Back