• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polise cips soruşturması

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$polise-cips-sorusturmasi-4411103.Jpeg

Trabzon’da polis memuru Veli Çakı hakkında sosyal paylaşım sitesi Facebook’a yüklenen esprili bir video nedeniyle soruşturma açıldı

Polise cips soruşturması

OSMAN ŞİŞKO Trabzon DHA

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 25 yıllık polis memuru 49 yaşındaki Veli Çakı, Trabzonspor’un bir maçı için görevliyken stadyum önünde bir büfedeki cips paketlerinden aldı. Veli Çakı, “24 saat çalışıyorum, gücümü D......s’tan alıyorum, L..s‘dan alıyorum. Bütün teşkilat D......s yesin. 24 saat çalıştırır” dedi. Çakı’nın bu sözlerini cep telefonuna kaydeden polis arkadaşları görüntüleri Facebook’a yüklendi.

‘Buz gibi donmuş köfte’
Görüntünün yayılması üzerine Veli Çakı’yı makamına çağıran Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, soruşturma açılması talimatını verdi. Diğer polis memurlarının da ifadesinin alınması kararlaştırıldı. Hakkında açılan soruşturma hakkında yine Facebook sayfasından bilgi veren Veli Çakı, “Soruşturma açmadan önce bir dinle, bu adam niçin cips yedi diye. Soruşturmaya da gerek kalmazdı. Kendinize hiç sordunuz mu? Kendinize hiç soruşturma açmıyorsunuz? Buz gibi donmuş kumanya köftesini verirken bize bir düşünün. D......s yiyince mi zorunuza gitti” ifadelerini kullandı. Cips paketlerinden yaptıkları ilginç figürleri sosyal medyaya yükleyen meslektaşları da Çakı’ya soruşturma açılmasına tepki gösterdi.

Birçok kez haber oldu
Trabzon’da 6 yıldan bu yana görev yapan ve renkli kişiliği ile tanınan Çakı daha önce birçok kez haber olmuştu. Veli Çakı bir maç görevi esnasında stadyumda çalan müzik eşliliğinde kolbastı oynamış, bir etkinlikte bando takımına eşlik ederek saksafon çalmış, bir maç çıkışında Trabzonspor taraftarları arasına karışarak tezahürat yaparak haberlere konu olmuştu.

bunda şikayet edilcek ne var anlamadım, hadi belki bi düşmanı vardı etti, soruşturma açılcak ne var yine anlamadım, adamlar espiri yapmış

Daha haberin başlığını okurken kahkaha attım :))
Ne olurdu sanki ülkece tek derdimiz polisin cips yemesi olsaydı.

LG-P710 Tapatalk

İnşaallah bu yanlıştan dönerler, adamcağızın cips yemesinde veya yedikleri hakkında espri yapmasında bir sakınca yok ki.
Bir yanda 2 liraya aldığı cips için soruşturma geçirenler, diğer yanda milyarlara alınan cipleriyle gezenler:ssz:

Adaletin bu mu Dünya diyesim geldi:ssz:

çok saçma ya ne gerek var soruşturma açmasına. espirisine yapılan birşeydi. çok eğlenceli biri kendisi çok espirili biri. çok saçma soruşturma açılması. vede doğru söylüyor kaç saat ayaktalar verdikleri kumanyaları doğru düzgün hiç bir polis yemiyor buz gibi

soruşturma açılacak o kadar çok konu varken hukukçular kendilerine bunu mu dert edinmiş aferim :ssz:

aynen, soruşturma açılacak onca şey varken bir sürü işlem, iş gücü, evrak işi.... bunun için mi yani

Back