- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
r4bia'lara da ceza var mı?
r4bia'lara da ceza var mı?
Konu ile ilgili "yanlış aksettirildi, ceza trafik kuralları yüzünden kesildi" diyen bir haber arıyorum (mantığım almıyor çünkü) ama bulmaıyorum
Bu nasıl bir ayrımcılık yaratmaktır. Odasında resminin bulunduğu bir devlet memrunun, vatandaşa böyle bir ceza kesmesinin mantığı nedir? Keyfi bir uygulama mı başladı da haberimiz yok? Benim bildiğim helal keyfe kafidir. yasaklar değil!Halkın dimağında bıraktığınız izleri nasıl sileceksiniz çok merak ediyorum.
şimdi bi tweet gördüm aklım kaydı. yarın bomba haberler geliyo
RABA ARETNE DE CEZA VAR MI? | Yerel42.Com Doru Haber zgr Yorum
Arabalarda yeni moda: Recep Tayip Erdoğan imzası - Yaşam - T24
"Her eve en az 3 afilli otomobil" vaadiyle yapılan bir hareket mi acep
Bir de imza çok şekilsiz yav..Kafayı yana yatırıp baktığında, koca burunlu ve tüküren bir adam şekli çıkıyor:26:
Hayran da olsam, arabama böyle bir şekli yapıştırmazdım şahsen
Konu ile ilgili "yanlış aksettirildi, ceza trafik kuralları yüzünden kesildi" diyen bir haber arıyorum (mantığım almıyor çünkü) ama bulmaıyorum
Bu nasıl bir ayrımcılık yaratmaktır. Odasında resminin bulunduğu bir devlet memrunun, vatandaşa böyle bir ceza kesmesinin mantığı nedir? Keyfi bir uygulama mı başladı da haberimiz yok? Benim bildiğim helal keyfe kafidir. yasaklar değil!Halkın dimağında bıraktığınız izleri nasıl sileceksiniz çok merak ediyorum.
maalseef evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?