polis sök dedi vatandaş sökmedi

Queen of the North

Kuzeyin Kızı
Pro Üye
14 Mayıs 2010
16.477
22.428
598
Polisin çıkartmak istediği Atatürk çıkartmasını vatandaşlar söktürmedi.

Denizli’de bir sürücünün otomobilin kaportasının üzerine yapıştırdığı Atatürk çıkartmasının trafik polisi tarafından kaldırılmak istenmesi tepkiye neden oldu.
Denizli’de bir sürücünün otomobilin kaportasının üzerine yapıştırdığı Atatürk çıkartmasının trafik polisi tarafından kaldırılmak istenmesi tepkiye neden oldu. Çevrede toplanan çok sayıda kişi, Atatürk çıkartmasının sökülmesine itiraz etti

Olay, Doktorlar Caddesi’nde dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Serdar Şenocak yönetimindeki 09 ZC 224 plakalı otomobil, uygulama yapan trafik polisi tarafından durduruldu. Polis, otomobilin motor kaputu üzerindeki Atatürk çıkartmasının kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle sökülmesini istedi. Ancak sürücü Şenocak itiraz edince gerginlik çıktı. Bu sırada çok sayıda kişi otomobilin etrafında toplanıp, Atatürk çıkartmasının sökülmesine itiraz etti. Zaman zaman toplanan kişilerle, polisler arasında sert tartışmalar yaşandı. Polisler, olayın Atatürk’le ilgisinin olmadığını, trafik kurallarına aykırı olduğunu anlatmaya çalıştı. Tartışmalar yatışmayınca olay yerinde Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk olay yerine geldi. Kocatürk, vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra otomobil sürücüsü çıkarmayı söktürmeden, olay yerinden ayrıldı.

kaynak sözcü gazetesi

Son düzenleme:
arabalara herhangi bir sticher yapıştırmak yasak,şirket araçları hariç tamam kabul ediyorum da 4 parmak işareti,osmanlı tuğrası,babam sağolsun vs vs gibi yazıları neden bu polisler görmüyor da atatürk resimlerini söktürmeye çalışıyor,arabasına etiket yapıştıranların hepsi ruhsata işlenmişmidir sizce??

Niye batmış mı?
Gerçi benimki de soru..
Bir kesme feci batıyor Atatürk'ün A'sı bile..

Arabamda kocaman bir sticker var, bugün bir tane de diğer tarafına yapıştırıcam.

r4bia'lara da ceza var mı?

yakında 4 parmak yapmayana ceza verecekler ....

allah nur içinde yatırsın,bu ülke için büyük işler başarmış,cumhuriyeti hediye etmiş bu dünyadan göçmüş gitmiş teşekkür etmeleri gerekirken uğraştıkları şeye bak bugun yiyip içiyorsanız atatürk sayesınde bunu unutmasın kimse,bazı değerler bedenen ölsede fikren kalıyor tıpkı atatürk gibi .....

Konu ile ilgili "yanlış aksettirildi, ceza trafik kuralları yüzünden kesildi" diyen bir haber arıyorum (mantığım almıyor çünkü) ama bulmaıyorum
Bu nasıl bir ayrımcılık yaratmaktır. Odasında resminin bulunduğu bir devlet memrunun, vatandaşa böyle bir ceza kesmesinin mantığı nedir? Keyfi bir uygulama mı başladı da haberimiz yok? Benim bildiğim helal keyfe kafidir. yasaklar değil!Halkın dimağında bıraktığınız izleri nasıl sileceksiniz çok merak ediyorum.

bir kaç hafta öncesinde,polislerin yıl sonu geldıgı için cezaları bol keseden dağıtıyormuş,yani gözünün üstünde kaşının olmasıda ceza unsuru olabilir

RABA ARETNE DE CEZA VAR MI? | Yerel42.Com Doru Haber zgr Yorum

Arabalarda yeni moda: Recep Tayip Erdoğan imzası - Yaşam - T24

"Her eve en az 3 afilli otomobil" vaadiyle yapılan bir hareket mi acep

Bir de imza çok şekilsiz yav..Kafayı yana yatırıp baktığında, koca burunlu ve tüküren bir adam şekli çıkıyor:26:
Hayran da olsam, arabama böyle bir şekli yapıştırmazdım şahsen

Son düzenleyen: Moderatör:

hatırlıyorum bu haberi, 1 ayı vardır, televizyonda izlemiştim, ataturk resmi sticker şeklinde değildi, arabanın ön tarafı boydan boya ataturk resmi yaptırılmıştı (kaput deniliyor sanırım) yani ataturk resmini çizim olarak düşünün, arabaya resim yaptırılmış tarzında..

böyle bir şey ruhsata işlenir mi bilmiyorum. ama saçma gelmişti ve izlediğimde çok kızmıştım polislere

((((

bugün başımıza gelen en endişe verici şey..ve maalesef büyüyerek devam ediyor (((((( şucu-bucu olduk artık....

Hükümeti düşürme planı kuruldu. bu kadar gaf üst üste yaşanıyorsa burda bir şey vardır. Ortada bi pislik üstüne bi sürü sinek. daha önce neden servis edilmiyordu herşey? hiç mi hata yapılmıyordu? ne odu da birden patlak verdi ? şimdi gaf üstüne gaf yapanlar yarın bir gün saflarını belli edecek. bi bakacaksınız yeni oluşumlarda köşe başlarını tutmuşlar. bize de seyretmek düşecek , öylemi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…