Polis pankartı alana almayınca 'o kafalar kesildi'

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.676
6.064
198
1 Mayıs'ı Bakırköy Meydanı'nda kutlamak isteyen Komünist Partililerin pankartını polis alana almak istemeyince, ilginç bir "çözüm" bulundu.

1 Mayıs, tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da Bakırköy Meydanı'nda kutlanıyor.

Kortejlerin alana girişi sırasında polis, üzerinde "İmam Hatipler Kapatılsın" yazan ve Tayyip Erdoğan-Emine Erdoğan çiftinin kafasının bulunduğu Diren Eğitim pankartını meydana sokmak istemedi.

Polisin bu engellemesi üzerine Komünist Partililer ve Diren Eğitim emekçileri ilginç bir çözüm buldu: Erdoğanların pankartta bulunan kafaları kesildi ve pankart alana sokuldu.

kaynak : http://haber.sol.org.tr/toplum/polis-pankarti-alana-almayinca-o-kafalar-kesildi-154507

1 Mayıs için çok gereksiz slogan ve şov olmuş.

Komunistler 1 Mayıs'ı çok sever ama amacından saptırılan bir 1 Mayıs mesajı ancak böyle karşılık bulur. Sonra da vay efendim neden 1 Mayıs kutlamamıza izin verilmiyor. Etik olmazsanız, ortalığı karıştırmaya çalışırsanız ne bekliyorsunuz ki? 1 Mayıs da işçiler anılır, eşitlik istenir, sosyal haklar talep edilir, İmam Hatip ne alaka yahu?

Hayir imam hatipler niye kapatilsin?
Bi sey diyecegim de neyse.. !
Is Bayraminda atilan slogana bak: " imam hatipler kapatilsin"
Heee paşam heee oldu. .

Eee amacin ne oldugu bugunlerde.cikmayacakta ne zaman cikacak...dis mehtaplar.diye dalga gecmekle.olmuyor..kavga me.kurtle.turkun kavgasi ne ulke sevdasi..bunu bilen bilir !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…