Polis köpeklerinin ısırdığı genci Erhan Çelik böyle kurtarmaya çalıştı

Canim islama olayi getirme dine girmek yasak ha illaki anlat diyosan kitabi ortasindan acar islami anlatirim.

Islami anlatma. Niyetim dine girmek degil. Günümüzdeki önyarginin kaynagina deginmek. Birilerinin ülkesine zorla girmek isteyip olay cikarmak. Digerine nazi demek. Ardin wuhu yazmak yakişmaz. Demek istedigim bu.

Düzeltme var

Bebegini agzima almiyorum. Okudugunu anlama problemlerin var herhalde? Hamilesin ve bir evladin (sadece senden farkli dusunuyor diye) olmesine uzulmuyorsun. Bundan bahsedince bebegini mi agzina almis oluyorum

Ben sizlerden zihniyetinizden temsil ettiginiz her seyden tiksiniyorum. Hadsizligi terbiyesizligi pis zihniyetliligi de en iyi siz ve sizin gibiler bilir. Bizden ogrenecek degilsiniz ya. Hadsizin de terbiyesizin de pisligin de daniskasisiniz daniskasi

Ben sizli bizli konuşmuyorum. Bizzat senden bahsediyorum, pis ağızlı bir insansın, kirli düşünceli ve hadsizsin.

Sen devam et nefret kusmaya, ülkenin yarısından nefret ediyorsun ne de olsa, kus kus bitmez.

Ben sizli bizli konuşmuyorum. Bizzat senden bahsediyorum, pis ağızlı bir insansın, kirli düşünceli ve hadsizsin.

Sen devam et nefret kusmaya, ülkenin yarısından nefret ediyorsun ne de olsa, kus kus bitmez.
Siz diyorum cunku ait oldugun yerin pislik olan kismini temsil ediyorsun.. Senin gibi kalbi kötü insan olmayan bir kisim Ak-it tayfasi. Heh sen onlardansin iste. Ulkenin yarisi degilsiniz siz pislik ici irin dolu olanlar bir avuc. Sesiniz cok cikiyor diye kendinizi cok sanmayin. Tepetaklak oldugunuz gunleri de gorucez.

Saniyorsun ki Akplisin diye senden nefret ediyorum. Oyle olsa Kocamdan nefret ederdim. Hayir sen ve senin gibi olan bir avuc insanliktan nasibini almamis her seyi kendine yontan her pisligi aklamaya calisan bir gram akli olmayanlardan tiksiniyorum. Cok cok sukur ki azinliksiniz

Ak partiliyim dedim mi hiçbir mesajımda?
Ne bildin sen beni akıllı kadın.
Ama o nefret ettiğin kesim var ya hiç de azınlık değil, azınlık olan sensin ve biteceksin!
Ahh canım memleketimden çok umutluyum maşallah herşey pek güzel olacak!

Ettiğin hakaretleri aynen iade ediyorum. Zavallısın, nefretinde boğul.
Bak o kesimden nefret ediyormuşsun ya pek hoşuma gitti, mutsuz olmana bayıldım!
İnşallah hep o tiksindiğin zihniyet başta olur ve senin gibiler böyle tiksinmeye devam eder.
Tiksinin be canım, bunalın, boğulun.
Ne mutlu doğru yoldayız demektir!

Burada ona buna ustu kapali vatan haini diyen bu pislik cevap verince usluptan bahsediyor.

Evet veren vatanini dusunuyor imasi yapip duran hadsiz burada had dersi vermeye calisiyor.

Ben senin aynanim aynan uslupsuzluk dediğin sey senin cukurlugun.

Not: Cukur da hakaret degildir herhalde koskoca Cumhurbaskani halaret edecek degil ya

Bir avucsunuz bi avuc. Ici pislik dolu bir avucc. Mutsuz degilim. Aksine devranin donecegi( tipki cemaatte oldugu gibi) zevkle izleyecegim gunleri bekliyorum.

Canım sakin ol bebeğini düşün.Boşver ne derse desin ,olaya iyi yönden bak,eşi de AKPliymiş.Eşine de bu kadar sert çıkabiliyor mu acaba?

Canım sakin ol bebeğini düşün.Boşver ne derse desin ,olaya iyi yönden bak,eşi de AKPliymiş.Eşine de bu kadar sert çıkabiliyor mu acaba?
Alenen hakaret ediyor rezillik bu.

Eşine ses çıkaramıyor olmalı, tüm nefreti buraya saklıyor, her zaman böyle terbiyesiz bu kadın.
Allah çevresindekilere sabır versin.

Cikmiyorum cunku o sizin gibi Ak-it tayfasindan degil. Referandumda Evet diyecek olsaydi anasindan emdigi sutu burnundan getirirdim ama

Insanin kalbi guzelse guzel bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…