- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Valla ben de Ali ismaile üzülecek değilim.Mesajımla yazdıklarınızın alakasını çözemedim... Polis tarafindan şiddete ugrayanlar Türkiyede olunca iyi olmuş diyorlar. Kendilerinin başına gelince ağlıyorlar diyorum sen Tayibin polisi diyorsun.
Ayrıca Ali ismaili öldüren zihniyet polisten dayak yedi diye üzülecek değilim. Dua etsinler ,dövüle dövüle ölmediler.
Kime rezil olduk canim neye kim onlar
Valla ben de Ali ismaile üzülecek değilim.
Bizim polisimiz kimsenin haksız yere üzerine köpeklerle saldırmıyor.
Gurbetçi vatandaşlarımız o muameleyi hak edecek ne yaptı söyler misiniz?
Ya da söylemeyin. Biz sizinle hiçbir ortak cümlede buluşamayız sanırım.
Bu kadarı yeterli.
Yaa canm kendi elinle gulunc hale geliyosun o kopegin agzi kapaliEki Görüntüle 1967023
Demek köpeklerle saldırmışlar hıııı, bunun gibimi. Peki Bu kadın kadar dik durabilmişlermi!!!
WuhuuuuuÜnlü olduk herkes bizim zorla onlarin ülkesinde miting yapmaya calistigimizi konusuyor. Izin verilmedi diye nazi denir mi?Surda her yerde camilerimiz var. Kendi lokantalarimiz dükkanlarimiz. Berlin kücük Istanbul zaten. Türkler Almanlardan daha lüx yasiyor.
Helal olsunnnCanım hakkını helal et iyi güldüm gerçekten uykum açıldı sağolasın
Wuhuuuuu
Yaa canm kendi elinle gulunc hale geliyosun o kopegin agzi kapali
Ahhh gunnurum ahhh
Birak dik durmayi ben amuda kalkardim
Sabahdan beri yerden yere vurdunuz insanlardan bir farkınız yokmuş demek.
Vuuuu demek ağzı bağlı sizinkilerinbidahakine ağzındakinide çıkarırsınız üzülme sanki yapmadığınız şey....
Canim islama olayi getirme dine girmek yasak ha illaki anlat diyosan kitabi ortasindan acar islami anlatirim.Herkesin islami yanlis anlamisi cok normal. Hos görü dininin temsilcileri hos görülü barişçil müslümanlar olmali. Cok üzüldüm olanlara ben
Valla ben de Ali ismaile üzülecek değilim.
Bu kadarı yeterli.
Nedir bu nefret???
Bu ülkede aynı yılda iki çocuk katledildi. 13-14 yaşındalardı. Ve ülkemizde çoğu kişi bu çockların ikisine birden üzülemedi. Yasin börü ye üzülenler Berkin e küfretti; Berkin'e üzülenler de Yasin'e küfretti. Siz 13 yaşında neyi bilirdiniz? Hasbelkader yolları oraya düşmüş ve orada katledilmiş çocuklardı onlar. Bizim çocukarımız. Bu çocukların ikisine birden neden üzülemiyoruz? Bu kadar mı kötü insan olduk.
Çok kötü şekilde taşlandığında ''Bilmiyorlar, bilseler hiç yaparlar mı?'' diyen Muazzez Peygamberin ümmetiyiz. Bu tutum bize yakışmıyor.
Hani bir kadın 1997 yılında ne demişti: ''Yapmayın o daha bir çocuk''
Yapmayın onlar bir insan.
Sen zaten Ali Ismaile uzulme onun temiz hatırasını kirletirsin.Valla ben de Ali ismaile üzülecek değilim.
Bu kadarı yeterli.
Sen bana cevap verme karanfil.Sen zaten Ali Ismaile uzulme onun temiz hatırasını kirletirsin.
Karnında bir can taşıyorsun ve bir ananin universite ogrencisi gencecik evladini dovule dovule oldurulmesine uzulmuyorsun.
Senin hakkinda hic yanilmamisim. Senin icin bile üzüldüm
Biz de muamele adamina göre. Sana cevap vermedim sadece uzuldum. Karnindakine niye uzuleyim o masum gunahsiz. Senin gibi mi?Sen bana cevap verme karanfil.
İşine bak.
Benim doğuracağım çocuğa üzülmek, bana üzülmek haddin değil.
Bir kez olsun üslubun düzgün olamaz değil mi?
Kendine üzül bana kalırsa...
Sen zaten Ali Ismaile uzulme onun temiz hatırasını kirletirsin.
Karnında bir can taşıyorsun ve bir ananin universite ogrencisi gencecik evladini dovule dovule oldurulmesine uzulmuyorsun.
Senin hakkinda hic yanilmamisim. Senin icin bile üzüldüm
Gııııız uzaylıııı, bunlar sizin bakanınız, sizin polisiniz, sizin cbaskanınız değilmi!Kiz sizinki ne demek Turk polisi fotograftaki sen hangi ulkeye mensupsunda boyle diyorsun sizinki ....
Hic yakistiramadim
Biz de muamele adamina göre. Sana cevap vermedim sadece uzuldum. Karnindakine uzuleyim o masum gunahsiz. Senin gibi mi?
Istedigime uzulurum istedigimden alinti yaparim. Zoruna gidiyorsam goz ardi et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?