Polis köpeklerinin ısırdığı genci Erhan Çelik böyle kurtarmaya çalıştı

Valla ben de Ali ismaile üzülecek değilim.

Bizim polisimiz kimsenin haksız yere üzerine köpeklerle saldırmıyor.
Gurbetçi vatandaşlarımız o muameleyi hak edecek ne yaptı söyler misiniz?

Ya da söylemeyin. Biz sizinle hiçbir ortak cümlede buluşamayız sanırım.
Bu kadarı yeterli.

Kime rezil olduk canim neye kim onlar

Ünlü olduk herkes bizim zorla onlarin ülkesinde miting yapmaya calistigimizi konusuyor. Izin verilmedi diye nazi denir mi?Surda her yerde camilerimiz var. Kendi lokantalarimiz dükkanlarimiz. Berlin kücük Istanbul zaten. Türkler Almanlardan daha lüx yasiyor.

İlk cümleniz yeterli oldu. İyi günler.

Yaa canm kendi elinle gulunc hale geliyosun o kopegin agzi kapali
Ahhh gunnurum ahhh
Birak dik durmayi ben amuda kalkardim

Sabahdan beri yerden yere vurdunuz insanlardan bir farkınız yokmuş demek.

Vuuuu demek ağzı bağlı sizinkilerin bidahakine ağzındakinide çıkarırsınız üzülme sanki yapmadığınız şey....

Kiz sizinki ne demek Turk polisi fotograftaki sen hangi ulkeye mensupsunda boyle diyorsun sizinki ....
Hic yakistiramadim
Sabahdan beri yerden yere vurdunuz insanlardan bir farkınız yokmuş demek.

Vuuuu demek ağzı bağlı sizinkilerin bidahakine ağzındakinide çıkarırsınız üzülme sanki yapmadığınız şey....

Nedir bu nefret???
Bu ülkede aynı yılda iki çocuk katledildi. 13-14 yaşındalardı. Ve ülkemizde çoğu kişi bu çockların ikisine birden üzülemedi. Yasin börü ye üzülenler Berkin e küfretti; Berkin'e üzülenler de Yasin'e küfretti. Siz 13 yaşında neyi bilirdiniz? Hasbelkader yolları oraya düşmüş ve orada katledilmiş çocuklardı onlar. Bizim çocukarımız. Bu çocukların ikisine birden neden üzülemiyoruz? Bu kadar mı kötü insan olduk.
Çok kötü şekilde taşlandığında ''Bilmiyorlar, bilseler hiç yaparlar mı?'' diyen Muazzez Peygamberin ümmetiyiz. Bu tutum bize yakışmıyor.
Hani bir kadın 1997 yılında ne demişti: ''Yapmayın o daha bir çocuk''
Yapmayın onlar bir insan.

Hasbelkader yolları oraya düşmüş çocuklar öyle mi?
Savunduğunuz Berkin benim gözümde masum bir çocuk değildir hanımefendi. Masum çocukların o zaman sokakta işi yoktu, polise taş atmıyorlardı, suratlarına maske takmıyorlardı.
Yasin Börü ile kıyaslamam dahi.

Kimse için nefret beslemiyor, kimseye küfür etmiyorum. Kime üzülüp üzülmeyeceğim beni bağlar.
Allah herkesin içini biliyor.

Sen zaten Ali Ismaile uzulme onun temiz hatırasını kirletirsin.

Karnında bir can taşıyorsun ve bir ananin universite ogrencisi gencecik evladini dovule dovule oldurulmesine uzulmuyorsun.

Senin hakkinda hic yanilmamisim. Senin icin bile üzüldüm

Sen bana cevap verme karanfil.
İşine bak.
Benim doğuracağım çocuğa üzülmek, bana üzülmek haddin değil.
Bir kez olsun üslubun düzgün olamaz değil mi?
Kendine üzül bana kalırsa...

Sen bana cevap verme karanfil.
İşine bak.
Benim doğuracağım çocuğa üzülmek, bana üzülmek haddin değil.
Bir kez olsun üslubun düzgün olamaz değil mi?
Kendine üzül bana kalırsa...
Biz de muamele adamina göre. Sana cevap vermedim sadece uzuldum. Karnindakine niye uzuleyim o masum gunahsiz. Senin gibi mi?
Istedigime uzulurum istedigimden alinti yaparim. Zoruna gidiyorsam goz ardi et

Kendine müslümanlar siziiii,
Hollandaki olaylar için, kendi yandaşlarınız için sokaklarda hakkını arıyorlardı, köpeklerle saldırdılar bakanımıza höst dediler diye ortalıgı yaygaraya verin, yine kendi ülkende sokaga hakkını aramak için çıkan ve "öldürülen çoçuklar" için üzülmedimki zaten deyin

Öyle söyleme. Biz nefret değil sevgiden yanayız. Biz onları seviyoruz. Onlar bizden nefret etse de.

Kiz sizinki ne demek Turk polisi fotograftaki sen hangi ulkeye mensupsunda boyle diyorsun sizinki ....
Hic yakistiramadim
Gııııız uzaylıııı, bunlar sizin bakanınız, sizin polisiniz, sizin cbaskanınız değilmi!
Her seferin çıkıp meydanlara, kendinden olmayanlar için "bunlar varya bunlaaaar" diye hitap eden, bizi ötekileştiren veeee
Sizede benim vatandaşım, benim polisim benim benim ulan benim bunlar diyen, ben zaten bir cobanım diyen sizin reis değil mi...

Biz de muamele adamina göre. Sana cevap vermedim sadece uzuldum. Karnindakine uzuleyim o masum gunahsiz. Senin gibi mi?
Istedigime uzulurum istedigimden alinti yaparim. Zoruna gidiyorsam goz ardi et
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. burada 'adamlığıma' karar veren ve ona göre muamele eden biri var. Buyrun siz de muamele edin lütfen.

Hadsizsin karanfil. Benim insanlığımı, en önemlisi benim bebeğimi sen o ağzına alamazsın! Sen kimsin evladımı ağzına alacaksın.
Bu nedir yahu, kimsin sen terbiyesiz!
İşin gücün tahrik!
Kimsin yaa, lanet olsun sana da kafandaki pis düşüncelere de!
İçimi dökeyim de öyle banlanayım en iyisi. Seviyene indim, kına yak!
Biz de biliriz bak sen gibi konuşmayı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…