polis eşi olan var mııı

sheldonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
58
0
286
Ankara
sevgili hanımlar iyi geceler
ben inşallah seneye polis eşi olacağım. yani şu an görüştüğüm kişi polis, kendi aramızda yüzük taktık, şubattan sonra da aile arasında nişanımız var. şidmi şark göreviydi nöbetiydi derken çevremdekiler gözümü korkutmak ister gibi nasıl yapacaksın yapamazsın deyip duruyor. ama bende muhabirim benimde çalışma saatlerim düzensiz olacak... yoğun olacak... ikimiz açısından da zorluklar var anlayacağınız.

ben polis eşi olmanın zorluklarını bilenden dinlemek istedim. polis eşi olanlar veya bu konuda bilgisi olanlardan dinlemek istiyorum.

asker eşiyim ben de sağlıkçıyım, çoğu arkadaşımın eşi polis. nöbet tutan arkadaşlar görüşememekten şikayet ediyolar haricinden başka sorunları yok. he şu durum var bide, görev yazıyolar izni iptal ediyolar bu tarz durumlar can sıkıcı oluyo. misal nikah iznimizi kullanıcaz üç haftadır dilekçenin işleme alınmasını bekliyoruz bizim istediğimiz tarihi değiştirip duruyo tabur komutanı, yıllık iznini 1 yıl önceden yazdırıyo izin günlerine karışıyo filan. eşini uzunca bi süre göremeyebilirsin, tatil planı yapamayabilirsin, her an başına bişey gelecek mi korkusu yaşayabilirsin, geceleri yalnız uyuyabilirsin. ben artık bu durumlara alıştım garip de gelmiyo, ama sen pimpirikli bi insansan sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…