Polis Ablalarmdan yardm, pmyo salk artlar ve kzlk zar

Lütfen yorumlarınıza özen gösteriniz.
Üye sağlık raporunu tam detaylı olarak bilmiyor olabilir,üye ilk mesajında check uptan bahsetmiş,jinekolojik muayeneye girer mi girerse sorun olur mu diye endişe taşıyor olabilir,konuyu bu hale getirmeniz gerekmezdi,bilgisi olan yazar,bilgisi olmayan sırf konuyu tiye almak adına yazmamalı,burası geyik bölümü değil.
Sorunun içeriği size komik,saçma vs. gelebilir ama bir kez olsun düşünün,üye gerçekten tüm iyi niyetiyle sormuş olabilir,konu açanların hepsi aynı zihniyeti taşıyor diyerek yüklendiğinizde bazen bilmeden cevap bekleyen üyeleri kırdığınızı unutmayınız...

Son düzenleme:
Sınavın mülakat bölümüne katılmış biri olarak arkadaşın dalga geçmediğini düşünüyorum..

Çünkü herşeyin en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyolar

Sınavın mülakat bölümüne katılmış biri olarak arkadaşın dalga geçmediğini düşünüyorum..

Çünkü herşeyin en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyolar

bende mülakata katılmış biri olarak şunu söyleyeyim
o kadar detayına inmiyorlar işin
boy kilo dış görünüş düz tabanlık el kol herhangi bir dışardan bakıldığında görülebilecek
sağlık problemi var mı yok mu
bu kadar yani bizde öyleydi yerimseniben
hiçte zor değildi ama sonrasını düşünüyor olabilir
kazandıktan sonra alınan sağlık raporunda sorun çıkıp çıkmayacağını merak ediyordur
ama kızlık zarı muayenesini sanırım sağlık raporu kapsamında değil yani
adı üstünde sağlık raporu
bekaretini kaybetmiş olmak sağlıksız olduğun anlamına geliyor o zaman -tatlicadiarzu-
burdan bu anlam çıkıyor bence

ya bu polislik okulunda bunlara napıyolar anlamadım bi tuhaf hepside...abimin ev arkadaşı var polis abim geçen hafta bize geldi arkadaşı evde yalnız kaldı sabah aradı kahvaltı yaparken herif işe gidecekmiş ütü yapması gerekiyomuş elektirikler gitti tüyü nasıl çalıştırcam diyomuş 2 saat güldüm....:roflol:

Bir tuhaf hepsi demişsiniz, tüm polisleri tanıyormusunuz. Bu ne talihsiz ne haddini aşan bir yorum. Lütfen 1 dakika durup düşünün! O tuhaf dediğiniz, dalga geçtiğiniz insanlar ne şartlarda çalışıyor ya da onlarsız bir ülke nasıl olurdu. Başınız sıkıştığında 155 polis imdat demeyin o zaman ya da lütfen özür dileyin hemen.

bende polislik icin yillar once basvurmustum..muayene ettiler ama yuzeysel..
erkekler donlaydii ayri yerde:roflol:
etekle gitmistik coraplari cikardik varis kontrolu gozlerimizi kontrol ettiler birkac soru sordular o kadar beraketi ilkkez duydum..onlari ilgilendirmez herhalde o kadar derinleri:1rolleyes: sinavdan sonraki asamayi bilmiyorum amaa..

Biz de boşuna editör olmuyoruz.
Bu sitenin bir düzeni ve de seviyesi varsa biraz da bizim sayemizde.
Dileyen dilediği yorumu yapar ama saygı çerçevesinde.
Eğer yapmazsa da biz gereğini yapıyoruz zaten.

Keşke yorumunuza "Editör" olduğunuza dair bilgiyi eklemeseydiniz.
Hiç dikkatimi çekmemişti,zira insanlara ne editör diye ayrı bir kabalık yaparım ne de nezaket gösteririm.
Aba altından sopa ise ki umut ediyorum değildir,hiç şık olmadı.
Editör kimliğinizle yapmadığınız bir uyarıya,sıradan bir üye tepkisi verdim.

Lütfen yorumlarınıza özen gösteriniz.
Üye sağlık raporunu tam detaylı olarak bilmiyor olabilir,üye ilk mesajında check uptan bahsetmiş,jinekolojik muayeneye girer mi girerse sorun olur mu diye endişe taşıyor olabilir,konuyu bu hale getirmeniz gerekmezdi,bilgisi olan yazar,bilgisi olmayan sırf konuyu tiye almak adına yazmamalı,burası geyik bölümü değil.
Sorunun içeriği size komik,saçma vs. gelebilir ama bir kez olsun düşünün,üye gerçekten tüm iyi niyetiyle sormuş olabilir,konu açanların hepsi aynı zihniyeti taşıyor diyerek yüklendiğinizde bazen bilmeden cevap bekleyen üyeleri kırdığınızı unutmayınız...

kaldı ki geyiğin bile bi sınırı var.ama burda o da kalmamış...!

konu niye taşındı ama buda bi dert o bölümde konuya cvp veren bana yardımcı olanlar daha çok olurdu ben hala sorumun cvbını alamadım çelişkideyim

13 sayfa yazılmış hala çelişkideyim diyorsun arkadaşım
hayret birşeysin gerçekten
şurda bir kişide evet bakire olmayanlar polislikte elenir demiş mi
dememiş
e o zaman neden çelişkidesin??
ayrıca böyle bir şey olsa sence duyulmazmıydı
yada pmyo bayan öğrenci alımı kriterlerinde mutlaka bakire olmalıdır diye bir madde olmaz mıydı
sen bakire olmadığı için elenen bir polis adayı gördün mü hiç
görmemişsindir çünkü çok saçma bir neden
bakire olmamak polis olmaya engel teşkil etmiyor
umarım sorunun cevabını almışsındır

SivriBiber kullanıcısından alıntı
ya bu polislik okulunda bunlara napıyolar anlamadım bi tuhaf hepside...abimin ev arkadaşı var polis abim geçen hafta bize geldi arkadaşı evde yalnız kaldı sabah aradı kahvaltı yaparken herif işe gidecekmiş ütü yapması gerekiyomuş elektirikler gitti tüyü nasıl çalıştırcam diyomuş 2 saat güldüm....:roflol:
Esefle kınıyorum , yazık nasıl böyle bir genelleme yapabilirsiniz?
Şu yazınızla dalga geçtiğiniz insanlar yeri geliyor gözünü kırpmadan kendisini ateş altına atıyor.
Yazık çok yazık. Bence bu yorumunuzdan dolayı utanmalısınız ve burda bizim nezdimizde özür dilemelisiniz.
Zira o dalga geçtiğiniz insanlara bir gün işiniz düşebilir , o zaman bu sözlerinizi hatırlayıp umarım mahçup olursunuz.
Ama pardon onların maaşı sizin verdiğiniz vergilerle ödeniyor , haklısınız
Bu sebeple onları her türlü tii ye alma hakkına sahipsiniz , onlarda sizin için kelle koltukta gezmeye mecburlar.

Son düzenleme:
elenirsin evli degilsen

daha onceden evlilik dışı ilişki yasak yönetmeligi aç ve oku

ne alaka dıyenler ne sacmalıyor unıversıteye gırmıyorsunuz POLİS MESLEK YÜKSEKOKULUNA gidiyorsunuz.Orası herhangi bir okul degil

Back