Polis Ablalarmdan yardm, pmyo salk artlar ve kzlk zar

Bekaretini veren sanırım güvenliğe ve toplum kurallarına uymamış olduğundan olsa gerek bu kontrolü yapıyorlar he he he -tatlicadiarzu-[/QUOTE

arkadaşlar kızın gözünü korkuttuk bundan sonra zorlasalar illa konu aç illa bişeyler yaz deseler aman onların dilinden kurtulamassın üstüne para verek deseler açmaz artık hehehehe

birden ne yazacagımı şaşırdım böle bir saçmalık söz konusu degil sanırım sende biliyorsun önce ön mülakatlar var geçtigini söylüyorsun boy kilo vb daha sonra yazılı sınav sonrası intibak egitimi yani saglık raporu aldırılıyor önemli bir sorunun yoksa göz kan gibi sorun çıkmaz boydada sorun yoksa problem yok nerde girdin mülakatlara ögrenebilirmiyim

1 hafta öne mulakatlarım vardı geçtim sınavdanda çok ümitliyim sınavıda geçersem inşallah 15 gün intibak var baştan aşağı cakup tan geçiyosun sağlık şartlarına uygunluk için yanlız ben bekarım bakire olmamam sorun olurmu çok merak ediyorum bide okulu kazanan arkadaşlar bu süreci bana anlatabilirler mi mafoldumben

Sen mülakatta Memurlara "İstanbul nere abeee" diye sormadasengözlerimebaksanab

Şimcik bekaret konusuna açıklık getireyim. Neden bakire olmayanı almıyorlar polisliğe biliyormusunuz? Yani arkadaşlar bir şeyine sahip çıkamayan asayişe nasıl sahip çıkar. İşte mantığı budur. Sen bi bekaretini koruyama sonra tut halkı korumaya kalk.
Yahu arada böyle konular olması ne güzel, stres atıyoruz. delikafadulden

1 hafta öne mulakatlarım vardı geçtim sınavdanda çok ümitliyim sınavıda geçersem inşallah 15 gün intibak var baştan aşağı cakup tan geçiyosun sağlık şartlarına uygunluk için yanlız ben bekarım bakire olmamam sorun olurmu çok merak ediyorum bide okulu kazanan arkadaşlar bu süreci bana anlatabilirler mi mafoldumben

Arkadaş şaka yapıyorsun herhalde...:jeyyar::olmaz:

Şimcik bekaret konusuna açıklık getireyim. Neden bakire olmayanı almıyorlar polisliğe biliyormusunuz? Yani arkadaşlar bir şeyine sahip çıkamayan asayişe nasıl sahip çıkar. İşte mantığı budur. Sen bi bekaretini koruyama sonra tut halkı korumaya kalk.

hehehehehe allahım bu bütün yorumlardan güzel şeyine sahip çıkamayan asayişi nasıl korusun hehehe

ayyy süperdi bu :roflol::roflol:
dimi ya sen önce oraya buraya sahip çık bize ondan sonra sahip çıkarsın.

hem hiç öpümediysen ahlak masasında görev veriyorlarmış.
mükafat olarak.. hihoyyyt

ortam gerildi sakin olun arkadaşlar valla arada böyle konular açılmalı heycan adrenalin stres giderici üzgünlleri bi anlık tebessüm veriliyor mutlularda bi anlık şaşkınlık uyandırıyor hehehehe anacım kutluyorum seni ama konuyu dağıtmayalım çok güzel ilerliyoruz şuan

ay gülmekten altıma etcem şimdi burbuk ya öldürdün beni...

Back