- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.119
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi akxixllxixmm...
Hatta hemoroid kontrolüde yapılıyormuş ona göre haaaaa -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekaretini veren sanırım güvenliğe ve toplum kurallarına uymamış olduğundan olsa gerek bu kontrolü yapıyorlar he he he -tatlicadiarzu-[/QUOTE
arkadaşlar kızın gözünü korkuttuk bundan sonra zorlasalar illa konu aç illa bişeyler yaz deseler aman onların dilinden kurtulamassın üstüne para verek deseler açmaz artık hehehehe
1 hafta öne mulakatlarım vardı geçtim sınavdanda çok ümitliyim sınavıda geçersem inşallah 15 gün intibak var baştan aşağı cakup tan geçiyosun sağlık şartlarına uygunluk için yanlız ben bekarım bakire olmamam sorun olurmu çok merak ediyorum bide okulu kazanan arkadaşlar bu süreci bana anlatabilirler mi mafoldumben
1 hafta öne mulakatlarım vardı geçtim sınavdanda çok ümitliyim sınavıda geçersem inşallah 15 gün intibak var baştan aşağı cakup tan geçiyosun sağlık şartlarına uygunluk için yanlız ben bekarım bakire olmamam sorun olurmu çok merak ediyorum bide okulu kazanan arkadaşlar bu süreci bana anlatabilirler mi mafoldumben
Sen mülakatta Memurlara "İstanbul nere abeee" diye sormadasengözlerimebaksanab
Şimcik bekaret konusuna açıklık getireyim. Neden bakire olmayanı almıyorlar polisliğe biliyormusunuz? Yani arkadaşlar bir şeyine sahip çıkamayan asayişe nasıl sahip çıkar. İşte mantığı budur. Sen bi bekaretini koruyama sonra tut halkı korumaya kalk.
Yahu arada böyle konular olması ne güzel, stres atıyoruz. delikafadulden
Şimcik bekaret konusuna açıklık getireyim. Neden bakire olmayanı almıyorlar polisliğe biliyormusunuz? Yani arkadaşlar bir şeyine sahip çıkamayan asayişe nasıl sahip çıkar. İşte mantığı budur. Sen bi bekaretini koruyama sonra tut halkı korumaya kalk.
bence arkadaş bekar olduğu halde bakire olmadığını vurgulamaya çalışıyor
bu kadarda uzatmanıza dalga geçer gibi yorum yapmanıza gerek yok polis ablalarım demiş dikkatinze
bu kadarda uzatmanıza dalga geçer gibi yorum yapmanıza gerek yok polis ablalarım demiş dikkatinze
amanın polis aplamızdan uyarı aldık. kızlar bizi kodese atar valla. kıpraşmayın artık![]()