Polis Ablalarmdan yardm, pmyo salk artlar ve kzlk zar

birden ne yazacagımı şaşırdım böle bir saçmalık söz konusu degil sanırım sende biliyorsun önce ön mülakatlar var geçtigini söylüyorsun boy kilo vb daha sonra yazılı sınav sonrası intibak egitimi yani saglık raporu aldırılıyor önemli bir sorunun yoksa göz kan gibi sorun çıkmaz boydada sorun yoksa problem yok nerde girdin mülakatlara ögrenebilirmiyim

bence seni geri hizmete falan alırlar ancak.
hatta polisler evlenemiyor bilmiyor muydun?
6 ayda bir rutin bekaret kontrolü var, o gittiyse sen de kendine haritadan yer seçiyorsun..

ya bu polislik okulunda bunlara napıyolar anlamadım bi tuhaf hepside...

abimin ev arkadaşı var polis abim geçen hafta bize geldi arkadaşı evde yalnız kaldı sabah aradı kahvaltı yaparken herif işe gidecekmiş ütü yapması gerekiyomuş elektirikler gitti tüyü nasıl çalıştırcam diyomuş 2 saat güldüm....:roflol:

bence arakadaşa kendini bilmez birisi şaka yapmış buda inanmış tedirgin olmuş hehehe allah sen beni gühdürdün allahta seni nasıl inanırsın anacım hiçmi kafan basmıyo biraz düşünürsen böyle bişey olmayacağını sende tahmin edersin

hehehehehe ay buna bayıldım koptum resmen bence anacım hepsi değil iki üçtane arada çıkıyo sonrada yazık olan hepsine oluyo allah akıl fikir versin ne diyim

gerçi olacağı bu ya neyse...
hatta diploma alırken de kontrol ediyolar, bekaret yoksa diploma da yok
ehliyet elırken bile bakıyolar -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yazık kız konuyu açtığına açacağına pişman oldu yorumları okudukça kopuyorum çok süper yorumlar yapmışsınız hepinizin emeğine sağlık gerçi konu sahibi bunu dermi bilmem ama suratı asılaca kesin

hehehehhe bu komikti yurdum insanı ne hale geldi artık :roflol:

kız yeter lan polis molis olmuyorum diyomuş hayret ortalıkta yok bence yorumlardan dolayıdır cevap yazamıyor ne yazacağını şaşırdı yada transa girdi

ya acaba insanlar bu kadar bilgisiz olabilir mi yoksa biz dalga geçilmeye çok mu müsait görünüyoruz anlamıyorum.... canım, bakire olup olmaman nasıl bir sorun yaratabilir acaba, bu konuda akıl yürüttün mü???

Bekaretini veren sanırım güvenliğe ve toplum kurallarına uymamış olduğundan olsa gerek bu kontrolü yapıyorlar he he he -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…