- Konu Sahibi akxixllxixmm...
saka dımı buuuu
umuyorum ki ,şakadır. tek umudum o....yoksa,böyle bir soruyu ciddi soran birini burada görmek beni gerçekten üzer...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saka dımı buuuu
saka dımı buuuu
ya bu polislik okulunda bunlara napıyolar anlamadım bi tuhaf hepside...
abimin ev arkadaşı var polis abim geçen hafta bize geldi arkadaşı evde yalnız kaldı sabah aradı kahvaltı yaparken herif işe gidecekmiş ütü yapması gerekiyomuş elektirikler gitti tüyü nasıl çalıştırcam diyomuş 2 saat güldüm....:roflol:
aaa. öyle deme bak üniversiteyi kazanan kızlardan da istiyorlar artık. yoksa kayıt yapılmıyor. önce kızlık raporu . olmayanı okula almak yasak hemşerim diyorlar. taze çıktı bu yasa . haberin yok mu canım..
gerçi olacağı bu ya neyse...
hatta diploma alırken de kontrol ediyolar, bekaret yoksa diploma da yok
ehliyet elırken bile bakıyolar -tatlicadiarzu-
abimin ev arkadaşı var polis abim geçen hafta bize geldi arkadaşı evde yalnız kaldı sabah aradı kahvaltı yaparken herif işe gidecekmiş ütü yapması gerekiyomuş elektirikler gitti tüyü nasıl çalıştırcam diyomuş 2 saat güldüm....:roflol:
gerçi olacağı bu ya neyse...
hatta diploma alırken de kontrol ediyolar, bekaret yoksa diploma da yok
ehliyet elırken bile bakıyolar -tatlicadiarzu-
konuyu açan kaçıyor bidaha ses çıkmıyor kaydirigubbakcemile3
boyle bır konu acıpta kalması cesaret ısterdı
napsın oda kactııııı