Polis Ablalarmdan yardm, pmyo salk artlar ve kzlk zar

akxixllxixmm...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
5
0
86
Bursa
1 hafta öne mulakatlarım vardı geçtim sınavdanda çok ümitliyim sınavıda geçersem inşallah 15 gün intibak var baştan aşağı cakup tan geçiyosun sağlık şartlarına uygunluk için yanlız ben bekarım bakire olmamam sorun olurmu çok merak ediyorum bide okulu kazanan arkadaşlar bu süreci bana anlatabilirler mi mafoldumben

ne alaka .yok daha neler . polis olacaklara kızlık zarı muayenesimi yapıyorlar. nerden çıkardınız bunu....

erkeklerede bakir olmayı şart koşuyorlarmış ama tabii bu nasıl anlaşılır bilemiyorum diye sallarmışım. ya ,nerden çıkarıyorsunuz böyle saçmalıkları:roflol:

yok artık zaten kan hastalığın bide ur ülser ne bileyim o tür hastalıklar olmadıkça geçersin evlilerde giriyo sonuçta bu sınava

zaten yazıp çıkmış sanırım arkadaş yok şuan. bir ara girip yorumları okur artık.

Yok güzelim,problem olmaz,benim bi polis tanıdığım vardı,hpvsi vardı çokeşlilikten,sorun etmemişler muayene sırasında
He sonrasında mesleği rencide edici hareketlere girmezsin,olur bitergamyoncuiremsu

Evet canım bakirelik şartı var polislikte, hatta sol omzunda ben olması şartı aranıyor ayrıca (ölçüleri: yarıçap=2mm olacak şekilde), gözünün üstünde kaşın mutlaka olacak, olmazsa polis olamazsın. Haaa bu arada G noktasına da bakıyorlar. Tövbe yarabbim yaaaaaa.
Sınav kazanmış birisin sorduğun soruya bak. Bazen çileden çıkmamak elde değil. Dalga mı geçiyorsun nedir.
Ama harbiden güldürdün beni.

saçmalamayın, bu ülkede hakim ve savcı kararı olmaksızın keyfi bekaret kontrolü yasaktır...
bunu herhangi bir kurum yapamaz.. daha neler...

aaa. öyle deme bak üniversiteyi kazanan kızlardan da istiyorlar artık. yoksa kayıt yapılmıyor. önce kızlık raporu . olmayanı okula almak yasak hemşerim diyorlar. taze çıktı bu yasa . haberin yok mu canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Off çok güldüm ya,durup dururken..
Rahiberlik okulu mu bu hacı,ne bekareti-tatlicadiarzu-

gerçekten komikya ama sanmıyorum böyle bişey olamaz sağlık kontrolü tamamda hadi sen bakiremisin değilmisin onada bakalım diyemezler hiç kimsenin normal doktorların bile savcılık kararı olmadan bakire bir kızın orasına bakamaz anacım kimse cesaret edemez anlayacan

ayyy daha neler ya....bakirelikle polisliğin ne alakası var.... sen bakire değilsin polis olamazmısın diycekler daha neler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…